13lesiu 958 #301 Napisano 1 Sierpnia 2014 Ładny Tissocik Leszku,gratuluję I od razu nasunęło mi się pytanie,dlaczego jeszcze nie mam żadnego Tissota w swoich zbiorach?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #302 Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Bardzo ładny Leszku! Kiedyś kupię sobie Tissocika - nie wiem, dlaczego jeszcze żadnego nie mam.... Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez OmegaDeVille 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #303 Napisano 1 Sierpnia 2014 Ładny Tissocik Leszku,gratuluję I od razu nasunęło mi się pytanie,dlaczego jeszcze nie mam żadnego Tissota w swoich zbiorach?? bo se jakkieś "kłykciny", laserowo wycinane z dupska, zakupujesz..... i pewnikiem dla tego. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #304 Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie klykciny tylko szanowne Glyciny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #305 Napisano 2 Sierpnia 2014 Dziś gruchoty plus jeden nowy, gruchotopodobny, nosiłem na tacy: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #306 Napisano 3 Sierpnia 2014 tak dla relaksu jeden ze staroci. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #307 Napisano 3 Sierpnia 2014 Ciekawa Delbanka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #308 Napisano 3 Sierpnia 2014 Ciekawa Delbanka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6410 #309 Napisano 3 Sierpnia 2014 Swoją drogą wyszło Ci bardzo ciekawe zestawienie barw cyferblatu - niebiesko-morski środek i żółty ring. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #310 Napisano 3 Sierpnia 2014 Co w rzeczywistości daje to: Składaczek, a może i malowanka, bardzo zniszczona trafiła dziś na nadgarstek tylko dlatego by nie było jej przykro, że koleżanki była a ona nie . Wszystkie zegarki które posiadam goszczą czasami na nadgarstku, no może poza budzikami . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #311 Napisano 14 Sierpnia 2014 StaszkuFantazyjne fotki tego sympatycznego cudaka!Ring jak Atlancior z Milano. mw75 z tego wiaderka z chęcią bym coś wyczesał,bo nie które zatrzymują wzrok. Ja do końca miecha zabieram w podróżdwie markowe śtućki może po wywczasachjakie luśnie do domu zatargamna wszelki słuczaj, jakby co. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #312 Napisano 14 Sierpnia 2014 Jakoś mam awersie do Rolków natomiast Omesia to to co lubię a dziś rozruszałem swoją Stowę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #313 Napisano 14 Sierpnia 2014 Stowa dla mnie to zegarek z grupy garniturowców. Jemu najlepiej jest w bliskim kontakcie z mankietem koszuli. Bardzo ładny ten Twój zegareczek. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #314 Napisano 14 Sierpnia 2014 Lechu, ile ty masz tych Rolexów????? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #315 Napisano 14 Sierpnia 2014 On sam nie wie ile, kupuje kolejne i do skrzyneczki. Księgowa może wiedzieć. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziggistardust 3 #316 Napisano 15 Sierpnia 2014 Lubię wojaki i dziś dzień taki. Zegar frontowy, jednak pochodzi z drugiej strony barykady 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1325 #317 Napisano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) od wielkiego dzwonu taki zakładam Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez Ciech 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #318 Napisano 16 Sierpnia 2014 Pełna elegancja Wojtku a ja swoją Dosię od czasu do czasu noszę na takim vintadzowym meshu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1325 #319 Napisano 16 Sierpnia 2014 Tak trzymać Kiedyś taki zegarek to był powiew dalekiego świata za szybą u Jubilera.Na widok tego zegarka niektórym wspomnienia ożywają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #320 Napisano 16 Sierpnia 2014 Obie Dosie pięknie się prezentują. Albo oficjalny zakup u Jubilera, albo drugi obieg i "szemrane" towarzystwo, ale w obu przypadkach trzeba było wydać jedną lub dwie pensje by taki zegarek mieć. Doxa, Atlantic, Delbana to był powiew zachodu w trudnym wschodnim klimacie. To nie była namiastka, to był prawdziwy "szwajcar". 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #321 Napisano 16 Sierpnia 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #322 Napisano 7 Września 2014 Coś nie tyka w temacie? Czyżbyście nie nakręcali staruszków i staruszek? Biję się w pierchy za indolencję i zaczynam podziwiając chwalić! Tak na szybko, to te dwie duśki wystające spod waszych mankietówpotwierdzają ich garniturowy charakter i niech kto powie,że nie urodziwe panienki. Stowa, którą Lesiu nie darzysz zbytnią estymą ma takżeswój niezaprzeczalny urok a moja dawna ofertanic nie straciła na aktualności. Czarna wydra prowadzona jak markietanka na wojskowym pachumoże nadal wzbudzać niezdrowe chuci u rezerwistów. GP Legnicy jak na żużlowe tory w okolicynie nabrała dawnego komunistycznego węglowego przy kurzu,ale na bank była w rąsiach kolegi pucy majstra!I widać to nawet bez szklanych oczek. Tym czasem i ja doszlusuję w tym tygodniuze swą stalówą, by dać zdecydowany sprzeciwpomówieniom i oszczerstwom rozsiewanym przez jednostkina trasie Poznań Rzeszów, iż zmieniły mi się priorytety na żółte! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #323 Napisano 7 Września 2014 Jeśli wspominasz o priorytetach to mnie chyba na starość coś bierze na żółte i to koniecznie z koroną i czekam cierpliwie może coś lub ktoś mi zaświeci takim po oczach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #324 Napisano 7 Września 2014 Zadzwoń Paweł, bo widzę. że PW nie czytasz? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #325 Napisano 7 Września 2014 GP bardzo interesujący ( coś nie zauważyłem wcześniej ) . Gratulacje . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach