lec 61 #1451 Napisano 7 Czerwca 2016 Staszku, Twa to jak rozeta sufitowa z pałacu Radziwiłów! Natomiast reszta,to stiuki ze ścian. A ja dalej pływam.....se. Kiele afrykańskich brzegów. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1452 Napisano 8 Czerwca 2016 Z Delbanami kojarzy nam się określenie "murzynek" ale nie każdy "murzynek" musi być czarny. U mnie w przewadze mniej opalone. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1453 Napisano 8 Czerwca 2016 A Ja dzisiaj ponurkowałem w tym słońcu 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1454 Napisano 8 Czerwca 2016 Za to mojego całkiem spaliło... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1455 Napisano 8 Czerwca 2016 A ja dzis znowu staruszka ruszyłem! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1456 Napisano 8 Czerwca 2016 Rolex jak to Rolex, każdy by chciał, nie każdy może go mieć. Koledzy Delbanowcy, jest i zła strona tego naszego miesiąca Delbanowego. Uświadamiamy sobie ile jeszcze pięknych Delban nam brakuje, a koledzy mają! 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1457 Napisano 8 Czerwca 2016 Rolex jak to Rolex, każdy by chciał, nie każdy może go mieć. Nie każdy by chciał!!! A i czasami gromy z nieba spadają na właścicieli 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1458 Napisano 8 Czerwca 2016 Moja opinia o Rolex`e ewaluowała w miarę poznawania tej marki, zalet i jakości produktu. Nie mam Rolexa, ale chciałbym i być może kiedyś sobie kupię, ( upatrzony model już jest), ale z tego powodu że nie mam, nie będę głosił jak niektórzy, że bym nie chciał. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barekmaran 0 #1459 Napisano 9 Czerwca 2016 Potocznie Rolex kojarzy się ze szpanem, ale jeśli poczytać o historii to np. można się dowiedzieć o np. takich historyjkach, że na początku XXw. archeolodzy biorący udział w wykopaliskach na pustyni przekonali się, że tylko Rolex jest w stanie przetrwać burzę piaskową, wszystkie inne zegarki padły od pyłu. I takie cos do mnie przemawia jak najbardziej, historia marki budowana na jakości produktu. Nie stać mnie na taki zegarek, na pewno nie wszystkie modele mi się podobają, ale coś bym wybrał z pewnością i z przyjemnością nosił nie przejmując się opiniami innych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1460 Napisano 9 Czerwca 2016 Dzisiaj słuszny rozmiar... jak na Delbanę. 37mm 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1461 Napisano 9 Czerwca 2016 Dziś pierwszy raz na nadgarstku . Nie ma w Vintage nic bardziej wkurzającego jak zsynchronizować dwudatowca jednym pokrętłem 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1462 Napisano 9 Czerwca 2016 Tak a pro po korony i nie koniecznie szwedzkiej..... to.....niech będzie ta. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1463 Napisano 9 Czerwca 2016 Ale batalia, Rolexy kontra Delbany Delbany ładniejsze , Rolexy cenniejsze 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1464 Napisano 9 Czerwca 2016 Beret z głowy! Ładny ten twój Rolex! Szkoda ze na forum jest tak mało Vintage Rolexa! Kiedyś robili ładniejsze zegarki! Nie to co ta nowa hołota! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1465 Napisano 9 Czerwca 2016 I tu masz słuszność! Minimalizm i prostota urzeka chyba każdego! Jeszcze przyjdzie czas, że wrócą rozmiarowe pestki! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1466 Napisano 9 Czerwca 2016 Jakością się nie da to ilością wygramy z Rolexami . Przy takim słońcu prawie wszystko robi się brązowe. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1467 Napisano 9 Czerwca 2016 Ładny ten kolor tarczy w delbance! Szkoda ze w rolexie albo w spedem takiego nie mam 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1468 Napisano 9 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1469 Napisano 10 Czerwca 2016 No to jedziemy dalej... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1470 Napisano 10 Czerwca 2016 . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1471 Napisano 10 Czerwca 2016 Widzę że klan Delbany w natarciu , a zbliża się weekend i ja ruszę Koledzy pięknie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1472 Napisano 10 Czerwca 2016 Tylko pozazdrościć, nie każdy ma wolny weekend . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1473 Napisano 10 Czerwca 2016 Kiedyś nie miałem, ani weekendów ani świat wolnych lecz teraz dzięki wytrwałości i dokładności w tym co robię awansowałem i mogę się nim rozkoszować .A te cechy dały mi zegarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1474 Napisano 11 Czerwca 2016 Dzisiaj coś troszkę rzadszego 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1475 Napisano 11 Czerwca 2016 A to ja z innej bajki.A to ja z innej bajki. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach