Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
lpociask

G-Shock MT-G

Rekomendowane odpowiedzi

Wjechała ori nówka bransoletae0bb02fbbf873042d29f895483e701d4.jpg8910a64d8b21b28cefd0a9dc36020c8b.jpg

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

62514261a5bc9945db366673cafbc046.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

51af77be84a0c9ded248d06ed3a40f09.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, pbozek75 napisał(-a):

51af77be84a0c9ded248d06ed3a40f09.jpg

Mało kto wrzuca więć jak się sprawdza po roku noszenia no i teraz masz bransoletę na czym lepiej ??

Nigdy nie miałem MTG  a fajny jest już kiedyś mi się podobał. 

Jak myślicie oryginał ??

@TomG80 bo cena podejrzanie niska i ma tanio paski do gwg-1000??

https://www.olx.pl/d/oferta/casio-g-shock-mtg-b1000b-1a-CID87-ID15Nr2J.html?isPreviewActive=1&reason=seller_profile&sliderIndex=11

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej
Bardzo lubię ten zegarek, jest imponujący ale nie przytłaczający, na moim nadgarstku radził sobie dobrze na gumie ale bransoleta zrobiła z niego po prostu wygodny zegarek.
To jest ten który zostanie, jak inne odjadą
A co do tego czarnego to lepiej jakby Tomek się wypowiedział pod kątem oryginalności
Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.05.2025 o 22:21, kornel91 napisał(-a):

Jak myślicie oryginał ??

https://www.olx.pl/d/oferta/casio-g-shock-mtg-b1000b-1a-CID87-ID15Nr2J.html?isPreviewActive=1&reason=seller_profile&sliderIndex=11

Nic nie wskazuje na to, żeby nie był to oryginał - z wierzchy wygląda OK. Ja kiedyś trafiłem na egzemplarz w tej właśnie wersji kolorystycznej, który miał prawdopodobnie uszkodzony moduł, ponieważ wszystko normalnie działało poza łącznością Bluetooth. Kolega go kupił, myślał, że może coś źle robi, więc podjechałem, wziąłem na wszelki wypadek dwa różne telefony. Kolega miał iOS, ja miałem dwa Samsungi na Androidzie i w żadnym z tych przypadków zegarek nie chciał się dać sparować z aplikacją. Za każdym razem wywalał błąd i koniec. Poza tym, cała reszta działała normalnie, w tym Multiband 6.

Kolega finalnie go zwrócił sprzedającemu, ale nie pytałem, gdzie ten zegar kupował. Czysto hipotetycznie może to być ten sam egzemplarz. Dla mnie osobiście taka usterka nie stanowiłaby problemu, ale kolega chciał mieć łączność przez BT, dlatego zdecydował się zwrócić zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
W dniu 16.05.2025 o 22:21, kornel91 napisał(-a):

Mało kto wrzuca więć jak się sprawdza po roku noszenia no i teraz masz bransoletę na czym lepiej ??

Nigdy nie miałem MTG  a fajny jest już kiedyś mi się podobał. 

Jak myślicie oryginał ??

Oryginał, Bartek Lewandowski to sprawdzony "Allegrowicz" :D

Brałem od niego GPW chyba ze 2 sztuki i paski też, polecam więc.

Co do pasków i bransy w MTG, to zależy jaki model, np. S1000 był tylko na bransie z tego co pamiętam, powiększa ona już i tak duże L2L, ale i tak się nosiło kiedyś takie odważniki :D

Potem miałem właśnie B1000 i tutaj fajnie leżał zarówno na pasku, jak i na bransie, ale i średnicę ma on też ciut mniejszą od S-ki.

Więc dla każdego coś dobrego, zależy co kto lubi 😁

Ps. Tak tak, foto z czasów pandemii, kiedy tylko na własny ogródek można było uciec.

9.jpg

IMG_20200408_144107_395.jpg

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, tommly napisał(-a):

Oryginał, Bartek Lewandowski to sprawdzony "Allegrowicz" :D

Brałem od niego GPW chyba ze 2 sztuki i paski też, polecam więc.

Co do pasków i bransy w MTG, to zależy jaki model, np. S1000 był tylko na bransie z tego co pamiętam, powiększa ona już i tak duże L2L, ale i tak się nosiło kiedyś takie odważniki :D

Potem miałem właśnie B1000 i tutaj fajnie leżał zarówno na pasku, jak i na bransie, ale i średnicę ma on też ciut mniejszą od S-ki.

Więc dla każdego coś dobrego, zależy co kto lubi 😁

Ps. Tak tak, foto z czasów pandemii, kiedy tylko na własny ogródek można było uciec.

9.jpg

IMG_20200408_144107_395.jpg

Dzięki 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20250617_182720.thumb.jpg.56529fc5e5c5372da1360bb2414c45ba.jpg
Będziesz Pan zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, pbozek75 napisał(-a):

Będziesz Pan zadowolony emoji16.png
emoji123.png

Mam nadzieję 😀