Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

krolik

Nieoryginalny rolex serwis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Kilka tygodni temu dostałem od znajomego zegarek podróbkę rolexa, niestety od zegarka odpadło pokrętło do rekulacji wskazówek. Czy jest jakaś możiwość naprawienia tego uszkodzenia w Warszawie w miarę rozsądnej cenie?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !

Kilka tygodni temu dostałem od znajomego zegarek podróbkę rolexa, niestety od zegarka odpadło pokrętło do rekulacji wskazówek. Czy jest jakaś możiwość naprawienia tego uszkodzenia w Warszawie w miarę rozsądnej cenie?

Pozdrawiam

Młotek, kowadło i sruuu :) Powodzenia!

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwierz... już dawno bym to zrobił :) tylko ten trzpień ułamał sie w połowie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwierz... już dawno bym to zrobił :) tylko ten trzpień ułamał sie w połowie :/

A co to przeszkadza? Z ułamanym trzpieniem też można położyć na kowadle i p... tzn. uderzyć młotkiem :)

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krolik, Ty tak na serio? Po co naprawiać coś, co jest warte mniej niż zero? Weź to wyrzuć do śmieci, bo tylko sobie wstydu narobisz.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawieź go do Pieśkiewicza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !

Pozdrawiam

Zgadzam sie z przedmówcami - cena byłaby w miarę rozsądna, gdyby majster Ci dopłacił ;) . Na cholerę komu podróba rolexa na łapie??? Przeciez to obciach do kwadratu!

BTW - to nie jest prowokacja??? To na serio :) ???

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie macie rację, według mnie żaden szanujący się facet nie założy na rękę podróby... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !

...odpadło pokrętło do rekulacji wskazówek. Czy jest jakaś możiwość naprawienia tego uszkodzenia w Warszawie w miarę rozsądnej cenie?

Może w warsztacie samochodowym przyspawają?

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eetam, idź do rolexa, jak to nieoryginalny zegarek, to i mniej za uslugę wezmą niż przy oryginalnym, logiczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie to że chciałem włożyć czpień nie musi oznaczać, że ja chce go nosić... Wkręcanie kumpla też może być przyjemne :( ale widze że forumowicze czujni ;) dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.