Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

zazack95

Philip Persio prosze o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie posiadam zegarek Philip Persio quartz i mam prosbe gdyż kąpletnie nic nie wiem na temat tego zegarka. Jest on coś wart ( ile). Załączam zdjecia abyscie mogli coś wiecej wywnioskować.post-69494-0-50693000-1391770933_thumb.jpgpost-69494-0-16182300-1391770901_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum nie wyceniamy zegarków. Ale zegarki tej marki bardzo popularne są na bazarach, placach itp. Kosztują od ok 20-100 zł za nowe. Twój nie ma napisu Stainless steel back, tylko samo Stainless steel - może to oznaczać, że cała koperta jest z nierdzewnej stali, wtedy nowy mógł kosztować koło 80 zł i jest porównywalny z najtańszymi, klasycznymi casio z linii MTP.

EDIT: W sumie ma coś w nazwie z Patka Filipa, może jest jednak droższy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100 zł za takie coś ?! Chyba Kolega przesadził

myślisz że mniej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

myślisz że mniej?

No raczej mniej :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jeśli jest cały stalowy to co?

Trzeba zważyć i spytać na złomie... Taka cena w tym wypadku.

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem całą prawdę - tzn widziałem na bazarze, że za zegarki tej marki wołali od 20 - ok 100 zł. Czy są warte tyle, czy ile - to zależy od kupującego. Dla mnie nie są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jeśli jest cały stalowy to co?

To lepiej niż mosiężny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, już się nie znęcajcie. Stalowa koperta to jak na bazarowy zegarek nieźle. Z reguły dają nie mosiądz, a jakiś szary szajsmetal, z którego chrom odłazi płatami. Nie wiem co to jest, ale wiem, że jest miękkie.

A wartość używanego bazarowego zegarka zawsze będzie oscylowała wokół 5-10 złotych, jeśli się w ogóle trafi ktokolwiek chętny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.