Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Pal licho tego poljota damkę z jubilerską bransoletką. Moją uwagę zwróciła rąsia modela przezentującego zegarek (chyba dziecięcia?) czyżby samego sprzedawcy??, czyli Sklep "Pysio Garage" i jednocześnie fana beemki 850

widać gościu ma duże wydatki ...to i kasiory zdecydowanie sporo potrzebuje :)

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolo pojawił się na forum jakiś czas temu i próbował wycenić ten właśnie zegarek, ale go przegnaliśmy. A oferta wisi na alle kilka dobrych miesięcy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolo pojawił się na forum jakiś czas temu i próbował wycenić ten właśnie zegarek, ale go przegnaliśmy. A oferta wisi na alle kilka dobrych miesięcy :)

Ja trafiłem pierwszy raz na niego. A dziwisz się, że wisi? Taka cena to totalna abstrakcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie się nie dziwię :) Wiesz jak jest, ktoś trafi na strychu złotego lub pozłacanego ruska i myśli, że jest ustawiony do końca życia, albo przynajmniej kupi sobie nową bemkę 850 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie się nie dziwię :) Wiesz jak jest, ktoś trafi na strychu złotego lub pozłacanego ruska i myśli, że jest ustawiony do końca życia, albo przynajmniej kupi sobie nową bemkę 850 :D

Bemke może i kupi, ale podejrzewam, że na dres z trzema paskami braknie.

Edytowane przez bahuone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dres w zestawie gratis, a na drzwiach beemy jeszcze ślady paznokci poprzedniego właściciela... Ciekawe jak na zegarkach ;) ma kilka w ofercie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak złota jest te 50 gram to kruszec jakieś 4700 wart a dodatkowa dyszka za mechanizm - wiecie BMW siorbie paliwo jak wielbłąd wodę przed wyprawą więc chłopak zbiera na paliwo i nalewane opony - będzie potem driftował po wsi a to kosztuje  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pal licho tego poljota damkę z jubilerską bransoletką. Moją uwagę zwróciła rąsia modela przezentującego zegarek (chyba dziecięcia?) czyżby samego sprzedawcy??, czyli Sklep "Pysio Garage" i jednocześnie fana beemki 850

widać gościu ma duże wydatki ...to i kasiory zdecydowanie sporo potrzebuje :)

Może na dłoni nosi :)

Edytowane przez Nucky Thompson

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taniej można wygrawerować coś na dowolnym deklu :)

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idiotyczna treść graweru, świadczy o chwycie marketingowym sprzedawcy :)

Ten przynajmniej zadał sobie sporo trudu, rżnąc w poprzek dekla literki bo inni idą na łatwiznę, klejąc na cyferblatach jakieś syfiaste kalkomanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wzorowy Członek  :lol:

Pewnie sprawny fizycznie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Służyłem w tej jednostce na początku lat dziewięćdziesiątych i z czymś takim się nie spotkałem  :D

Edytowane przez Hipek

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może w innej części lotniska służyłeś? :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedni ją umieszczają w "okazjach" a inni w "nie przepłacajcie". :D

Ugryź się w nos  :D

post-68206-0-41692400-1425023362_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Łyski, jak miałbyś ochotę na taką raketę w cenie pięciu dyszek plus koperta i znaczek to pisz do mnie na priv, co prawda nie jest w stanie jak wyjęty z wystawy sklepowej ale spoko!

250 to sporo, ale za fiata 126p z "zerowym" przebiegiem wyciągniętego z jakiejś zapomnianej stodoły, także trzeba byłoby co nieco zapłacić :)

Popatrz na cenę wostoczka tutaj -> http://allegro.pl/wostok-precision-class-nieuzywany-lata-60-nos-i5120446297.html

pomimo z pozoru szokującej ceny (1000) już go pokazywałem w poście z okazjami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

#kchrapek

To jest okazja, Twoim zdaniem? (retorycznie)   :D

#Małpka w Trawie

Pozdrawiam RasPutina.   :P

250 to sporo, ale za fiata 126p z "zerowym" przebiegiem wyciągniętego z jakiejś zapomnianej stodoły, także trzeba byłoby co nieco zapłacić :)

#cofer, to i tak moim zdaniem jednak przegięcie. Od ostatniego tygodnia grudnia kupiłem takie DWIE. Jedną za 86 zł (była bardzo, bardzo ładna),

drugą za 76 zł. (ta była od Allegrowiczki z... Berlina i miałem troche stracha.   :mellow:  ) Przyjmując nawet cene 100 - 120 zł za dobrą, to 110% 'wartości dodanej' to jednak dużo...

Ale jeżeli będzie 'bardziej przystępna' to i tak ją wezmę, bo pierwsza z moich poszła na prezent a druga się 'przekręciła' i na beznadziejnym leczeniu jest.   :unsure:

Szukam ładnej tarczy do złotego Kirowskiego. POMÓŻCIE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

#kchrapek

To jest okazja, Twoim zdaniem? (retorycznie)    :D

Kurde piękna ta rakieta - jak bym miał kasę to bym kupił - zobaczę może po wypłacie  -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
#kchrapek

To jest okazja, Twoim zdaniem? (retorycznie)

@kchrapek raczej się odniósł do (równoległego z Twoim) wpisu Daro65 #7527 w poście o okazjach :)

_ _ _ _ _ _

jak bym miał kasę to bym kupił - zobaczę może po wypłacie

po wypłacie może być już "po ptokach" ...może się wspólnie zrzucimy na małą pożyczkę krótkoterminową dla kolegi "w potrzebie"? :)

Edytowane przez cofer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kchrapek raczej się odniósł do (równoległego z Twoim) wpisu Daro65 #7527 w poście o okazjach :)

Tak wiem. Widziałem ten post moment po tym jak wrzuciłem tę Raketę tutaj.   ;)  To taki żarcik to pytanie do Krzysztofa.

Szukam ładnej tarczy do złotego Kirowskiego. POMÓŻCIE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde piękna ta rakieta - jak bym miał kasę to bym kupił - zobaczę może po wypłacie  -_-

Paweł nie przeginaj! :D :D :D I tak subtelnie milczę ;):D

A tak poza wszystkim - wyprany chyba w pralce Majak w okazyjnej cenie :lol:

http://allegro.pl/srebrny-gustowny-majak-po-renowacji-ciekawostka-i5132230986.html

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi