Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

TeJot

Rotomat klubowy

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli wybierzemy model który będzie w atrakcyjnej cenie ale nie będzie opcji personalizacji u producenta to zawsze możemy spersonalizować je sami. Nadruk logo czy grawer to bardzo prosta sprawa..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa z rotomatem MTE jedno lub dwu zegarkowym wygląda następująco:

Od cen detalicznych możemy otrzymać 13% rabatu na wstępie, cena może być niższa w zależności od ilości zainteresowanych zakupem. Ceny detaliczne > http://www.sklep.chronoline.pl/index.php?cPath=150_152

Co do zrobienia loga przez MTE na WTA 220 (ten co pokazałem na dwa zegarki) to koszt byłby 4-5 euro/szt niestety musielibyśmy zamówić min 100 szt.

Co o tym myślicie?

Mnie te rotomaty bardzo się podobają, są inne - wg mnie ciekawsze - niż te szafkowe. Osobiście byłbym zaintersowany takim rotomatem. Pozostała by do rozwiązanie kwestia logo, mam zegarmistrza złotnika, który być może podjął by się wykonania takiej takiej usługi.

rotomaty są fajne chociaż 13 % to niezbyt wiele a warunek zamówienia 100 sztuk żeby dodać logo to już masakra :)

ciekawą opcją wg. mnie są też rotomaty przedstawione przez kolegę lobuz1.

cenowo przyzwoicie wygląda, jeśli jakość jest naprawdę dobra a firma wykazałaby trochę większą chęć współpracy niż 13% i logo od 100 sztuk..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z checia postawilbym sobie taki rotomat na polce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

świetny pomysł, szkoda tylko że mam już 2 ratomaty, w których jest jeszcze miejsce na nowe zegarki.

Polecam wam tą firmę http://www.odp-limited.com/

Jakość jest bardzo dobra, ceny atrakcyjne i wydaje się, że ta firma może być zainteresowana wykonaniem specjalnej edycji rotomatu klubowego.

Zobaczcie też moje rotomaty tej firmy:

http://zegarkiclub.p...-my-collection/

Pozdrowienia

Te rotomaty wygladają bardzo sensownie i ceny mają akceptowalne. Jeśli Kolega uzytkuje i dobrze ocenia, to warte zainteresowania.

Przy okazji - gratuluję zegarków :)

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega Lobuz1 Rulez !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpis się zdeaktualizował.

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki chłopaki :) W sumie kupiłem od nich 3 rotomaty z czego 1 sprzedałem i obecny właściciel też jest zadowolony. Wykonanie jeśt świetne, skrzynia lakierowana była kilka razy...Kolorystyka bogata, więc jest w czym wybierać a cena atrakcyjna...

Podstawową zaletą tych rotomatów jest to, że na każdy zegarek można wprowadzić oddzielny program: ilość obrotów na dobę na dobę (650, 750, 850 lub 1000) oraz obroty prawo, lewo, prawo/lewo. Niektóre z rotomatów zasilane są też dodatkowo paluszkami- ten wyższy z wyświetlaczem LCD taki właśnie jest.

Firma daje 24 miesiące gwarancji oczywiście realizowanej w Niemczech. Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki koszt wysyłki do PL?Można płacić przez PayPal czy tylko karta?Nie znam niestety niemieckiego a nie posiadają angielskiej wersji językowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki koszt wysyłki do PL?Można płacić przez PayPal czy tylko karta?Nie znam niestety niemieckiego a nie posiadają angielskiej wersji językowej.

można płacić Paypalem. Ja kupowałem od nich na Ebayu a przesyłka to 20 Euro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakość jest bardzo dobra, ceny atrakcyjne i wydaje się, że ta firma może być zainteresowana wykonaniem specjalnej edycji

A czy podjąłbyś się wystosowania jakiegoś wstępnego zapytania czy byliby zainteresowani, na jakie rabaty moglibyśmy liczyć przy jakiej ilości zamawianych rotomatów oraz np. które modele mielibyśmy do dyspozycji (może np. na któryś model zaproponują większą zniżkę niż na inne)?

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy podjąłbyś się wystosowania jakiegoś wstępnego zapytania czy byliby zainteresowani, na jakie rabaty moglibyśmy liczyć przy jakiej ilości zamawianych rotomatów oraz np. które modele mielibyśmy do dyspozycji (może np. na któryś model zaproponują większą zniżkę niż na inne)?

pozdrawiam

Mogę im wysłać maila i powołać się na wcześniejsza współpracę, choć sam nie jestem zainteresowany zakupem. Muszę tylko wiedzieć ile osób jest zainteresowanych tematem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłałem zapytanie i poprosiłem o specjalne warunki dla 30-70 sztuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko, myślę, że pewnie bardziej 30 niż 70 choć kto wie, i oczywiście wszystko zależy od zaproponowanych przez nich warunków.

dzięki za inicjatywę i czekamy na odzew.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli jednak zdecydujecie się na rotomaty Eulixa, to mogę zaproponować 35% rabatu od sugerowanej ceny detalicznej

cennik jest tutaj: http://www.mediajet.home.pl/pub/_katalogi/eilux2.pdf

dodatkowe informacje o rotomatach Eilux - http://www.mediajet.home.pl/pub/_katalogi/system.pdf

1.jpg

2.jpg

w 6-ścio zegarkowym rotomacie był błąd w cenie

już poprawiony

Pozdrawiam

Leszek Konaszewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli będzie rotomat to uważam że to ma sens pod warunkiem że będzie na 3-4 zegarki - taki na 2 np jest mało funkcjonalny bo i tak trzeba mieć wtedy np 2... plusem tych pierwszych (MTE) jest to że 2 zegarkowy kosztuje 600zł co daje nam 1200zł za rotowanie 4 zegarków :( Eiluxy jednak dużo ładniejsze ale ten 4 zegarkowy to jest po zniżce ok 2100zł a 3 zegarkowy 1500zł więc pytanie czy ktoś się skusi przy takiej cenie - w końcu żeby rotomat klubowy miał sens to trochę zamówień musi się zebrać B) Eiluxowe mają jeszcze ten plus że są przeszklone więc znacznie praktyczniejsze niż jak wszystko stoi "pod gołym niebem" i się kurzy :)

EDIT

Takie pytanie dlaczego 6 zegarkowy Eilux jest tańszy niż ten na 4 zegarki? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój błąd. W 6-scio zegarkowym był błąd w cenie - już poprawiłem

Pozdr.

Leszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eiluxowe bardzo fajne jednak jak dla mnie cena za wysoka. 1500 przy naprawdę bardzo miłym rabacie to i tak chyba bym wolał dorzucić do zegarka. Oczywiście jak ktoś ma Patka, AP, Rolka i PAMa to cena jest dobra i jakość pewnie też natomiast jak ja miałbym tam wrzucić swoje np. Davosę, Seiko, Eposa, Poljota itp. to już się robi nieproporcjonalnie duży wydatek.

Ja poczekam na odpowiedź drugiego producenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli zbierze się większa ilość chętnych, to pewnie uda się jeszcze trochę zejść z ceny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zróbmy podobna ankietę jak do zegarka 2011, jaka ilość zegarków by nas interesowała, no i cena... :(

Spacelovematic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy coś się dzieje w tym temacie? Jestem zainteresowany rotomatem na dwa zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny pomysł. Jestem za i wstępnie się deklaruje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też się przypominam :)

Wiem, że jest okres wakacyjny, ale jak już wszyscy wrócą warto zrobić ankietę co do ceny i wielkości rotomatu.

Samo to, że zamawiając większą ilość dla klubowiczów umożliwa nam zbijanie ceny już jest bardzo atrakcyjne!

Szczerze mówiąc, zupełnie na odwrót niż w przypadku zegarka klubowego, tu zależy mi mniej na tuningu, a bardziej na cenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wygląda sprawa z rotomatem klubowym, ja byłbym nim bardzo zainteresowany. Jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłby totomat na 4 zegarki (może nawet z miejscem na przechowywanie jeszcze kilku zegarków) w formie gablotki. Rotomat niezabudowany jak ten proponowany w 1 poście raczej nie w moim typie. Zanim trafiłem na ten wątek zastanawiałem się nad czymś takim http://allegro.pl/rotomat-drewno-na-4-zegarki-immanuel-3-kolory-i1202762649.html

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już pisałem, ale ponownie się podpisuję pod pomysłem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.