Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
Facet jest mało związany z otaczającą go rzeczywistością, z takimi cenami to jeszcze dłuuuuuuuuuugo te zegarki powiszą. Ewentualnie mógłbym kupić w cenie kosztów wysyłki :lol: .

Za darmo takiego badziejstwa bym nie wziął.

Za free biorę wszystko :P

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość em_gie

burchard - kupując to cudo, można też od razu wylicytować od jego właściciela "Rękojeśćod miecza Ludwaffe drewniana orginał" :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Czy ten zegar ka orginalną obudowę? Ja miałem w raczce podobną zabawkę, ale w "walcowej" obudowie.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ja za tyle bym nie kupił, ale decyzja należy do Ciebie. Widziałem podobne rakiety na allegro za większe kwoty.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta raketa jest fajna, wg mnie nawet warto (chociaz za taka biala w chromie dalem 15)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
http://www.allegro.pl/item258915050_sputnik_kirowa.html

http://www.allegro.pl/item258915611_sputnik_kirowa.html

ktoś mądrzejszy się wypowie to oryginał czy etam?

Nie bardzo cos widać na fotkach...

oba oryginaly, ale pierwsza ma nieoryginalny sekundnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to juz produkcja rosyjska a nie radziecka... jakos sceptycznie podchodze do nowych ale pewnie znajda sie i zwolennicy tych "nowek" w doslownym tego slowa znaczeniu (cena napewno za wysoka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tylko się nie pozabijajcie licytując :lol:

http://www.allegro.pl/item265511232_ogromn...z_wachtowy.html

muszę do swojego domalować krążownik i też na allegro - biorąc pod uwagę, że za swoją rakietkę zapłaciłem 40 PLN no to kokosy się szykują :D:D:D

Dorysuj 3 krążowniki! Minimum tysiąc zeta za takie coś!!! A za podsuniecie pomysłu odpal mi dyszkę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dorysuję 2 i łódź podwodną - jak się uda 15% Twoje!

A umiesz ładnie malować? Podeślę Ci kilka zegareczków. 50% zysków twoje :lol:

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A od czego komputery! zrobi się ładne naklejki na samoprzylepnej folii transparentnej, zdjęcia ściągnie się z netu i gotowe!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
A od czego komputery! zrobi się ładne naklejki na samoprzylepnej folii transparentnej, zdjęcia ściągnie się z netu i gotowe!

To ma szansę ładnie wygladać? Jak Ci się uda to zakładamy manufakturę! :lol:

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jeszcze inny pomysł - weźcie jakieś stare Seiko 5, dorysujcie pancernik Yamato i parę japońskich znaczków a potem wystawcie z adnotacją że to pamiątkowy zegarek z II Wojny z dedykacją od admirała Yamamoto, skoro sprzedają Doxy z Hitlerem :lol: to za takiego co najmniej tysiaka jak nic weźmiecie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Mam jeszcze inny pomysł - weźcie jakieś stare Seiko 5, dorysujcie pancernik Yamato i parę japońskich znaczków a potem wystawcie z adnotacją że to pamiątkowy zegarek z II Wojny z dedykacją od admirała Yamamoto, skoro sprzedają Doxy z Hitlerem :lol: to za takiego co najmniej tysiaka jak nic weźmiecie :lol:

Na jarmarku jakiś frajer kupił delbanę ze sfasyką i Hitlerkiem :P

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
Tylko się nie pozabijajcie licytując :lol:

http://www.allegro.pl/item265511232_ogromn...z_wachtowy.html

muszę do swojego domalować krążownik i też na allegro - biorąc pod uwagę, że za swoją rakietkę zapłaciłem 40 PLN no to kokosy się szykują :P:lol::P

Dorysuj 3 krążowniki! Minimum tysiąc zeta za takie coś!!! A za podsuniecie pomysłu odpal mi dyszkę :P

Ten akurat zegareczek to jest okolicznościówka na wejście do służb niszczyciela "Biespokojnyj". Można go na żywo oglądać u nas czasami, bo we Flocie Bałtyckiej pływa :-) Daty na dole oznaczają odpowiednio wejście do służby pierwszego o tej nazwie niszczyciela, oraz jego współczesnego (dosłownie i w przenośni, bo to jest niszczyciel projektu 956 Sowierimiennyj, czyli - współczesny) imiennika. Tylko że to jest chyba jakiś Wostok. Takiego nie widziałem, ale te okolicznościówki na zamówienie WMF robił głownie Wostok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi