Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

zimmermann

Zegarek Gucci.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, wujas mi dał swój stary zegarek gucci i nie wiem czy jest oryginalny, sam nosze g-shocki a fajnie było by mieć coś na bardziej uroczyste okazje :) Jak potrzeba więcej zdjęć mogę porobić.

post-73503-0-48750000-1406255716_thumb.jpg

post-73503-0-21220300-1406255730_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już chyba lepsze będą wspomniane G-Shocki na te uroczyste okazje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gucio ,)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli wywalić to cholerstwo? wujas to taki troche cebulak który sie dorobił więc w sumie sie nie dziwie że fejk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wyrzuć, ale najpierw potraktuj to młotkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby ktoś nie znalazł i za chwilę będzie nowy temat na forum z zapytaniem :)

Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tak nie uważam ale mimo wszystko gucci ma fajne wzory, paski ich mi się bardzo podobają :) zegarek ( i młotek) dałem bratu do zabawy i już leży rozwalony w w śmietniku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zimmermann jak Ci się ten Gucci podoba to go zakładaj na rękę i noś, to Twoje odczucia i przekonania są tutaj najważniejsze, czy to fejk czy oryginał tego raczej nikt Ci tutaj nie powie bo Gucci to nie jest manufaktura zegarkowa tylko dom mody... Jeśli chcesz błysnąć przy okazji "bardziej uroczystych okazji" marką Gucci to zabierz ze sobą torebkę z tym logo i to najlepiej bamboo tyle że możesz z tym mieć pewien problem bo to damska torebka jest - ale w obecnych czasach może nikt nie zauważy...

Pytanie o taki zegarek na tym forum to mniej więcej tak jakbyś na  forum odzieżowym (chyba są takowe) zapytał o jeansy z naszywką Omega...  ;) 

Osobiście za jednego taniego mechanicznego Orienta, albo Seiki piątkę - oddal bym wiadro takich Gucci - tylko nie wiem czy ktoś by chciał ze maną taki interes zrobić ;) ale ja to ja a Ty rób jak uważasz :D

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę brzmieć jak cham i prostak, ale te "uroczyste okazje" to wypad pod budkę z piwem po 'Harnasia'? Kup Casio na czarnym pasku za 150zł i bedzie bardziej elegancko! To zniszcz :) Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdradzę Ci tajemnicę Napisz ofertę sprzedaży do kolegi, który ma taki awatar:post-6402-0-19560300-1407351144.jpg

On da za każdy zegarek tej marki bardzo dużo. Wyraźnie lubi Guci :)

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.