lec 61 #1276 Napisano 7 Kwietnia 2016 "Badziewie"!!! Ty chyba chcesz w sobotę taboretem w glacę zarobić tak że Cię ślubna nie rozpozna...co? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1277 Napisano 7 Kwietnia 2016 Gdzie tam koledzy mnie do Was Teraz trzon troche zaniemógł i mogę co dzień pokazać coś tam na łapce A Dosia super extra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1278 Napisano 7 Kwietnia 2016 . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1279 Napisano 7 Kwietnia 2016 Wróciłem do pracy, więc kompletnie nie mam czasu na swoje pasje Czasem nawet brak czasu psztyknąć jedną fotę i coś pokazać Szara rzeczywistość... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1280 Napisano 7 Kwietnia 2016 ... mi też praca w pasji przeszkadza , nieraz mam ochotę rzucić coś, ale trudno się zdecydować co. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1281 Napisano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) ... a może po prostu w d...ie mi się przewróciło od tego półtorarocznego bezrobocia...sam już nie wiem...faktem jest, że było mi bardzo dobrze... za dobrze... Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1282 Napisano 8 Kwietnia 2016 Wróciłem do pracy, więc kompletnie nie mam czasu na swoje pasje Czasem nawet brak czasu psztyknąć jedną fotę i coś pokazać Szara rzeczywistość... Fajne indeksy jak i sam zegarek Staszek super longin A ja dalej swoje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1283 Napisano 8 Kwietnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1284 Napisano 9 Kwietnia 2016 No to wio na warsztaty 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1285 Napisano 9 Kwietnia 2016 Gdzie , co, jak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #1286 Napisano 9 Kwietnia 2016 sie nosi.... 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1287 Napisano 9 Kwietnia 2016 Aby zrównoważyć Delbany . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1288 Napisano 9 Kwietnia 2016 A ja dzisiaj trochę pleśni na ręku! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1289 Napisano 10 Kwietnia 2016 I dalej Delbanowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1290 Napisano 10 Kwietnia 2016 Piękny model Jerzy Jeden z ładniejszych 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1291 Napisano 10 Kwietnia 2016 A i stan bardzo fajny. Muszę kupić jakąś Delbanę, bo czuję, że odpadam z towarzystwa. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1292 Napisano 10 Kwietnia 2016 Dawaj Staszek do roboty. Będziemy kibicować 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1293 Napisano 10 Kwietnia 2016 Kibicować, czy licytować. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1294 Napisano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Eeeetam.... Zaraz licytować... Podkręcimy tylko trochę atmosferę i tyle... Dziś do biura: Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1295 Napisano 11 Kwietnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski123 53 #1296 Napisano 12 Kwietnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1297 Napisano 12 Kwietnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1298 Napisano 12 Kwietnia 2016 Takie piękne te Delbany pokazujecie, że strach pokazywać swoje, więc pozostaje przy Zenithach. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1299 Napisano 14 Kwietnia 2016 A ja po dniu przerwy abyście odpoczęli znowu jakę z koksem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1300 Napisano 14 Kwietnia 2016 No nie!!! Wywaliło mi "buźki" i nie chcę ale muszę żyć z tym problemem. A to że lecą mi łzy na koszulę niczym przy krojeniu cebuli jak Frankowi Kimono, to Was ani nie ziębi ani nie parzy! Lecą z żalu iż macie takie sikorki a mnie ich nie dane jest posiadać! Każdy biadoli bida Panie patynka, "penicylina" jakaś i kuje po oczętach wyglansowanymi bibelotami. Więc w akcie desperacji wrzucam co prawda mikrego zawodnika przyjętego dziś ponownie na stan swych zasobów fociszonów aczkolwiek tylko i wyłącznie dzięki sympatycznemu naszemu koledze który dokonał precyzyjnego zapisu w aparacie. W moich rąsiach było by, to odbicie na tafli wody po rzuceniu bambulca. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach