loituma 290 #1301 Napisano 14 Kwietnia 2016 Mi nie wypada może już o nim pisać, jako żem go już osobiście wymacał, ale piękniusi ci ON 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1302 Napisano 15 Kwietnia 2016 . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1303 Napisano 15 Kwietnia 2016 Nie mam innych to muszę tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borewicz07 142 #1304 Napisano 15 Kwietnia 2016 Przepraszam, czy może mi ktoś powiedzieć czym różni się niniejszy wątek od wątku jaki zegarek masz dziś na ręku? Odnoszę wrażenie, że mniej więcej 80% postów jest zamieszczanych w obu tych wątkach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5732 #1305 Napisano 15 Kwietnia 2016 Niczym - dublują się po prostu - często te same zdjęcia wklejane są i tu i tam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1306 Napisano 15 Kwietnia 2016 Tak zeby było śmieszniej! Ale za to można szybciej nabić sobie odpowiednia ilośc postów zeby sprzedawać na bazarku 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1307 Napisano 15 Kwietnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borewicz07 142 #1308 Napisano 16 Kwietnia 2016 Niczym - dublują się po prostu - często te same zdjęcia wklejane są i tu i tam Dziękuję za wyjaśnienie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1309 Napisano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie jest, to tak dokładnie. Ten powstał wcześniej ale nazwa nie pasowała, musiała być taka jaka na forum głównym. Ten długo wisiał, tamten został momentalnie podpięty przez "dawnego" moda. Zresztą wpis na 1 stronie tamtego może wyjaśni więcej? W moim temacie, czasem staram się komentować nieraz ze swadą zegarki kolegów. Z założenia chciałem by koledzy robili to także. I nie chodziło, to tylko o achy i ochy!!! Ale jest jak jest. Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #1310 Napisano 16 Kwietnia 2016 A dzisiaj w pracy... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1311 Napisano 16 Kwietnia 2016 Przepraszam, czy może mi ktoś powiedzieć czym różni się niniejszy wątek od wątku jaki zegarek masz dziś na ręku? Odnoszę wrażenie, że mniej więcej 80% postów jest zamieszczanych w obu tych wątkach. Niczym - dublują się po prostu - często te same zdjęcia wklejane są i tu i tam Tak zeby było śmieszniej! Ale za to można szybciej nabić sobie odpowiednia ilośc postów zeby sprzedawać na bazarku Tak na dobrą sprawę to są trzy tematy o bardzo zbliżonej formule, gdzie można pooglądać ładne, ciekawe zegarki. Wątek "Jaki zegarek masz dzisiaj na ręku" jest najstarszym wątkiem i obejmuje wszystkie zegarki, bez względu na wiek, natomiast dwa pozostałe zawężają tematykę do zegarków vintage, a Leszek nazwał je "starociami". W pierwszym z opisywanych więcej jest moim zdaniem zegarków nowych, kilkuletnich, natomiast wintage to zegarki i tu są zdania podzielone bo jedni uważają, że wyprodukowane przed 1975, a inni i ja się skłaniam bardziej do tej teorii, że starsze niż 25 letnie. O dwóch wątkach "Jaki zegarek vintage masz dzisiaj na ręku" i "Czy nosicie swoje starocie" napisał Leszek i rzeczywiście tematy te w moim odczuciu są bardzo zbliżone, choć Wasyl, twórca późniejszego wątku, uzasadniał, że wątek Czy nosicie swoje starocie kojarzy sie raczej z udzieleniem odpowiedzi na zadane pytanie i ewentualna dyskusję, Natomiast Wasylowi chodziło o pokazywanie ładnych zegarków Vintage, które znikały w nawale "nówek" w wątku "Jaki zegarek masz dzisiaj na ręku". 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1312 Napisano 17 Kwietnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1313 Napisano 18 Kwietnia 2016 Dziś taki daaaawny nabytek pozostałość po szalonej młodości! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1314 Napisano 20 Kwietnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1315 Napisano 23 Kwietnia 2016 Po krótkiej przerwieTak 30 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1316 Napisano 24 Kwietnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1317 Napisano 24 Kwietnia 2016 Ja go nazywam "białym kwiatkiem" i jak na razie widziałem go tylko u Ciebie. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #1318 Napisano 24 Kwietnia 2016 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #1319 Napisano 24 Kwietnia 2016 Ja go nazywam "białym kwiatkiem" i jak na razie widziałem go tylko u Ciebie.Jest i w mojej kolekcji, choć faktycznie chyba nie pokazywany. Bardzo ładny, choć ciagle poluje na murzynka kwiatkowego... którego już nieraz tu widziałem 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1320 Napisano 24 Kwietnia 2016 Tak to już jest, że ...cudze chwalimy swego nie znamy sami nie wiemy co posiadamy... Mam murzynka, szukam białego. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #1321 Napisano 24 Kwietnia 2016 Może po prostu... kolekcja musi być pełna 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1322 Napisano 25 Kwietnia 2016 Jest i w mojej kolekcji, choć faktycznie chyba nie pokazywany. Bardzo ładny, choć ciagle poluje na murzynka kwiatkowego... którego już nieraz tu widziałem Tak to już jest, że ...cudze chwalimy swego nie znamy sami nie wiemy co posiadamy... Mam murzynka, szukam białego. Mam także murzynka i też poluję na białego i brązowego .Biały oczywiście w lepszej kondycji i nie w złotej kopercie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1323 Napisano 25 Kwietnia 2016 W przerwie Visa 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #1324 Napisano 27 Kwietnia 2016 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1325 Napisano 27 Kwietnia 2016 Fajny jest ten środek tarczy, ile jeszcze fajnych Delban mógłbym mieć, chyba dużo. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach