lec 61 #1151 Napisano 29 Lutego 2016 A my wypływamy na morie. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1152 Napisano 29 Lutego 2016 Raczej na ołszyn 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1153 Napisano 29 Lutego 2016 Dzisiaj u mnie taki staruszek! I w odróżnieniu od chronographe suisse ten jest z pełnego zlotka a nie wydmuszka 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #1154 Napisano 29 Lutego 2016 A ja dziś męczę nowy nabytek nawet luma jeszcze próbuje pobłyskiwać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1155 Napisano 29 Lutego 2016 Mówisz,że nie "pisanka" z resztki jajka? To więcej towaru będziesz miał na wschodni uśmiech w przyszłości do uzupełniania ubytków. Ze stalówy z grecką literą są trwalsze jak ufnale. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1156 Napisano 29 Lutego 2016 Mówisz,że nie "pisanka" z resztki jajka? To więcej towaru będziesz miał na wschodni uśmiech w przyszłości do uzupełniania ubytków. Ze stalówy z grecką literą są trwalsze jak ufnale. Tak to bedzie wiec tak ciułam te złote zegarki! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1157 Napisano 1 Marca 2016 Dzisiaj jedziemy załatwić ważną sprawę do stolicy, do pewnych zegarmistrzów... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1158 Napisano 1 Marca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1159 Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) Harcerzyku! To trza było jajecznicęw domu usmarzyć a nie patelnięzabierać ze sobą! Na eskapady lepszy biwakowy kocher! A jeszcze z dwomapalnikami jak Kwiatka, to i czaju se zrobisz. Edytowane 1 Marca 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1160 Napisano 1 Marca 2016 Dzisiaj jedziemy załatwić ważną sprawę do stolicy, do pewnych zegarmistrzów... Specjalna misja, która bez niego by się pewnie nie powiodła lub byłaby trudna do uargumentowania. Ciekawe jaki będzie rezultat . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1161 Napisano 2 Marca 2016 Użyte argumentybyły nie do obalenia! Misjonarz używał ich całkiem sprawnie. Co do efektów, to Pan B wie najlepiej. No i wypływam swym "wycieczkowcem" na szerokie wody..... 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1162 Napisano 3 Marca 2016 Kupiłem fajny pasek, ale jednak za szeroki. Trza będzie go założyć do innego... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1163 Napisano 4 Marca 2016 A ja dzisiaj takiego nie do końca staruszka mecze 83r. Tak wiec nie wiem czy w vintage moze byc ale młody nie jest 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1164 Napisano 4 Marca 2016 Toć w chrystusowym wieku on ci! Ja swego cztery mgnienia wiosny starszego pokazywałem i się przyjął. Piękny jak Twe wszystkie! Nawet myślałem nad udzieleniem Ci za zgodą kolegów (przynajmiej części) abolicji w mym temacie, byś pokazał swe "wynalazki"a wśród nich masz chyba też starszaki. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1165 Napisano 4 Marca 2016 Kolejne dni przyniosą inne gady! Dzięki lec ale nie wszystkie są piękne! Chociaż wszystkie tak samo mocno ...... Lubię 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #1166 Napisano 5 Marca 2016 Lec i ja na klubowych warsztatach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1167 Napisano 5 Marca 2016 Zegarki ciekawe, a warsztaty ? Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #1168 Napisano 5 Marca 2016 (edytowane) Stasiu żałuj ze Cie nie ma, Leszek mówi ze są piękne dziewczyny a zegarki od biedy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 5 Marca 2016 przez Pawel2499 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1169 Napisano 6 Marca 2016 Dziś po krótkiej przerwie , takie maleństwo ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1170 Napisano 6 Marca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1171 Napisano 6 Marca 2016 Ja dziś ponownie Jeno daty mi się nie chciało kręcić... Łatwiej będzie chyba poczekać te parę dni 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1172 Napisano 6 Marca 2016 Arek bardzo fajne chrono Delbany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1173 Napisano 6 Marca 2016 Dzięki 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1174 Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Jerzyk, jak Felsa to Felsa! Co prawda Twa ładniejsza, ale ma też niczego sobie. Chłopaki, chyba dziś na śniadanie jaja na "mientko" były, bo czy minuty to nie czy i pół. Edytowane 6 Marca 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1175 Napisano 6 Marca 2016 Jerzyk, jak Felsa to Felsa! Co prawda Twa ładniejsza, ale ma też niczego sobie. Dzięki LeszekTwa też niczego sobie , choć nieskromnie przyznam że w mej to szkiełko a raczej pleksi mnie urzekło a raczej coś co jest nad tarczą .Kiedyś ktoś mówił co to ale zapomniałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach