Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
lpociask

G-Shock MT-G

Rekomendowane odpowiedzi

Orientujesz sie matej jak wymienia sie bezel i branse w tym mtg? No i czy pierścień do czasu światowego tez można wymienić? Trzeba sie zorientować czy kiedys spokojnie bedzie można wszystko odświeżyć ;) co do filmu to pozostawiłem juz pod nim odpowiedni komentarz ;)

Hej, niestety nie wymieniałem jeszcze i przyznam, że nawet o tym nie myślałem :)

Patrząc na różne aukcje to bransy były dostępne raczej bez problemu na zagranicznym serwisie aukcyjnym, pewnie w PL też są ;) Ciesz się zegarem i nie myśl o częściach - prędzej go sprzedasz pewnie niż wymienisz części ;) Dzięki piękne za komentarz -za to, że Ci się chciało ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... prędzej go sprzedasz pewnie niż wymienisz części ...

Nie sprzedam ;p

Młody to zdziwiony i myśli że ma dożywocie  ^_^

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blunio

Może kogoś zainteresuje :)

Mnie zainteresowało i zmobilizowało. Miałem ten zegarek MTG-S1000 od jakiegoś czasu, ale brak instrukcji PL powodował że nie używałem i nie znałem funkcji zegara. Dopiero film mnie zainspirował :wub:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jednak mam ta PL instrukcje ;p nie zwróciłem uwagi bo jest ona na osobnej książeczce a ja patrzyłem tylko do tej grubej z kilkoma językami ;o zapodaj jakieś foty blunio ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim szanownym forumowiczom !

Od dawna odwiedzam forum, co od czasu do czasu kosztuje mnie parę euro.. niech Was piekło pochłonie ;) Natura taka, że zwyczajnie co jakiś czas coś nowego kusi.. kusi.. aż skusi.

Znów skusiło, tym razem mtg-g, zapytać chciałbym o ile to nie naruszy jakichś zasad forum, czy jest obecnie w PL salon gdzie kupię bez wielkich znajomości te zegarki za o tyle znacznie mniej niż 1000 Euro by gra była warta zachodu ? O ile można u nas kupić mtg-s w cenach sympatycznych, tak mtg-g sztywno trzyma się okolic tysiaka właśnie..

Z góry serdeczne dzięki za info, pozdrawiam !

M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blunio

Ja jednak mam ta PL instrukcje ;p nie zwróciłem uwagi bo jest ona na osobnej książeczce a ja patrzyłem tylko do tej grubej z kilkoma językami ;o zapodaj jakieś foty blunio ;)

Proszę

post-93944-0-03104900-1502658938_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim szanownym forumowiczom !

Od dawna odwiedzam forum, co od czasu do czasu kosztuje mnie parę euro.. niech Was piekło pochłonie ;) Natura taka, że zwyczajnie co jakiś czas coś nowego kusi.. kusi.. aż skusi.

Znów skusiło, tym razem mtg-g, zapytać chciałbym o ile to nie naruszy jakichś zasad forum, czy jest obecnie w PL salon gdzie kupię bez wielkich znajomości te zegarki za o tyle znacznie mniej niż 1000 Euro by gra była warta zachodu ? O ile można u nas kupić mtg-s w cenach sympatycznych, tak mtg-g sztywno trzyma się okolic tysiaka właśnie..

Z góry serdeczne dzięki za info, pozdrawiam !

M.

Tutaj chyba najtaniej, lub olx-3000pln

http://www.watchshop.pl/zegarki/casio/meski/mtg-g1000d-1a2er?utm_source=google-products&utm_medium=organic&utm_campaign=shoppingfeeds&source=google-products&gclid=Cj0KCQjw8b_MBRDcARIsAKJE7ln2oqzVjZgZuywnewCfmA20NsgNhc_pCNRZHx0HLisViEvbw2odnb4aAoSgEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skorzystałem z pomocy kolegi Mateja i zamawia mi się mtg-g.. ale dziś wpadłem na coś co wcześniej mi umknęło.. Czy to nowa wersja mtg-s i czy Waszym zdaniem oznacza to, że można się spodziewać czegoś nowego w serii mtg-g ? 

https://www.casio.com/products/watches/g-shock/mtgs1000d-1a9

Ps. nie potrafię załączyć obrazka z dysku, przepraszam.

Edytowane przez trokpol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blunio

Skorzystałem z pomocy kolegi Mateja i zamawia mi się mtg-g.. ale ...  można się spodziewać czegoś nowego w serii mtg-g ? 

Różnica w stosunku do MTG S to chyba moduł GPS i podświetlenie.

Resztę sobie obejrzyj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie wyraziłem się jasno, przepraszam. Znam różnicę między seriami, pytałem raczej o to, czy wiadomo coś o jakichś nowościach mtg-g poza już występującymi na rynku ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skorzystałem z pomocy kolegi Mateja i zamawia mi się mtg-g.. ale dziś wpadłem na coś co wcześniej mi umknęło.. Czy to nowa wersja mtg-s i czy Waszym zdaniem oznacza to, że można się spodziewać czegoś nowego w serii mtg-g ?

https://www.casio.com/products/watches/g-shock/mtgs1000d-1a9

Ps. nie potrafię załączyć obrazka z dysku, przepraszam.

Hej, chciałem zapytać czy udało się z MTG ?

Daj znać na pw jeśli możesz, z góry dzięki :)

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, chciałem zapytać czy udało się z MTG ?

Daj znać na pw jeśli możesz, z góry dzięki :)

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Chyba telepatia jakaś ;) 

Nie kupiłem jeszcze zegarka, gdy kontaktowałem się za Twoim pośrednictwem w sprawie mtg-g nie mieli go jeszcze na stanie ale był do zamówienia, daliśmy więc sobie kilka dni. Dziś mam wreszcie wolniejszą sobotę, pojechałem więc do salonu Christ.de w Dusseldorfie poprzymierzać nieco i podjąć decyzję, bowiem ciągle miałem dylemat - mtg-s1000v czy mtg-g1000-2aer. Niestety mieli również niemal wszystkie modele MR-G.. i jestem jeszcze biedniejszy z decyzją..

mtg-s1000v zdecydowanie prowadzi i najbardziej uwodzi mnie "na wygląd".. do tego wydaje się, że drobne zadrapania nie będą wcale widoczne

mtg-g1000 z kolei ma podświetlenie, którego nie ma wyżej wymieniony model a brak którego ciężko mi zaakceptować

MRG-g1000DC-1ADR ma wszystko czego oczekuję i wygląda tak obłędnie, że różnica w cenie nie będzie boleć.. ale jest zdecydowanie mniejszy, a ja lubię duże zegarki bowiem takie mi pasują do ręki..

Reasumując, jeszcze dwa dni rozmyślań i w poniedziałek ponowny kontakt z salonem, który mi wskazałeś ;) Dam znać z pewnością na czym się zatrzymałem ostatecznie ;)

Pozdrawiam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duża jest różnica cenowa miedzy MRG a MTG?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy od modelu, bo limitki MRG sięgają 6k euro. Interesujący mnie MRG kosztuje 250% ceny interesującego mnie MTG ;( Dużo, ale jest też przepaść w prezencji, MTG miałbym do stroju formalnego na codzień, MRG pasuje w zasadzie nawet do pełnego garniaka pod krawat. Takie dylematy osiołka, któremu w żłoby dano.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow! I kolorek dobrany pod koszulę!  ;)

Gratulacje!

Kurcze.. dzięki za argument dla żony ;) Koniecznie potrzebuję drugiego do różowych koszul ;)

Na żywo jest jeszcze lepiej :)

Na żywo najlepiej ;)

z43V7M.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brałbym gdyby nie upośledzenie w postaci braku światełka. Na żywo wrażenie obłędne ;) Okazja chyba niemała.

6hijcf.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi