Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

„Szybcy i martwi po radziecku” -Turniej

Finał Turnieju Szbcy i martwi po radziecku  

25 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Miło mi słyszeć, że turniej spełnia Wasze oczekiwania  :)

Ja tylko powiem że bez takich jak Wy  "Zawodników" i bez Jurorów (  to eksperci z najwyższej półki) to mój pomysł byłby niemożliwy do realizacji.

Emocjonujmy  się Półfinałem i czekajmy na finał :)

Edit

Tez "odświeżam" często :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, przyznam się że emocje są!!Z niecierpliwością czekam na koniec głosowania.W ferworze walki oddałem głos w ankiecie, ale uznałem że nie ma co "siać defetyzmu".

Treevill - faktycznie umknęło mi, że na każdym etapie realizacji byłeś wierny Rakietom - gratuluję konsekwencji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robi się "ciasno" w drugiej z par :) I wcale mnie to nie dziwi, bo wybór naprawdę jest trudny... Niepokoi mnie tylko niska ilośc oddanych głosów! Naprawdę tak mało nas jest? Do roboty Koledzy i koleżanki ;) !

Ale ftopa - dopiero teraz zauważyłem, ze mi znowu shift nie zadziałał w kluczowym miejscu... Nie cierpię tej klawiatury :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodnie z założeniami o godzinie 19.00  nastąpiło rozstrzygnięcie rundy półfinałowej.

Do Wielkiego Finału weszli GREGORIAN I DAKTARIN

Obowiązują wyniki które pokażę za chwilę. Ankieta oczywiście nadal funkcjonuje ale już jako narzędzie do zabawy.

post-47356-0-85684700-1387562538_thumb.png

Zapraszam Wszystkich na Wielki Finał który odbędzie się wg takiego harmonogramu:

Sobota 21.12.2013

13.00 - ogłoszenie kategorii

18.00 – rozpoczęcie Finału

18.01 – 18.04  wstawianie zdjęć przez finalistów

18.05 – 18.10 pojawi się ankieta do oceny finału.

Głosujemy na zwycięzcę do niedzieli do godziny 20.00

Niedziela 22.12.2013

20.01 - Ogłoszenie wyników Finału i prezentacja zwycięzcy Turnieju

Edit zmiana godziny ogłoszenia wyników z 20.01 na 23.01

Zapraszam serdecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Poljot de Luxe przepustką do finału :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję w imieniu Sveta :)

Wszystkim półfinalistom gratuluję walki i zegarków. Carlosowi dziękuję za nasz pojedynek.

Kibicom, w sposób szczególny dziękuję za towarzystwo, zaangażowanie, komentowanie i chęć brania udziału w głosowaniach. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WOW!!! Co to dużo mówić-może zabrzmi to banalnie, ale w tak doborowym towarzystwie naprawdę nie spodziewałem się, że zajde tak wysoko.Założenia taktyczne były takie aby dojść do ćwierć finału... A tu mamy finał :) Dziękuję wszystkim zawodnikom, organizatorom i mojemu jednoosobowemu fanklubowi :) Podczas sobotniego finału i niedzielnego ogłoszenia wyników niestety będę tutaj tylko duchem, i wystawie swojego napastnika :) (praca, praca, praca....). A potem to wiadomo: wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy... ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 osoby głosowały ;) byłem pewien że konkurs obserwuje więcej zegarkowiczów :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to w czymś pomoże to możemy się przestawić z porami na nawet 3-4 h później.

Nawet by pasowało bo taka sobota przedświąteczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro może zostać Tak jak jest, ale w niedzielę, nawet dla samego widowiska, dobrze by było aby obaj finaliści byli online :) .Jeśli moglibyśmy przesunąć Wieki Finał i ogłoszenie wyników na 23.00 to ja będę ZA.Ale nie mnie o tym decydować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zgodnie ze swoją doktryną "nie nastręczania nikomu problemów" zgadzam się na wszelkie ew. zmiany porządkowe  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje dla zwycięzców i... do zobaczenia jutro podczas Wielkiego Finału!

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak taka wola Szanownych Finalistów to terminy wyglądają tak:

Sobota bez zmian a niedziela 23.00 Ogłoszenie wyników.

Tym samym ankieta wyłania zwycięzcę do 23.00 w niedzielę:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym podziękować za cały turniej, masę emocji i fajne pojedynki. Romanowi należą się szczególne podziękowania, nie tylko za pomysł i organizację turnieju ale też za zasługi w rozwoju nowego turniejowego sub-forum, które ma szansę okazać się strzałem w dziesiątkę i prężnie się rozwijać o ile zadbamy o to wszyscy, wspólnymi siłami. Dziękuję również Szanownemu Jury, wszystkim uczestnikom oraz obserwującym, szczególnie tym aktywnie komentującym oraz oddającym głosy (a najgorętsze podziękowania dla osób, które dostrzegły w moim skromnym Poljociku "to coś" i oddały na mnie swój głos - być może łączą nas podobne gusta i zapatrywania na kanony zegarkowego piękna;). Mówiąc szczerze dojście do półfinału przy tak mocnej obsadzie to dla mnie jak zwycięstwo - pomogły pozytywne oceny Jury i odrobina szczęścia. Wracając do przeglądania fotek zegarków w tym temacie jestem pewien, że jest jeszcze wiele kategorii, w których ja i wszyscy pozostali uczestnicy mamy więcej skarbów do pokazania - to dobrze wróży na przyszłość - solidne są fundamenty na tym forum pod organizację pojedynków i turniejów, nie ma to tamto :) Super się bawiłem, jeszcze raz dziękuję wszystkim i każdemu z osobna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pierwszej dwójce nie miałem żadnych wątpliwości estetyczno-organoleptycznych, Svet Gregoriana rzuca na kolana (ale się rymuje), co tylko potwierdza moje przypuszczenia od początku turnieju, że  jak Chuck Norris brnie ci On po złoto kosząc wszystkich na swojej drodze  :D

W drugiej dwójce miałem dylemacik bo oba bardzo ładne a i podobne więc szukając czegoś co je wyróżni padło na Rakiete bo ma kółko w środku tarczy  ;)

Tak czy owak trzeba przyznać że wszystkie zegarki są naprawdę piękne i gratulację dla uczestników że potrafili takie egzemplarze upolować.

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki CarlosBdg za miłe słowa i za udział w Turnieju, dziękuję Rekiniasty - widzę że nadal obserwujesz :)

Teraz jak półfinał rozstrzygnięty to powiem że moimi faworytami w tym starciu były Rakiety. Czyli Rakieta Treevilla i Sviet Gregoriana.

Ale jak wszyscy wiecie mam słabość do Rakiet więc nie jestem obiektywny :P

Dziękuję Wszystkim za wspólne emocje i zapraszam na ostatnie dwa dni zabawy.

Organizacyjnie:

Edytuję post ze zmianą harmonogramu i zapraszam jutro o ustalonych godzinach a w niedzielę na 23.00 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy Gregorian umieścił Swieta w nowych nabytkach napisałem, że całą robotę robi (wg mnie oczywiście) napis, gdyby zamiast napisu Swiet był napis Rakieta, byłby to po prostu ładny zegarek, a tak  :wub:  i obiekt mojego pożądania ;). Dlatego przy tej parze nie miałem żadnych wątpliwości. W drugiej parze miałem kłopot bo oba zegarki są przepiękne i tak naprawdę był remis, niestety ankieta tego nie przewidziała więc musiałem wybrać. Postawiłem na de luxa, ponieważ kiedy myślę o garniturowcu to własnie taka stylistyka jak de luxa, pierwsza przychodzi mi na myśl. Więc podsumowując, remis ze wskazaniem na de luxa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tu zaraz Roman rąbnie kategorią to znowu mi się ciśnienie podniesie :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaję kategorię Finałową – mam nadzieję, że nikogo nie zawiedzie :

Radziecki automat

Powodzenia i miłej zabawy :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaję kategorię Finałową – mam nadzieję, że nikogo nie zawiedzie :

Radziecki automat

Powodzenia i miłej zabawy :) 

Mnie nie zawiodła bynajmniej...

Dobrze, że moja Kobieta nie zna się na zegarkach i kiedyś kupiła mi takiego (hehhe) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to gruba konkurencja .. dobrze ze odpadłem bo nie mam w tym temacie nic do pokazana

przed półfinałem liczyłem ze będzie damka (tu mam niezłą zawodniczkę ale może innym razem się przyda ) a w finale garniturowiec ale konkurs się inaczej potoczył  

powodzenia życzę finalistom

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.