zetore 15 #1 Napisano 22 Kwietnia 2012 nazwa brzmi jak tytuł szlachecki:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2 Napisano 22 Kwietnia 2012 ile to ma średnicy ? P.S> pasek blee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #3 Napisano 22 Kwietnia 2012 To jest zegarekma idealne 39mm bez koronek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1742 #4 Napisano 22 Kwietnia 2012 gratuluję nabytku - jest świetny - za późno go wyczaiłem 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość EPPL #5 Napisano 22 Kwietnia 2012 No cóż fajny Glasfjutek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 35 #6 Napisano 22 Kwietnia 2012 bardzo ładne GO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dualbet 0 #7 Napisano 22 Kwietnia 2012 Przepraszam,ale czy ja dobrze widzę trupią czachę na pasku? o.OBardzo ładny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5174 #8 Napisano 23 Kwietnia 2012 bardzo przyjemny zegarek- tarcza/ proporcje....super; ale pasek bym swoim skromnym zdaniem wymienił- ten jakoś tak się gryzie z "tytułem szlacheckim". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 505 #9 Napisano 23 Kwietnia 2012 Piękny Niemiec a ja pasek bym raczej zostawił taki jak jest. IMO zegarek jest bardziej "rasowy" dzięki niemu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #10 Napisano 23 Kwietnia 2012 dzięki pasek zostaje. powstał specjalnie do niego:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrese 0 #11 Napisano 23 Kwietnia 2012 Fajny design, no i ten nietypowy wahnik A pach bardzo stylowy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #12 Napisano 24 Kwietnia 2012 Gratuluje pięknego chron od GO i szczerze zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #13 Napisano 24 Kwietnia 2012 Nawet fajny.Podoba mi sie,ze jest bardziej "sportowy" niz wiekszosc GO. 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 623 #14 Napisano 25 Kwietnia 2012 Z tym paskiem jest bardziej "charakterny", oryginalne są bardzo mdłe. Dopiero teraz ten zegarek mi się spodobał, choć model znany od lat. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #15 Napisano 28 Kwietnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2980 #16 Napisano 28 Kwietnia 2012 To jest to "coś". Trzydzieści lat temu wyglądałby na "pasujący do swoich czasów" , teraz tak jest i za trzydzieści lat też będzie. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clar 0 #17 Napisano 16 Maja 2012 Miodzio az sie oko smieje na takie cacka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #18 Napisano 25 Maja 2012 To jest zegarekma idealne 39mm bez koronek Jak na dzisiejsze standardy to zegarek o małych rozmiarach. Prezentuje się naprawdę bardzo ładnie. Taka klasyka . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #19 Napisano 13 Sierpnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #20 Napisano 13 Sierpnia 2012 Wow, świetne zdjęcia, super efekt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wampirek 2 #21 Napisano 15 Sierpnia 2012 Zegar śliczności, pasek też pasuje. Tylko czachy na szlufce mi nie leżą Ale i tak bym to GO chętnie widział na swoim nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #22 Napisano 16 Sierpnia 2012 Świetny pomysł na zdjęcia A co do zegarka: świetny, uniwersalny rozmiar, dyskretna stylistyka - nosisz go na co dzień, a nieobeznany z tematem nie wie kompletnie co to jest, chyba że zobaczy go od strony werku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #23 Napisano 16 Sierpnia 2012 Piękny Gratuluję nabytku. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #24 Napisano 16 Sierpnia 2012 Świetny pomysł na zdjęcia A co do zegarka: świetny, uniwersalny rozmiar, dyskretna stylistyka - nosisz go na co dzień, a nieobeznany z tematem nie wie kompletnie co to jest, chyba że zobaczy go od strony werku bo skaner to fajna zabawka:) dyskretny jest. ostatnio podczas rozmowy o wyścigu zbrojeń na buty, fury i zegarki został pobłażliwie pominięty:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #25 Napisano 17 Września 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach