waldii 48 #2 Posted June 12, 2010 Ah ten epos.Piękny 0 Share this post Link to post Share on other sites
lipton 0 #3 Posted June 12, 2010 Imponujaca kolekcja 0 Share this post Link to post Share on other sites
TIK TAK 987 #5 Posted June 12, 2010 i te szafy........... 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Share this post Link to post Share on other sites
Thom 4 #6 Posted June 13, 2010 Prawdziwy wariat zegarkowy Tak trzymaj lobuz1! 0 All That You Can't Live Behind Share this post Link to post Share on other sites
lobuz1 3 #7 Posted June 13, 2010 Prawdziwy wariat zegarkowy Tak trzymaj lobuz1! no...i to jest komplement :)Dzięki! Po ostatnim spotkaniu klubowym zaraziłem się jeszcze bardziej, chciałbym iść dalej...JLC to byłby cud ehhh 0 Share this post Link to post Share on other sites
tomekr89 170 #8 Posted June 16, 2010 Jaki tam epos! Jak dla mnie aerowatch w tej kolekcji rządzi 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Share this post Link to post Share on other sites
QuadrifoglioVerde 3309 #9 Posted June 17, 2010 Najładniejsza glicynka i angular na białym pachu . Fajne laboratorium masz w domu Też lubię taką czystość i minimalizm ...Wszystko ok ale gdzie jakiś diverek wyczynowy? 0 Share this post Link to post Share on other sites
lobuz1 3 #10 Posted June 17, 2010 Najładniejsza glicynka i angular na białym pachu . Fajne laboratorium masz w domu Też lubię taką czystość i minimalizm ...Wszystko ok ale gdzie jakiś diverek wyczynowy? mialem kiedyś niezłego SMW z trytem, ale sprzedałem. Ostatnio mam ochotę na zakup STOWY, ale czekam bo nie wiem czy nie będzie to zegarek klubowy... 0 Share this post Link to post Share on other sites
piotrkrakow 249 #11 Posted September 9, 2010 Lobuzie wstyd :)te dwa puste miejsca trzeba zapełnić migiem 0 Pozdrawiam Piotrek Share this post Link to post Share on other sites
Adi 3934 #12 Posted September 10, 2010 Your collection - będzie nadal cieszyła nasze oczy pod warunkiem, że zmniejszysz fotki do regulaminowego rozmiaru OK? 0 Share this post Link to post Share on other sites
pasjonat 0 #13 Posted September 10, 2010 Mam pytanieIle kosztuje taki rotomat i gdzie mozna go kupic - ten po prawej, z szufladami. Bardzo mi sie spodobal:-) 0 Share this post Link to post Share on other sites
lobuz1 3 #14 Posted September 10, 2010 Mam pytanieIle kosztuje taki rotomat i gdzie mozna go kupic - ten po prawej, z szufladami. Bardzo mi sie spodobal:-) zaplacilem za niego 150 Euro. Na priv wyślę namiary.Nie będę Ci nic sugerował czy polecał bo może skończyć się tak jak z tym deserem na spotkaniu klubowym, który okazał się za słodki 0 Share this post Link to post Share on other sites
lobuz1 3 #15 Posted September 10, 2010 Lobuzie wstyd :)te dwa puste miejsca trzeba zapełnić migiem Muszę zrobić mały update bo trochę się zmieniło...Aero jest trochę samotny, ale czekam na jakieś ciekawe nowości i promocje Zawsze też można kupić nową szafę 0 Share this post Link to post Share on other sites
Adi 3934 #16 Posted September 10, 2010 Lobuz1 - ponawiam prośbę o zmniejszenie fotek. W przeciwnym razie skasuję je. 0 Share this post Link to post Share on other sites
lobuz1 3 #17 Posted September 10, 2010 Lobuz1 - ponawiam prośbę o zmniejszenie fotek. W przeciwnym razie skasuję je. już nad tym pracuję, dzięki 0 Share this post Link to post Share on other sites
piotrkrakow 249 #18 Posted September 10, 2010 Muszę zrobić mały update bo trochę się zmieniło...Aero jest trochę samotny, ale czekam na jakieś ciekawe nowości i promocje Zawsze też można kupić nową szafę Jak to samotny . Sprzedałeś resztę ? 0 Pozdrawiam Piotrek Share this post Link to post Share on other sites
lobuz1 3 #19 Posted September 10, 2010 Jak to samotny . Sprzedałeś resztę ? nie, mam wszystkie, które tutaj widzisz + potworka i Schaumburga, ale myślę o jeszcze jednym Aero dla towarzystwa 0 Share this post Link to post Share on other sites
gourmet 0 #21 Posted March 11, 2011 normalnie wariat z Ciebie 0 Bez komercyjnych www Share this post Link to post Share on other sites
Grucha 22 #22 Posted March 11, 2011 czy mógłbyś ewentualnie dorobić mi klucze do swojego mieszkania ? Ja bym tylko je chciał podotykać.... 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Share this post Link to post Share on other sites
Degustatorr Noir 10 #23 Posted March 11, 2011 Jakie piękne gazomierze... Czy to NOSy? A tak w ogóle to imponującą masz kolekcję. 0 Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 66 #24 Posted March 11, 2011 Zacna kolekcja, tylko pozazdrościć - gratuluje Czas teraz na wisienke na torcie? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
lobuz1 3 #25 Posted March 12, 2011 Dzięki za miłe słowa. Dwa gazomierze są w stanie NOS a Sicura ma ubytki złocenia na kopercie, ale jest też w niezłym stanie.Muszę trochę uszczuplić kolekcję bo mam chrapkę na kolejne Vintage. Pozdrowienia. 0 Share this post Link to post Share on other sites