Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Gość D@dik

Wiem, że to nie radziecki zegarek, ale do rzeczy...

Ostatnio sporo się wspomina o allegrowiczu dp_watches, że to zegarki od niego nie działają, że to wspomaga się lewymi kontami iii...

Teraz mam tego dowód, zegarek któy licytowałem: http://allegro.pl/seiko-automatic-sea-horse-i5480248239.htmlponownie ląduje na aukcji, szczerze wątpie, żeby ktoś go zwróćił bo cena za jaką poszedł wcale nie była jakaś ekstremalna, raczej 'przyzwoita', ale widać nie wystarczyła ona koledzie dp_watches, w zasadzie nic od niego nigdy nie kupiłem i chyba po tym wszystkim już nie zamierzam u niego licytować.

he he... Tabaq Ty też już tego seikacza licytowałeś? :-) Witaj w klubie ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PAnowie pytanie.

widziałem 21 czerwca jak skończyła sięaukcja poliota/łucza o dość nietypowym wyglądzie bardzo zblizonym do tego tylko, że z jasnątarczą

http://allegro.pl/unikatowy-lucz-poljot-de-luxe-obledny-i5457184104.html

zegarek zszedł za 147,50 zł (miał złocenie au20, stan igła)

następnego dnia szukałem go w aukcjach zakończonych i kurcze w magiczny sposób wyparował... nie ma go nigdzie a aukcja była zakończona normalnie

JAk to mozliwe ?

Edytowane przez avatarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno jest ta aukcja, ona nie wyparuje. Jakbyś miał numer aukcji, to bez problemu powinieneś ją namierzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno jest ta aukcja, ona nie wyparuje. Jakbyś miał numer aukcji, to bez problemu powinieneś ją namierzyć.

nie mam numeru, a szukalem recznie w zakonczonychz tego dnia, duzo ich nie było, i nie ma, po prostu nie ma ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam numeru, a szukalem recznie w zakonczonychz tego dnia, duzo ich nie było, i nie ma, po prostu nie ma ;)

Często takie coś się zdarza że aukcji nie ma w zakończonych, a po numerze można ją znaleźć ;) Jest to normalne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, że odgrzebuję, ale to zegarek kupiony ode mnie. Ale gość ma fantazję!! :)  Nawet szkła nie wymienił, zegarek potrafi stanąć, będzie ktoś miał "zonka". Kupił za ok. 35 o ile dobrze pamiętam 2-3 tygodnie temu.

Kupię: ---.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że motyw zaczerpnięty raczej z twórczości Gauguina. Więc chyba Tahitanka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta Kama to w woju była markietanką sądząc po stanie przechodzonym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to ludzie z nudów tworzą :).  Swoją drogą 3 dyszki bym dał  - jako ciekawostkę.

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczcie ten artykuł i popatrzcie na aukcje sprzedajacego. Ilość wyświetleń aukcji jakaś kosmiczna. Reklamę mu zrobili niekiepską  :D  A i ceny poszybowały...

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18279152,Mysleliscie__ze_w_sieci_nie_ma_uprzejmych_sprzedawcow_.html#Czolka3Img

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3814687

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie to ten allegrowicz, też miałem przyjemność robienia zakupów u niego ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczcie ten artykuł i popatrzcie na aukcje sprzedajacego. Ilość wyświetleń aukcji jakaś kosmiczna. Reklamę mu zrobili niekiepską  :D  A i ceny poszybowały...

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18279152,Mysleliscie__ze_w_sieci_nie_ma_uprzejmych_sprzedawcow_.html#Czolka3Img

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3814687

Kupiłem od niego Pobiedę.

Załączył do przesyłki bardzo fajny list, który przechowuję razem z zegarkiem. :)

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Kurcze... fajnie :)

Może i taka reklama się temu Panu należy?! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze... fajnie :)

Może i taka reklama się temu Panu należy?! :)

Jak mu takie popularne poljoty będą przez to schodziły po 200 zł to będzie mógł sobie stronę w Wyborczej wykupić na reklamę  :D

Ale faktycznie ma człowiek pomysł  :) i skoro ludziom się to podoba to mu się reklama należy.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Ja mam nadzieję i "łudzę" się tym że ten facet po prostu taki jest a artykuły to czysty przypadek. Bo jeśli nie to tak trochę nie bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam nadzieję i "łudzę" się tym że ten facet po prostu taki jest a artykuły to czysty przypadek. Bo jeśli nie to tak trochę nie bardzo.

Też miałem telefon po zakupie od tego Pana. Całkiem zresztą sympatyczny. Tłumaczył mi jak dziecku jak to radzieckie stare zegarki są  z charakterem i jak się z nimi obchodzić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

W takim razie jesteś kolejny który potwierdza że to naprawdę sympatyczny facet i po prostu "ten typ tak ma" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi