Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Pafeł

Jaki zegarek do niebieskiego ganituru

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

A co myślicie o prostokątnym zegarku? Nie ukrywam, że totalny klasycyzm nie jest wskazany do tego ubioru. Chciałbym zaznaczyć coś lekką nonszalancją. 

I drugie pytanie, Atlantic czy Adriatica? :) Chodzi mi o jakość tych zegarków. Z forum wyczytałem, że Atlantic tylko starszy. A jak jest z Adriaticą? 

G-9000R-4ER / EF-524D-4AVEF / JVD C8839 / Poljot małe ufo na werku 2609 - 17 kamyków / Sygned REPORTER / Bisset (do identyfikacji) / NEV 8052

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem dwie Adriatiki podrząd przez prawie 10 lat. Oprócz wymiany bateryjki co 3 lata wszystko było ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam po długiej przerwie. Niestety nie było mnie w kraju, ale temat jest dalej aktualny. Mam na oku 3 modele:

Pierwszy:
post-32467-0-08479200-1414773404_thumb.jpgpost-32467-0-63415000-1414773408_thumb.jpg

Drugi:

post-32467-0-80791200-1414773419_thumb.jpg

Trzeci:

post-32467-0-71322600-1414773424_thumb.jpg

Ciężko znaleźć coś innego nie Atlantic. Szukam Adriatici, czegoś vintage, ale ciężko, bardzo ciężko

G-9000R-4ER / EF-524D-4AVEF / JVD C8839 / Poljot małe ufo na werku 2609 - 17 kamyków / Sygned REPORTER / Bisset (do identyfikacji) / NEV 8052

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sopockie Antyki żyją z malowanych i polerowanych trupków przygotowanych pod sprzedaż za wysoką kwotę dla nieznających się na rzeczy biznesmenów - jak chcesz dobrej jakości zegarek w oryginalnym stanie (a do tego za rozsądniejszą kwotę) to omijaj z daleka jak kolega wyżej napisał :)

A tak u nich na aukcjach na allegro wszystko pieknie wygląda... Ale dobrze wiedzieć, żeby się nie naciąć. DZIĘKI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sopockie Antyki omijam z daleka. Powiedzcie, w jakim rozmiarze max szukac zegarka? 35mm wydaje mi sie miniaturowy. Mam 17 nadgarstek, ale duże dłonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mateusz Dąbrowski

Przy 17cm do garnituru polowałbym na 37-38mm, skoro 35 nie leży Ci estetycznie. Więcej będzie już coraz mniej garniturowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.