Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rk7000

CO NOSZĄ WIELBICIELE ZEGARKÓW RADZECKICH JAK NIE NOSZĄ RADZIECKICH?

Rekomendowane odpowiedzi

Taki bezsekundowy? :huh:

Ano :D Właśnie takie świajcary wymyślili ;) W tym ich urok. Mam go od 2 dni, ale cieszy nieziemsko  :wub:

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tag Heuer i Glicyne świetne :) Gratuluję 

FC to już bardzo specyficzny garniturowiec i nie każdemu będzie sie podobał ale najważniejsze że"nosiciela" cieszy :D

Gratulluję Artur :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś z takim Primkiem. Świetny zegarek, ale idzie na bazarek, bo są inne cele ;)

post-80620-0-30882300-1460814734_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj jeden śwajcar, dziś był drugi :D

attachicon.gif thumb_IMG_0093_1024.jpg

A tyka chociaż?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie schodzi z nadgarstka od kiedy jest u mnie7737e55e1df2757d7153e2e57c1e0770.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tyka chociaż?

Cyka pięknie, delikatnie, chociaż ledwie słyszalnie, więc do Mołni mu daleko :P Na szczęście przeszklony dekiel pozwala się przekonać o tym, że zegar pracuje. Linia spora, bo 40mm bez koronki i specyficzny kształt tarczy i szkła sprawiają, że nie przeszedłem obok niego obojętnie i musiałem go mieć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idealny rozmiar jak dla mnie - zegarek nowy ale w stylu wybitnie vintage - brak sekundnika sprawia że jest mega elegancki choć gdyby go miał to było by minimalnie na plus - bez dwóch zdań zegarek rewelacyjny 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idealny rozmiar jak dla mnie - zegarek nowy ale w stylu wybitnie vintage - brak sekundnika sprawia że jest mega elegancki choć gdyby go miał to było by minimalnie na plus - bez dwóch zdań zegarek rewelacyjny 

Dzięki za miłe słowa. Mnie akurat ten brak sekundnika zaintrygował. Poza tym prostota i elegancja, to na prawdę zalety tego zegara. Nie powinienem dodawać, ża trafiłem komplet sklepowy, jeszcze na 17 miesięcznej gwarancji za dużo mniej niż połowa ceny sklepowej :D Paweł - jak będziesz miał okazję - chociaż przymierz - zakochasz się :) Polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Dziś Rewel

post-69581-0-04988900-1460967452_thumb.jpg

Edytowane przez Kwiatek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś od wczoraj z takim...1461061999263.jpg

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam się na swissach... A można to jakoś sprawdzić? Ja obstawiam lata 50.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Piękna Omega! :wub:

Fajna patynka :)

Po numerze seryjnym możesz to sprawdzić. Zapytaj w dziale Omegi albo vintage u nas na forum.

Ja obstawiam lata 60te.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już sprawdziłem. Po numerze na werku (poczatek 100) lata od 1944 do 1947. Staruszka... Ale za to w stali :)

Edytowane przez gregch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi