13lesiu 958 #701 Napisano 18 Grudnia 2015 No i co teraz Lechu napisze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #702 Napisano 18 Grudnia 2015 Nosimy aż do momentu powrotu do domu. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #703 Napisano 18 Grudnia 2015 (edytowane) A co tu pisać Lechu? Chyba to,że Twa zegaryna może nie jednemu pomieszać w bańce jak kobieta w garnku ze świątecznym bigosem co by się nie przypalił. Ale notuję braki w jej wyposażeniu,bo "kajdan" został chyba jeszcze przy poręczy łóżka,po wieczornych figlach lub porannym "świteziaku"? Pozostaje więc pytanie jak się z tego tera wyłgasz? Staszek chyba dziś bardziej urzędowe miewał wystąpienia.Fotę szczelił z tamtego miesiąca wyciągając ją z komputra,bowiem pepitka w tle już widziana była na salunach. Co prawda to to, że chyba robiona z samego rana gdyż mankiecik świeżutki i nie nosi śladów dziennego "styrania". Jednakowoż muszę z zazdrością stwierdzić,że nasz kolega zachowuje proporcje..................."rozmiarowe"! Nie to co u mnie rękawy koszuliny chwytanena ślubnej podwiązki, bo są z reguły za długie! Ale jestem z tych co nie mają jak małpa rąk do kolanczego nie rozumieją producenci wszelkiego rodzaju garderoby. Jak by nie patrzył, to zegarownie Panów zapewne nie jednokrotnie wzbudzają zainteresowanie, łechtając i podbudowując Wasze EGO. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #704 Napisano 19 Grudnia 2015 Leszek, specjalnie dla Ciebie dzisiaj wrzucam zdjęcie z samego rana. Za chwilę wybieram się na poszukiwania choinki. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #705 Napisano 19 Grudnia 2015 Stachu! Zaczekaj! Lecę z Tobą... ...tylko portki wciągnę 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #706 Napisano 19 Grudnia 2015 Tej u Ciebie nie widziałem (jakoś nie mogę sobie przypomnieć) Wygląda cudownie. Im więcej mam tych Delban tym więcej mi brakuje. Coś tu nie gra. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #707 Napisano 19 Grudnia 2015 Mogłem nie pokazywać, bo czekam, jak kwiaty dżdżu, na koronki Im więcej mam tych Delban tym więcej mi brakuje. Coś tu nie gra.Ooo... dziwna prawilność... i też na nią coraz głębiej zapadam 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ph7 103 #708 Napisano 19 Grudnia 2015 Przyszła pora się pożegnać z moim nowym nabytkiem na czas przeglądu. Ciekawe jak szybko zmienia się odczucie względem rozmiaru zegarka. Ponosiłem JLC przez kilka dni, a po założeni mojej Delbany w rozmiarze 37mm, którą zawsze uważałem za małą, teraz wydaje mi się trochę przyduża. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #709 Napisano 19 Grudnia 2015 Piękny ten Twój Jaeger... A Delbanka musi jeszcze poczekać na pokazanie jej na ręku w tym temacie... tak gdzieś ze trzydzieści lat... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ph7 103 #710 Napisano 19 Grudnia 2015 Piękny ten Twój Jaeger... A Delbanka musi jeszcze poczekać na pokazanie jej na ręku w tym temacie... tak gdzieś ze trzydzieści lat... Dla mnie staroć bo kupiłem ją w podstawówce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #711 Napisano 19 Grudnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #712 Napisano 19 Grudnia 2015 Te Delbany to chyba początek lat osiemdziesiątych.Leszek, świetna ta Twoja Alpina. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #713 Napisano 20 Grudnia 2015 No to jedziemy dalej z wietrzeniem szuflady... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #714 Napisano 20 Grudnia 2015 Arek! Czyżbyś zapalił już świeczkę??? Te sześć płonie tak na tarczy, że brzegi foty osmaliło. Ja na dziś taką z Genewy zabrałem na spacer. Biduli potrzeba światła, by nabrać rumieńców. Prezencić się musi, gdyż może zmieninadgarstek. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maleno 11 #715 Napisano 20 Grudnia 2015 To i swoją dorzucę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #716 Napisano 20 Grudnia 2015 A mój dzisiaj złożony, jeszcze nie pokazywany w Delbanach. Leszek, jeszcze ciepły . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #717 Napisano 20 Grudnia 2015 No to lecimy w gruchy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #718 Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Ciekawe komu się szybciej znudzi, Wam czy mi. Edytowane 21 Grudnia 2015 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #719 Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) No to rześta mi apetytu narobili.Fotka z wczoraj a dziś na rąsi. Edytowane 21 Grudnia 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #720 Napisano 21 Grudnia 2015 Ja dzisiaj z pobiedą z pierwszej moskiewskiej wyprodukowanej w 3 kwartale 1956 roku czyli chyba jeden z ostatnich modeli z tej fabryki. Wysłane z Meizu za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #721 Napisano 21 Grudnia 2015 Leszek, tak trzymaj, te zegarki pasują nam do wieku. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #722 Napisano 21 Grudnia 2015 Wszystkie powyższe piękne, aż dech zapiera ️ 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #723 Napisano 21 Grudnia 2015 No i dorzucił do ognia, Jak tu na jutro nie szykować swojego Recordmastera. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #724 Napisano 21 Grudnia 2015 Dawaj, dawaj, szykuj, pucuj i pokazuj jutro 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #725 Napisano 22 Grudnia 2015 Chociaż miał być Recordmaster, to by nie było zbyt wielkiej monotonii, tak dla odmiany Omega. Jutro będzie Rocordmaste 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach