krisp1 2815 #1 Napisano 7 Grudnia 2013 Kilka zdjec nowego przybysza Chronoris 9 by kr1sp1, on Flickr Chronoris 5 by kr1sp1, on Flickr Chronoris 1 by kr1sp1, on Flickr Chronoris 7 by kr1sp1, on Flickr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #2 Napisano 7 Grudnia 2013 Chronoris 8 by kr1sp1, on Flickr Chronoris 3 by kr1sp1, on Flickr Chronoris 6 by kr1sp1, on Flickr Oris 2 by kr1sp1, on Flickr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacquesj 1 #3 Napisano 7 Grudnia 2013 niesamowity zegarek, jestem po prostu nim zachwycony, naprawdę! Gratuluję Ci zakupu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #4 Napisano 7 Grudnia 2013 Rządzisz Krzysiek z tym Orisem, jest moc jak diabli! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24977 #5 Napisano 7 Grudnia 2013 Pozamiatałeś tymi zdjęciami. Zegarek również świetny. Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #6 Napisano 7 Grudnia 2013 Dziękuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #7 Napisano 7 Grudnia 2013 No, no nieźle , rzekłbym wręcz rewelacyjnie . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 264 #8 Napisano 7 Grudnia 2013 Ma styl jeszcze raz gratulacje bo jest naprawdę czego!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4321 #9 Napisano 7 Grudnia 2013 zegarek.... marzenie! zdjęcia...kilka osób z forum powinno się bać. Wysłane z mojego GT-I8160 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10 Napisano 7 Grudnia 2013 Przekojot zegar i przekozak foty! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #11 Napisano 21 Stycznia 2014 Niezwykle urokliwy model. Rewelacja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maximart 1 #12 Napisano 23 Stycznia 2014 Śliczny!!! jaki to jest model i w jakiej cenie można go kupić,podpowiesz??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebhucz 0 #13 Napisano 23 Stycznia 2014 Dopiero teraz zauważyłem fotki - świetne! A zegarek przegenialny - ten kolorek "british racing green" robi robotę. Szkoda że to limitka i że jak pisał w innym wątku Jash, zostały już tylko pojedyncze egzemplarze w niektórych sklepach... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #14 Napisano 24 Stycznia 2014 DziękujeFajnie ze zdjęcia sie podobają Śliczny!!! jaki to jest model i w jakiej cenie można go kupić,podpowiesz???Wysłałem ci PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gogiel 0 #15 Napisano 24 Stycznia 2014 Śliczny gilsz na tarczy. Zazdrość mnie zżera! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo25 1 #16 Napisano 24 Stycznia 2014 Swietne foty, a i zegar pierwsza klasa, gratki;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #17 Napisano 8 Lutego 2014 Ja dopiero wczora zouważył co kupił !!! Przekozak Krzyś, pierwszy raz Ci szczerze zazdroszcze !!! 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #18 Napisano 8 Lutego 2014 Ja dopiero wczora zouważył co kupił !!! Przekozak Krzyś, pierwszy raz Ci szczerze zazdroszcze !!!Dzieki.Mówiłem Ci ostatnio ze cos chyba rzadko forum przeglądasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peterson 1018 #19 Napisano 12 Lutego 2014 super zegar 0 zegary: staruszek Tissot, ML Pontos Small Seconds Mechanik, Seiko Monster, Oris Big Crown Flying Doctor's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #20 Napisano 15 Lutego 2014 bałbym się go nosić, aby nie zniszczyć czyli dla mnie za szlachetny Twoje zdjęcia osobiste? Jeżeli tak, to dodatkowe gratulacje za super aparat i oko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peterson 1018 #21 Napisano 17 Sierpnia 2014 świetny zegar 0 zegary: staruszek Tissot, ML Pontos Small Seconds Mechanik, Seiko Monster, Oris Big Crown Flying Doctor's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hylu 1453 #22 Napisano 15 Grudnia 2015 Super zegar. W wersji stalowej też jest super! 0 https://www.instagram.com/mytodayswatch/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach