Wasyl 730 #1 Napisano 26 Czerwca 2014 Skoro mój telewizorek właśnie zyskał na urodzie po odświeżającej wizycie na Pięknej a przy okazji otrzymał nowe szkło, które uwypukliło nienaganny stan tarczy, postanowiłem strzelić kilka fotek, coby wam go pokazać.Prosimy nie regulować odbiorników i życzymy przyjemnego odbioru. 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #2 Napisano 26 Czerwca 2014 Pozostało mi tylko powzdychać ... z zadrości, Jakie to cudo ma wymiary? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #3 Napisano 26 Czerwca 2014 O zegarku i stanie i tak wszyscy zaraz powiedzą - ale ta patyna na indeksach miażdży. Cudo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #4 Napisano 26 Czerwca 2014 Patyna? Gdzie ty widzisz patynę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #5 Napisano 26 Czerwca 2014 Widzę, że normalnie używane na tym forum pojęcie nie przejdzie, dobrze więc, poprawię się - ten zmieniający kolor efekt upływu czasu na substancji świecącej (t lub r), którą pokryte są indeksy jest doprawdy wyśmienity. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22062 #6 Napisano 26 Czerwca 2014 A mi się nie podoba ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9553 #7 Napisano 26 Czerwca 2014 Nie każdemu musi się podobać przecież W moje gusta akurat trafia, piękny egzemplarz - gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #8 Napisano 26 Czerwca 2014 Pozostało mi tylko powzdychać ... z zadrości, Jakie to cudo ma wymiary? 43x40(42 z koronką)x15,7mmPozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #9 Napisano 26 Czerwca 2014 Czym dłużej na forum tym trudniej mnie czymś zachwycić, a ten zegarek akurat to uczynił. Gratulacje, oczywiście dla właściciela . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #10 Napisano 27 Czerwca 2014 Jest ok. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #11 Napisano 27 Czerwca 2014 .......piękna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #12 Napisano 27 Czerwca 2014 Nosiłbym z przyjemnością i dumą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #13 Napisano 27 Czerwca 2014 Wzór klimatu chrono z "tamtych" lat Świetny ! 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 896 #14 Napisano 27 Czerwca 2014 Klasa. Ponadczasowa jak widać. Który to rocznik jest? 1974? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #15 Napisano 27 Czerwca 2014 1975 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 896 #16 Napisano 27 Czerwca 2014 Czyli klasyczny wiek "39 i pół" . Szczerze gratuluję i zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #17 Napisano 27 Czerwca 2014 Brawo Tomku !!! Wiesz, że bardzo mi się od początku podoba ten Twój egzemplarz Ja mojego Mark 4.5 ostatnio niemalże nie zdejmuję z nadgarstka...ta seria Speedmasterów jest, jak dla mnie, perfekcyjna. I to, co mnie osobiście podoba się właśnie w Mark 4.5, to umiejscowienie logo Omega, które nie jest przykryte wskazówkami chrono... W mojej Omedze 125 jest piękne, wypukłe, stalowe logo i nazwa modelu, ale co z tego, jak nie widać pod wskazówkami Gratuluję jeszcze raz ! Niech się nosi C. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2248 #18 Napisano 27 Czerwca 2014 Mateusz D. ja też widzę piękną patynę ..wszystko jest OK zegar świetny, gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #19 Napisano 30 Czerwca 2014 Bardzo bardzo ładna Omega Chętnie bym nosił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #20 Napisano 30 Czerwca 2014 Super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #21 Napisano 1 Lipca 2014 Kiedyś nie lubiłem tego typu kopert/tarcz ale teraz strasznie mi się podobają.Twoja Omega i Silverstone kolegi Primabalerona są zdecydowanie najfajniejszymi tego typu na forum. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach