Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sonic87

FOSSIL czy CITIZEN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ... jestem tutaj nowy i chcę kupić sobie zegarek do 800zł (kwarcowy). Chce żeby zegarek miał cyfry arabskie i pasował do codziennego ubioru jak i do koszuli :) znalazłem dwa zegarki które wizualnie spałniają moje wymagania tj. fossil i citizen.

Pytanie do Was ... która z firm wg. Was jest lepsza (bardziej niezawodna)? Ewentualne propozycje innych zegarków w podobnym stylu mile widziane :) pozdrawiam ;)

post-74104-0-40484500-1408542610.jpg

post-74104-0-17863500-1408542612.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mateusz Dąbrowski

Zdecydowanie i z całą pewnością Citizen. W nim płacisz za jakość. W Fossilu większość to opłata za wygląd.

Edit: Zresztą z tych dwóch Citizen po prostu ładniejszy i uniwersalniejszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz też poszukać orienta lub seiko w tym stylu, dobre zegarki w dobrych cenach.

Wypalcowane na ekranie telefonu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz też poszukać orienta lub seiko w tym stylu, dobre zegarki w dobrych cenach.

Wypalcowane na ekranie telefonu

No niestety ale mało orientów i seiko udało mi się znaleźć w podobnym stylu ... podoba mi się certina ds podium no ale cenowo to to inna liga :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym porównaniu tylko i wyłącznie Citizen. 

Fossil to modowy szit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy ktoś ewentualną alternatywę zaproponuje do 800zł ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, Moim zdaniem bardzo dobra alternatywa to Edifice seria EQS... Bardzo dokładne zegarki i rewelacyjnie wykonane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, Moim zdaniem bardzo dobra alternatywa to Edifice seria EQS... Bardzo dokładne zegarki i rewelacyjnie wykonane.

posiadam już jednego edifice :) chciałbym teraz coś z cyframi arabskimi bo wydaje mi się bardziej czytelny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ... jestem tutaj nowy i chcę kupić sobie zegarek do 800zł (kwarcowy). Chce żeby zegarek miał cyfry arabskie i pasował do codziennego ubioru jak i do koszuli :) znalazłem dwa zegarki które wizualnie spałniają moje wymagania tj. fossil i citizen.

Pytanie do Was ... która z firm wg. Was jest lepsza (bardziej niezawodna)? Ewentualne propozycje innych zegarków w podobnym stylu mile widziane :) pozdrawiam ;)

Co za pytanie? Tylko Citizen. Fossil, to pomyłka przy tym Citizenie. Citizen ma bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Jest bardzo ładnie wykonany i od firmy, która coś wie o zegarkach. Jak widzę kolejne zapytanie o Fossila, to zaraz widzę zegarek mojej żony ledwo tykający - bubel, bubel i jeszcze raz bubel. Piszę to już kolejny raz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.