mikolaj78 747 #26 Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie ma takiej opcji aby ktoś ten zegar puścił za 12,5k.,to nie jest nawet połowa najniższej ceny rynkowej.Może od tej kwoty zaczynała się licytacja ? 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #27 Napisano 1 Sierpnia 2014 Trochę nie dociągnęli farby . Ale za to dokładnie 24 tiki w ciągu 3 sekund 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #28 Napisano 1 Sierpnia 2014 Zdjęcie znakomite. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #29 Napisano 1 Sierpnia 2014 Trochę nie dociągnęli farby .Nie chcę wyjść na prowokatora kolejnej batali z "R" na czele, ale w Steinharcie GMT którego wczoraj fotografowałem, farba w tym miejscu jest idealnie położona Żeby nie było - bardzo bym chciał jakiegoś divera "R" bo bardzo podobają mi się ich klasyczne nieprzekombinowane wzory - jedynie cena jest dla mnie zaporowa, ale do samej firmy nic nie mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matt2405 839 #30 Napisano 5 Sierpnia 2014 Brak farby to istna kupa, bardzo mnie takie mankamenty denerwują. Sam jestem posiadaczem rolexow i podobne fakty obserwowałem w posiadanych modelach. Jest to przykre, iż za kilkadziesiąt tysięcy złotych jest tak a nie inaczej.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stork 26 #31 Napisano 16 Listopada 2014 Rolex wypowiadał się, że jeszcze nie potrafią wyprodukować koloru czerwonego w ceramice więc prawdopodobnie dlatego nie ma tego połączenia kolorystycznego. Możliwe, że w przyszłości się to zmieni. Już potrafi - ale wersja "pepsi" z białego złota jest koszmarnie droga - ponad 130k w Kruku. Wygląda... ładnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1306 #32 Napisano 16 Listopada 2014 Już potrafi - ale wersja "pepsi" z białego złota jest koszmarnie droga - ponad 130k w Kruku. Wygląda... ładnie Kolega mi mówił, że w Stanach można go kupić za ok. 30k$, to dalej nie mało, ale różnica jest odczuwalna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #33 Napisano 16 Listopada 2014 Już potrafi - ale wersja "pepsi" z białego złota jest koszmarnie droga - ponad 130k w Kruku. Wygląda... ładnie Tak, gdy pisałem mój post twierdzili, że nie potrafią. Okazało się to tylko papką marketingową, ponieważ wszyscy wiedzą jak wyszło . Kolory Pepsi zostawili sobie dla modelu z białego złota. Ja uważam, że wersja w stali jest koszmarnie droga, co nie zmienia faktu, że kupiłem ten zegarek i pewnie znajdzie się mnóstwo osób, które będą kupowały wersję w białym złocie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stork 26 #34 Napisano 9 Grudnia 2014 Pewnie za rok wypuszczą "papsi" w stali - oczywiście drożej niż BLNR Ja się łamię czy BLNR sobie nie sprawić, ale ta cena... trochę dużo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 468 #35 Napisano 9 Grudnia 2014 Nie wypuszczą według mnie Pepsi w stali. Zostanie tak jak niebieski w białym złocie. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 3830 #36 Napisano 9 Grudnia 2014 Nie wypuszczą według mnie Pepsi w stali. Zostanie tak jak niebieski w białym złocie. Mnie też się tak wydaje. Jeżeli się nie mylimy, to pomimo bardzo wysokiej ceny, zakup tego zegarka może być nawet traktowany w kategoriach długofalowej inwestycji.Niebiesko-czarny też bardzo ładny, o czym mogłem się ostatnio przekonać oglądając ten model na żywo. 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #37 Napisano 9 Grudnia 2014 Ja także nie sądzę aby wypuścili Pepsi w stali,ciężko byłoby je odróżnić. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach