Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

turbosmiglo123

kod rabatowy duty free island

Rekomendowane odpowiedzi

Darmowa wysyłka pocztą lotniczą z watchhubs.com. Zatrzymali wczoraj w Warszawie po czym wysłali do mnie do Gdańska, a teraz na WER Gdańsk znowu dziabnęli...

EDIT:

Trochę podzwoniłem i wychodzi na to, że moja przesyłka przeszła 2 kontrole celne i jutro będzie u mnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to cieszę się, że udało się bez dodatkowych opłat ;)

Seiko SARB017 Alpinist, Seiko SRP307K1 Black Monster, Orient Bambino V3 Grey ER2400KA,  Casio G SHOCK G-9000-1V, Pulsar PU7005X1, Seiko SNZG11, Seiko SNZJ07, Apple Watch Sport 42mm Space Grey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki po jakim czasie przesyłka będzie widoczna w kraju?, Mi po numerze na 17track.net wychodzi poland not found a jest 9 dni po kliknięciu.

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek kupiłem 24.07, 25.07 status zmienił się na "shipped" natomiast dopiero 04.08 niby opuścił HK. Po dwóch dniach sprawdziłem nr nadania na trackingu Poczty Polskiej i już na nim widniał. Cierpliwość (której z resztą mam niewiele) to jedyna dobra rada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, pytam bo to mój pierwszy zakup

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzałem miejsce docelowe Poland , wychodzi, że czas opuszczenia HK to 10.08 :blink: zatem czekamy, bo do nas jeszcze  nie zawitała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek kupiłem 24.07, 25.07 status zmienił się na "shipped" natomiast dopiero 04.08 niby opuścił HK. Po dwóch dniach sprawdziłem nr nadania na trackingu Poczty Polskiej i już na nim widniał. Cierpliwość (której z resztą mam niewiele) to jedyna dobra rada...

Szczęściarz. Mój też opuścił HK 04.08, a na trackingu PP dalej go nie widać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paczka czeka do odbioru na poczcie więc nie jest żle :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie: HK Post Tracking: "The item (RB902577728HK) left Hong Kong for its destination on 10-Aug-2014", a na PP nic... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj wieczorem też tak miałem, a paczuszkę już odebrałem, spoko trzeba poczekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie martwcie się opóźnienia w Polsce to sprawa normalna wiec trzeba cierpliwie czekać sam niedawno odebrałem jednego citizenka a idzie już drugi:) więc panowie spokojnie czekać na tykające cuda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paczka czeka do odbioru na poczcie więc nie jest żle :D

@Mistrz17 a skąd wiedziałeś, że jest paczka do odbioru na poczcie? Awizo? Dzwonią? Trzeba samemu się dowiadywać? Dzięki za odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śledzisz tutaj :

http://emonitoring.poczta-polska.pl/

Wpisując swój tracking RB902577728HK już jak trafi do PL.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się, jak wyżej, jak jest w Pl wszystko się pojawi. Mnie akurat nie było więc pojawiło się awizo i odbiór na poczcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczęściarz. Mój też opuścił HK 04.08, a na trackingu PP dalej go nie widać :)

Dziś dotarł. Od kliknięcia do dostawy 14 dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rówież u mnie zegareczek w domciu! :) Poniżej historia:

+ 05.08.2014 - zamówienie, od razu płatność PayPal, status: processing
+ 06.08.2014 - zmiana statusu: shipped, rozmowa chat z pracownikiem: "your order will be shipped today, max 11 days" :) dostaje link do HK Post Tracking: link

+ 08.08.2014 - zmiana statusu na HK Post Tracking: "The item (RB902577728HK) is being processed for departure from Hong Kong as of 7-Aug-2014"

+ 09.08.2014 - zmiana statusu na HK Post Tracking: "The item (RB902577728HK) will leave Hong Kong for its destination on 10-Aug-2014"

+ 10.08.2014 - zmiana statusu na HK Post Tracking: "The item (RB902577728HK) left Hong Kong for its destination on 10-Aug-2014"

+ 16.08.2014 - przesyłka pojawiła sie na Trackingu PP:

Nadejście przesyłki  2014-08-16 20:08 WER Warszawa

Wysłanie przesyłki  2014-08-17 17:55 WER Warszawa

Nadejście przesyłki  2014-08-18 00:58 WER Wrocław

Wysłanie przesyłki  2014-08-18 05:17 WER Wrocław

Nadejście przesyłki  2014-08-18 06:44 UP Legnica 2

Wysłanie przesyłki  2014-08-18 08:54 UP Legnica 2

Nadejście przesyłki  2014-08-18 09:25 UP Legnica 1

Przygotowanie przesyłki do doręczenia  2014-08-18 10:13 UP Legnica 1

Przekazanie przesyłki do doręczenia  2014-08-18 10:13 UP Legnica 1

Doręczenie przesyłki  2014-08-18 14:20 UP Legnica 1

Fotki zegarka w moim temacie: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/109131-japoński-automat-do-1000zł-ala-diver/?p=1264547

Od momentu zamówienia do dostarczenia - 13 dni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej Panowie, a poradzicie czy składając zamówienie na "dutyfree' zaznaczyć opcję "Show gift options during checkout"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co ja u nich zamawiałem to zawsze (3 zegarki) zaznaczali, że jest to gift, nigdy nie napisali "dedykacji" jaką napisałem u nich na stronie ;)

co najśmieszniejsze najdroższy zegarek za 170$ zadeklarowali wartość 20$, a zegarek za 120$ wpisana wartość wynosiła 50$ ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oni dobrze wiedzą,że nam zależy na uniknięciu opłat,im zależy aby klient był zadowolony a będzie podwójnie kiedy tych opłat uniknie. Wartości deklarowane wpisują losowo,ale oczywiście niższe od faktycznych

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Panowie, Urząd Celny w Polsce nie jest głupi i wie co jest w przesyłce. Na moim liście pisali coś o bransolecie, więc bardzie jest to potraktowane jako usługa - tak mi się wydaje...

DFI może narysować kwiatki na paczce i tak przechodzi to przez UC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie i tak jest jak napisał kolega z ostatniego postu. Tylko nie ma się czym chwalić bo za 2 miesiące może przez to nic nie puszczą szczurki. Ja bym ten temat skoszował.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AdamB

Dokłanie tematy które dotyczą clicka duty i mywatcheshub należy wywalić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko zostało już powiedziane, kto nie zdążył ma pecha - jego problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.