Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Nasze plany zegarkowe na rok 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Kupujesz w Brinkhause ? Ile chca wplaty przed sciagnieciem zegarka ? mysle ze mozesz troche poczekac , ja znam wlasciciela dosyc dobrze jak chcesz to pogadam czy moze zalatwic bez kolejki , chyba ze masz tam lepsze wtyki niz ja

W kazdym badz razie jeszcze tylko przez chwilke jestem w Warszawie , wracam do domu . Jak cos to daj znac dowiem sie co i jak

Brinkhause jest tutaj jednym z autoryzowanych dealerow, ale rozpatruje rozne opcje tak ze spokojnie. Wrzesien/ Pazdziernik bede w Europie a wiec moze udam sie do "zrodla", kto wie? Tak ze bede wiedzial cos wiecej pod koniec roku Pospiech jest wskazany tylko przy lapaniu much.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ah to sie dolacze to tych planow zegarkowych. w zeszlym roku Omega w tym roku cos takiego

Mam dość często kontakt z tym czasomierzem, w rzeczywistości wygląda obłędnie chociaż moim zdaniem należy do grupy tych zegarków które dobrze wyglądają na ręce po 45 może 50 roku życia. Trzeba do niego dojrzeć.

Jak czekam obecnie na swojego GO, chciałbym w najbliższym czasie pozyskać tego Girard-Perregaux.

gp_image.1597081.jpg

W dłuższej perspektywie choruję na Lange 31 ale nie jestem jeszcze w pełni przekonany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dość często kontakt z tym czasomierzem, w rzeczywistości wygląda obłędnie chociaż moim zdaniem należy do grupy tych zegarków które dobrze wyglądają na ręce po 45 może 50 roku życia. Trzeba do niego dojrzeć.

Jak czekam obecnie na swojego GO, chciałbym w najbliższym czasie pozyskać tego Girard-Perregaux.

gp_image.1597081.jpg

W dłuższej perspektywie choruję na Lange 31 ale nie jestem jeszcze w pełni przekonany.

te lata to troche kwestia wzgledna, mozna by bylo troche dyskutowac na ten temat ale.............pozostawie ta kwestie, to chyba troche jak gust i smak ktory nie za bardzo podlega dyskusji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden z planów zegarkowych na ten rok zrealizowany:

dsci0432m.jpg

Cieszy oko moje od soboty :D

PS> Sorry za zdjęcie, ale to tak na szybko zrobione zwykłym kalkulatorem B)

RG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry,nie za bardzo wiem jak zacząć,ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum i nie wiem czy zamieszczamy go w dobrym miejscu.

Po długiej obserwacji (6 miesiecy )zdecydowałem sie w końcu zakupić zegarek wybór padł na "Epos 3365" jest to mój pierwszy "prawdziwy" zegarek w życiu choć mam już ponad 40 lat.

Postanowiłem ze ten pierwszy zegarek będzie tylko moim wyborem i ze nie będę tego zakupu z nikim konsultował tym bardziej ze cena była mniejsza od katalogowej o 2k.

Zegarki od jakiegoś czasu zaczęły mnie fascynować , potrafię przeglądać strony z zegarkami przez kilka godz, chciałbym poszerzać swoją wiedzę na ten temat i dlatego mam rownież prośbę o podanie tytułów czasopism,adresów stron internetowych ,itd , gdzie ta wiedzę mógłbym nabyć .

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i proszę o wybaczenie jeżeli mój post nie jest w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedynym czasopismem, jest www.zegarkiclub.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wybór padł na "Epos 3365"

Witaj. Mialem ten zegarek. Doskonale wykonczony. Rewelacyjny. Slabo swieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plany w tym roku były mało zegarkowe, choć też zegarki były ;)

Brałem pod uwagę trzy modele:

1) Schaumburg GT One

2) Girard Perregaux Sea Hawk II

3) Omega "Bond"

Skończyło się na razie na

1) Golana Aqua 100-4

2) Tag Heuer WK1113-0 Professional - pozdrawiam vinicjusz

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie skromnie w tym roku, nabyłem już chrono ale czekam jeszcze na divera oczywiście musi być seiko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.