lec 61 #651 Napisano 4 Grudnia 2015 I lampion co by było lepiej widać 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #652 Napisano 4 Grudnia 2015 Ehhhhhh Panie... Piękne rzeczy pokazujesz (oprócz zegarków)!!!Muszę i ja grzebać głębiej w szafę i coś tam jeszcze wygrzebać jako tło do czasomierzy 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #653 Napisano 10 Grudnia 2015 Dziś na szczecinie....plażowicz. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #654 Napisano 10 Grudnia 2015 Świetny bulaj! Nie widziałem takiego 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #655 Napisano 10 Grudnia 2015 Fajny, to ten biedniejszy kuzyn AP. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #656 Napisano 11 Grudnia 2015 Lechu kupił sobie AP ty krezusie jeden Ja co jakiś czas wietrzę swoje a mam ich tyle,że w miesiąc nie dam rady wszystkich założyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #657 Napisano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Chyba już tu pokazywany, ale obecnie w innym ubraniu. Bardzo często jest ze mną Edytowane 12 Grudnia 2015 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #658 Napisano 12 Grudnia 2015 A jak!Bulaj wieczorową porą wykręconyz barki cumującej w porcie Praskim.Co prawda fakt ten nie odcisnął się w zagłębieniu gdzie spoczywa "A"Ale od bidy można uznać, że Staszek masz rację! Lesiu, propozycja ma:"stówa za stówę"mimo denominacji aktualna! Ba! W ostateczności dołożę na "literatkę" gumisiowego płynu, czyli popularną w dawnych kręgach "młodzieżowych" setę! Już myślałem,że nie dorzucisz się do temata,bo ostatnio brylujesz w modniejszym zresztą wraz ze Staszkiem. Cóż, nie moja to liga. Arek,Ty chyba załapałeś się na pomoc kuchenną do ostrzenia noży w prosektorium? Tera wiem skąd się biorą u Ciebie te "strucle",którymi kłujesz mme oczka! Tak, że bierze mnie wkurw na tyle,by wyżerać Rapacholin z apteczkico powoduje wydatki niwelująceme możliwości zakupu dalszych "paździerzy"! Jednakowoż zemsta jest ponoć słodka i byś odczuł także na swych trzewiachbezinteresowną zawiść, dziś zaprykowałem se takiego "młodzieńca" wyprowadzając go popołudniem na spacer. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #659 Napisano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Odczułem... Edytowane 12 Grudnia 2015 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #660 Napisano 12 Grudnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #661 Napisano 12 Grudnia 2015 Super pasówa Lechu!Jaka toto jest średnica?? 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #662 Napisano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Dzięki kawał klocka 45 b\k Edytowane 12 Grudnia 2015 przez 13lesiu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #663 Napisano 12 Grudnia 2015 Ja jego!Nie na moją rękę. Nadgarstka bym nie mógł znaleść Ale cały czas myśle o jakiejś fajnej pasówce. Także jak ktoś coś ma do odstąpienia to jestem otwarty na propozycje A twoja, powtarzam... SUPER!! 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #664 Napisano 12 Grudnia 2015 trochę "zmęczony" ten zegarek ale taki nabyłem i nie mam zamiaru ingerować w jego wygląd tylko trochę albo szyja albo ręka boli w czasie odczytywania godziny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #665 Napisano 12 Grudnia 2015 Ten problem już był kiedyś poruszany Trzeba go zakładać po drugiej stronie nadgarstka. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #666 Napisano 13 Grudnia 2015 Chyba już tu pokazywany, ale obecnie w innym ubraniu. Bardzo często jest ze mną U mnie dziś też delbanowo.A na takiego Recogmastera też jestem chory. Cudny.Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #667 Napisano 13 Grudnia 2015 U mnie dziś też delbanowo.A na takiego Recogmastera też jestem chory. Cudny.PzdrWłaściwie trafił mi się trochę jak ślepej kurze...Kolega z forum mi odstąpił... I jestem mu niezmiernie wdzięczny A Twoja rownież zacna niesłychanie... Z resztą... mimo, że niektórzy tych zegarków nie lubią, to ja jeszcze nie widziałem brzydkiej Delbany... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #668 Napisano 14 Grudnia 2015 Czas wietrzyć Delbany. Sztuczne oświetlenie zmienia bardzo odbiór kolorów. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #669 Napisano 14 Grudnia 2015 Świetny gilosz Staszek. Rzadziocha jak się patrzy Trochę Delbanowo się zrobiło ale co zrobić... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #670 Napisano 14 Grudnia 2015 (edytowane) E.....ch!Nie da się! Nawet teraźniejszymi majtami faworyty przykryć, gdyż dawny "barchan" z ciepłych gaci,gilosza Dewotek nie pokryje a rozwala chyba każdemu system!!! To była produkcja jak się patrzy! Niczym tradycja włókiennicza w PRL-u! Zresztą pamiętne powiedzenieo jednym ze sztandarowych wyrobówtego okresu głosiło w swej zapytajce: Co to jest: ELA? - to skrót ELANA*,Szmata nie do zdarcia. * Fabryka Włókien Syntetycznych ELANA w Toruniu. Ale, ale,by nie było tak całkowicie "dewocjonalnie"To zasadzam na dziś podobną podkladkę pod "papiaka" na dach. Jednakże miastową, bo z GENEWY. Edytowane 14 Grudnia 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #671 Napisano 14 Grudnia 2015 Zastanawiam się tylko co one miały wspólnego ze sportem... Ale egzemplarz Mości bardzo pięknie się prezentuje... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #672 Napisano 15 Grudnia 2015 Może nie codziennie, ale muszę je przewietrzyć. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #673 Napisano 15 Grudnia 2015 Może nie codziennie, ale muszę je przewietrzyć.Nooo piękna tarcza Parę dni temu licytowałem taką samą, ale znów pożałowałem paru groszy iiiii poooooszła! Do ludzi Szkoda :/ 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #674 Napisano 15 Grudnia 2015 Ten model jest dość często spotykany, tak, że bez obaw coś trafisz. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #675 Napisano 15 Grudnia 2015 (edytowane) To prawda. Ale często w kiepskim stanie. A tamta była bardzo ładna A to moja jedna z pierwszych:Jutro trzeba będzie coś innego założyć, bo kolejny delbanowy tamat nam się robi EDYTA:Wrzucę jeszcze fotę w oryginale, bo ta z photoshopa wygląda jakby pastą do zębów była malowana. Edytowane 15 Grudnia 2015 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach