Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

hacik

Rolex GMT MASTER II BLNR

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma takiej opcji aby ktoś ten zegar puścił za 12,5k.,to nie jest nawet połowa najniższej ceny rynkowej.

Może od tej kwoty zaczynała się licytacja ?

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie znakomite. 

"Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie,

tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę nie dociągnęli farby :D .

Nie chcę wyjść na prowokatora kolejnej batali z "R" na czele, ale w Steinharcie GMT którego wczoraj fotografowałem, farba w tym miejscu jest idealnie położona :rolleyes:  Żeby nie było - bardzo bym chciał jakiegoś divera "R" bo bardzo podobają mi się ich klasyczne nieprzekombinowane wzory - jedynie cena jest dla mnie zaporowa, ale do samej firmy nic nie mam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak farby to istna kupa, bardzo mnie takie mankamenty denerwują. Sam jestem posiadaczem rolexow i podobne fakty obserwowałem w posiadanych modelach.

Jest to przykre, iż za kilkadziesiąt tysięcy złotych jest tak a nie inaczej....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rolex wypowiadał się, że jeszcze nie potrafią wyprodukować koloru czerwonego w ceramice więc prawdopodobnie dlatego nie ma tego połączenia kolorystycznego. Możliwe, że w przyszłości się to zmieni.

Już potrafi - ale wersja "pepsi" z białego złota jest koszmarnie droga - ponad 130k w Kruku. Wygląda... ładnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już potrafi - ale wersja "pepsi" z białego złota jest koszmarnie droga - ponad 130k w Kruku. Wygląda... ładnie :)

Kolega mi mówił, że w Stanach można go kupić za ok. 30k$, to dalej nie mało, ale różnica jest odczuwalna  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, gdy pisałem mój post twierdzili, że nie potrafią. Okazało się to tylko papką marketingową, ponieważ wszyscy wiedzą jak wyszło :). Kolory Pepsi zostawili sobie dla modelu z białego złota. Ja uważam, że wersja w stali jest koszmarnie droga, co nie zmienia faktu, że kupiłem ten zegarek i pewnie znajdzie się mnóstwo osób, które będą kupowały wersję w białym złocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie za rok wypuszczą "papsi" w stali - oczywiście drożej niż BLNR ;)

Ja się łamię czy BLNR sobie nie sprawić, ale ta cena... trochę dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wypuszczą według mnie Pepsi w stali. Zostanie tak jak niebieski w białym złocie.

Mnie też się tak wydaje. Jeżeli się nie mylimy, to pomimo bardzo wysokiej ceny, zakup tego zegarka może być nawet traktowany w kategoriach długofalowej inwestycji.

Niebiesko-czarny też bardzo ładny, o czym mogłem się ostatnio przekonać oglądając ten model na żywo.

" Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także nie sądzę aby wypuścili Pepsi w stali,ciężko byłoby je odróżnić.

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.