lec 61 #326 Napisano 14 Września 2014 (edytowane) Nowe towarzystwo w nadchodzącym tygodniumile widziane. Ale i zapytajka? Kto znajdzie w karatnej 18 - nastce ze złotą tarczą i ref.2500oraz z rzymskimi cyframi na tarczy, jakieś foty?Szukam ale nie mogę znaleźć. Edytowane 15 Września 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #327 Napisano 14 Września 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #328 Napisano 14 Września 2014 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #329 Napisano 14 Września 2014 On jest brzydki ... ale nie aż tak screengrabpicture upload sites 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #330 Napisano 14 Września 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #331 Napisano 14 Września 2014 Piotr uważasz go za staroć?/? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #332 Napisano 14 Września 2014 44 latek - to już "z górki" 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #333 Napisano 15 Września 2014 Jak się ma trzydzieści parę, a może mniej, to taki 44 latek to rzeczywiście już staroć. Ja bym musiał szukał starszego . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #334 Napisano 18 Września 2014 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #335 Napisano 18 Września 2014 Tego u Ciebie nie widziałem, od dawna go masz? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #336 Napisano 18 Września 2014 No no...teraz to mnie wkurzyłeś!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #337 Napisano 18 Września 2014 45latek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #338 Napisano 18 Września 2014 Najprawdopodobniej mój rówieśnik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #339 Napisano 18 Września 2014 (edytowane) Lesiu!Małolacie! To nie zliczyłeś po jakiejś numeracji ile ma wiosen?Cuś nie cuś rączęta Ci w wibracje wpadły,bo wizerunek taki ostry jak brzytwau średniowiecznego cyrulika.Chyba se obaj cwaj musiem LG 3G zafundzielićz laserowym ustawianiem tejże funkcji.Swą szosą to całkiem nie źle, żeś go na nowoodpicował i prezenci siem znakomicie.Masz ten adres złotnika/czki?Bo by mi się kiedyś przydał. Staszku Osłabiasz mnie!!!Toć od dawna temat mielonyjak kotlet ze zlewu w bywszym barze"Gruba Kaśka" na Felku! Poszukaj niżej a się doczytasz,no chyba, że.............weź Rapacholin i coś na żółty woreczek. Filip To dziwne, że złość Ci wzbierajak pęcherz co chwila,bo i wiek a z nim ta chorobaco nogi bolą, normalne są chyba?Odpowiedź Ci dałem i nie wiem dla czegowody w usta nabrałeś jak karp w stawie kolego? Anty........e tam "ołówek bez grafitu" Ten Twój Wezuwiusz,to pryszczaty małojlati raczej na damską rękę.Ale na wiek "ryczących czterdziestek"to całkiem, całkiem się trzymie choćogórkowe maseczki i parówy w SPAby wągry wyszły z facjatyw koszta mogą nie razprzyszłości wpędzić. Edytowane 18 Września 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #340 Napisano 18 Września 2014 Filip To dziwne, że złość Ci wzbierajak pęcherz co chwila,bo i wiek a z nim ta chorobaco nogi bolą, normalne są chyba?Odpowiedź Ci dałem i nie wiem dla czegowody w usta nabrałeś jak karp w stawie kolego? Lechu!Mówią, że człowiek z wiekiem się dystansuje, a mnie zazdrość dopada co chwila na widok Twoich pięknych nabytków. Trzeba trochę popracować nad tzw. "manią mania" A nogi bolą, to fakt... Już po endoprotezie biodra, więc trochę mniej, jednak na Ducatti wsiadać już nie mogę, a co dopiero zadawać na nim szyku po podkrakowaskich ulicach. Na koniec napiszę, że wody w usta nie nabrałem, a napewno nie jak karp - tych nie cierpię! Zazdrościć - zazdroszczę, jednak po koleżeńsku, więc znamion zawiści i złości moje posty nie noszą. Powodzenia w tworzeniu pięknej kolekcji! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #341 Napisano 18 Września 2014 Lata już nie te, mało tego skleroza bardzo ładnie się rozwija. Nie pamiętam, bym wcześniej widział ten zegarek. Jeśli był pokazywany to widocznie nie było mnie wtedy na forum. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #342 Napisano 18 Września 2014 Staszku Niżej masz temat "Blancpain" i wsio w temacie. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #343 Napisano 19 Września 2014 Dzięki, znalazłem i wszystko stało się jasne. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #344 Napisano 19 Września 2014 Lechu mam namiary na złotniczkę jak będziesz potrzebował to Ci dam a mój LC jest najprawdopodobniej z 1964r.i nie mów mi małolat w pażdzierniku mam pół wieku i muszę coś fajnego sobie kupić -proponujesz coś??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #345 Napisano 19 Września 2014 Czyli Pani daje radę? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #346 Napisano 19 Września 2014 Sibuna 86 może coś na ten temat powiedzieć czekamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #347 Napisano 19 Września 2014 -proponujesz coś???Może zapoluj na Futurematica, albo księżycową Omegę?Ja na pięćdziesięciolecie (a było to dosyć dawno - 20 lat temu) otrzymałem od Żony w prezencie Tissota 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #348 Napisano 19 Września 2014 Nie liczę na prezent od żony w postaci zegarka-to muszę wykonać sam to mi się marzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #349 Napisano 19 Września 2014 ...i to morzenie mi też się podoba. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #350 Napisano 19 Września 2014 (edytowane) Lesiu, Leszku, Kto w tym pięknym wieku czas odmierza? Do jesieni dalekoa dopiero w niej "grzybki" do słoików się zbiera!Zbiory masz już piękne zamarynuj wszakżea perełki zbieraj ledwo co dojrzałe! Edytowane 20 Września 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach