Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

...no dla koneserów...kolory tarczy unikatowe, faktycznie koleś wstrzelił się w czas, biało - czerwone, przecież już dziś mamy 100 lat od odzyskania niepodległości :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uaktywnia się co jakiś czas i wrzuca szroty i składaki z opisami z cyklu bajki z mchu i paproci

Najlepszym paliwem jest makaron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://allegro.pl/piekny-dukat-made-in-poland-lata-60-te-ideal-i7704640405.html

Czołem. Ten zuch z Krakowa goli jeleni od 2-3 lat, bezkarnie. Sam składałem do allegro nadużycie, z 7 razy. I nic.

Wyjaśnijcie mi koledzy, skąd się biorą takie gamonie, że kupują czasomierze z tarczą rapidografem rysowaną, z kleksami za 400-500 zeta..Powiem szczerze, że jeszcze rok temu ten hochsztapler trzymał w miarę klasę, a teraz mechanizm poljota 17 seventeen, i nawet koronki mu się nie che dobrać... i tak sprzeda za 3 stówy?!

No i tyra już pod 3-4 profilami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://allegro.pl/piekny-dukat-made-in-poland-lata-60-te-ideal-i7704640405.html

Czołem. Ten zuch z Krakowa goli jeleni od 2-3 lat, bezkarnie. Sam składałem do allegro nadużycie, z 7 razy. I nic.

Wyjaśnijcie mi koledzy, skąd się biorą takie gamonie, że kupują czasomierze z tarczą rapidografem rysowaną, z kleksami za 400-500 zeta..Powiem szczerze, że jeszcze rok temu ten hochsztapler trzymał w miarę klasę, a teraz mechanizm poljota 17 seventeen, i nawet koronki mu się nie che dobrać... i tak sprzeda za 3 stówy?!

Bo sprzedaje zegarki dla „koneserów” i „fascynatów”. Ci to potrafią wydać po 4 stówy za malowanki. Edytowane przez jazzualdo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I taki szczęśliwy nabywca pochwali się w towarzystwie, że na nadgarstku ma wintydżowy zegarek....brrrr :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie popisze się niewiedzą, ale co w tej konkretnej aukcji jest nie tak? Edytowane przez Wojtas79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie popisze się niewiedzą, ale co w tej konkretnej aukcji jest nie tak?

Wszystko.

1. Nie było dukatów w takiej kopercie,

2. Tarcza malowanka, zresztą kiepsko,

3. Koperta masakrycznie pochromowana,

4. Wskazówki od czapy.

Składak, malowaniec, zrobiony na sztukę w cenie z kosmosu

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko.
1. Nie było dukatów w takiej kopercie,
2. Tarcza malowanka, zresztą kiepsko,
3. Koperta masakrycznie pochromowana,
4. Wskazówki od czapy.
Składak, malowaniec, zrobiony na sztukę w cenie z kosmosu

tak dla pewności,  wysłałem zapytanie do sprzedającego z powyższymi punktami.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj znać co Ci odpisze, za chwilę będzie że to my się nie znamy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo odpisze jak inny sprzedawca z tego portalu, który lubi ukrywać wady zegarków na zdjęciach. Ostatnio kupiłem od niego Pobiedę, na zdjęciach wyglądała na bardzo ładną. Przyszła z pękniętym szkłem (z brudem wewnątrz pęknięcia, więc mam pewność, że nie stało się to w czasie przesyłki). Spytałem sprzedawcy dlaczego wystawia wadliwe zegarki i nie dość że dobrze zakryje to na zdjęciach, to jeszcze nie wspomni o tym w opisie. Na co on odpowiedział... że on to się na Pobiedach nie zna, więc wystawia tak jak ma  :blink: Nadal nie wiem co to ma do pękniętego szkła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi