zasadas 5120 #526 Napisano 21 Października 2015 Nosimy dość często. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysioz 0 #527 Napisano 22 Października 2015 Taki czasami zakladam . Chyba szkielko wymaga polerki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #528 Napisano 22 Października 2015 (edytowane) Ja paraduję tylko i wyłącznie w moich starociach Delbana THE BEST Edytowane 22 Października 2015 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #529 Napisano 22 Października 2015 (edytowane) Krzysio,ta Twoja "dewotka",to z baterią w tyłku?Bo licznik na to wskazuje. Nie wiem ale kurunkateż jakoś mi nie pasi? Ale może, to i tasłuszna......... Arek,a Twoja na tym paskujest wyfiokowana jakczerwoną szminkąusta baby rychtującej sięna wieczorne roraty.Nie powiem tapetapozostała zajebistązarówno w tonacjijak i koloru pudruna gębie. Ogólnie ładne "strucle". Lesiu,ale ta Twa "lebiodka",z dzwonkiem na zapleczu, świeża jak sałatkajeszcze mało "rusana"?Z chęcią obaczył bymjej "portmonetkę". Staszek.Oczywiście! "Ruda" jest jakportowa dziwkanie do zdarcia! To mata z czegodrzeć łacha. Edytowane 22 Października 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #530 Napisano 22 Października 2015 Leszek jak ją otworzę to pokażę "portmonetkę" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5120 #531 Napisano 22 Października 2015 Arku, fajna i pasek w klimacie. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysioz 0 #532 Napisano 22 Października 2015 lecTobie moze I nie pasi. najwazniejsze ,ze mi pasi. O ktorym liczniku mowisz - datowniku? Te delbanki byly sprzedawane w Polsce pewnie w latach 70 tych moze troche wczesniej . Ponoc cala wyplate kosztowala , jak nie wiecej. Co do korunki , to nie mam pojecia czy oryginalna. Odkupilem ja wlatach 90 -tych i do dzis bateryjki nie wymienialem , a nakrecac trzeba . Musi na dynamo jest. Na komunie tez dostalem Wostoka z datownikiem , a byl rok 1978.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #533 Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Ależ Maestro! Możliwe, że pamiętasz nawet ile pensji musieli odłożyć rodzice na tego Wostoka? A i owszem nie tylko Delbanki były sprzedawane (choć jeszcze nikt nie pokazał oryginalnego kwitu potwierdzający ten fakt)w kraju z małym ale jakże nobilitującym napisem Swiss Made na tarczy. Ile trzeba było wydać w 77r na przyzwoity zegarek niech Ci uzmysłowi poniższa fota a było to bardzo dużo dla przeciętnego śmiertelnika!Gdyż dwie średnie krajowe a nie każdy zarabiał średnią! Moje zarobki w tym czasie to było 3200-3400 i wiedz, że to była nie zła kasa,bowiem starczało na utrzymanie domu i rodziny. Nie każdy był synem ludzi obchodzących Barbórkę. Nie wszystkim jest zauważalne że swoje komentarze piszę w żartobliwym tonie i nie każdemu może to pasuje.Tak też co do "kurunki" vel koronki, to w sumie wisi mi i powiewa ona, bo najważniejsze jest to, że Tobie pasuje vel "pasi".To było niemal pewne, że urażona ambicja zrobi swoje i posądzenie iż "Dewota" jest zaczynem "piaskowej* " rewolucjispotka się ze stanowczym sprzeciwem broniącym cześć, honor i cnotę delikwentki. Nie powiem odpowiedź godna wyzwania i tu szacun za zmieszczenie się w konwencji! * - kwarcowej Dla porównania "kurunki"teraz wrzucę fotkę latawicy z tego okresu czyli sygnowania wieżą. Oczywistym pozostaje, że założąc pstryknę fotę też na ręku, by ją dziś także ponosić. Edytowane 23 Października 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #534 Napisano 23 Października 2015 @lecJak jesteś zdecydowany/podirytowany przestajesz pisać swoją "twórczością" i przestaję rozumieć Twoje posty. Są takie zwykłe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #535 Napisano 23 Października 2015 Zmiany muszą być! Inaczej było by za nudno. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #536 Napisano 23 Października 2015 Ja Ciebie wolę w tej Twojej - normalnej odsłonie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #537 Napisano 23 Października 2015 (edytowane) _Kwiatek_! Nie pitol, tylko dawaj budzik na "ramę" i bedziem się wywnętrzać. Edytowane 23 Października 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #538 Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Jak to nie m się czym chwalić, bo z tego biedniejszego działu na tym forum jestem Ale często zakładam coś takiego na przykład : Edytowane 23 Października 2015 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #539 Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Nie mów, naprawdę?A ten cichociemny z nad bańki*, to czto? Pikuś?Już Ty tam nie bądź taki skromny! A bluzkę to ślubnej podwędziłeśdla zmylenia przeciwników? Zwiezd już nie rozdają za to sikora można jeszcze fajnego trafić! * Projekt Ałmaz fotka i ciekawy sznurek do rozwinięcia! http://gadzetomania.pl/2612,almaz-niesamowita-historia-pierwszego-na-swiecie-bojowego-statku-kosmicznego Edytowane 23 Października 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5120 #540 Napisano 23 Października 2015 Leszek, ty nie narzekaj, jak w 77 było Cie stać na Lonżina od Jubilera, to musiałeś nieźle kombinować. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #541 Napisano 23 Października 2015 Każdy do tej bluzki się przyczepi Już została nazwana piżamą Natchnąłeś mnie dziś na starocie to do innej już bluzki wziąłem takiego: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #542 Napisano 23 Października 2015 Staszek,dorabiałem na Różycuw trzy karty. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysioz 0 #543 Napisano 23 Października 2015 Sorki. nowy jestem ludzisk nie znam ,mlody I nerwowy jeszcze. w 1977 dostawalem tylko dwojke na cukierki to gdzie mi do rachunkow za 8 kafli , jak ojciec z matka razem polowy tego nie zarabiali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fox 208 #544 Napisano 23 Października 2015 ...dziś wyjątkowo taki maleńki 50-cio latek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #545 Napisano 23 Października 2015 No to wintydżowo na całego Cały czas szukam do niego oryginalnych wskazówek... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #546 Napisano 23 Października 2015 Sorki. nowy jestem ludzisk nie znam ,mlody I nerwowy jeszcze. w 1977 dostawalem tylko dwojke na cukierki to gdzie mi do rachunkow za 8 kafli , jak ojciec z matka razem polowy tego nie zarabiali.Fajnie, że tak sądzisz... młody... ja też komuniowałem w 1978 i dostałem Wostoka z czerwona tarczą i datownikiem... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5120 #547 Napisano 23 Października 2015 Bardzo często, nawet dzisiaj Zenith Sporto. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #548 Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Panowie "Patroni"! Specyficzny rocznik! Kobiety Was chyba lubią? Ciekawe czy jesteście Rakiczy tylko zaznaczonetym czerwonym "stygmatem". Edytowane 23 Października 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #549 Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Zenith - piękny, jest na mojej liście życzeń ja też komuniowałemO Ty komunisto jeden Edytowane 23 Października 2015 przez OmegaDeVille 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #550 Napisano 23 Października 2015 Staszek! Przy tobie to wstyd cokolwiek pokazać. Piękny zegarek 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach