Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

"Stawka" - turniej zegarków radzieckich

Gramy o III miejsce  

51 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Moimi łoczami  :P 

Ta runda była arcyciekawa i zgodzicie się zapewne że nieco trudniesza  :)

Niemniej staralismy się z Jurorami uniknąć  moich błedów z tamtego roku i trudność kategorii dopasować do poszczególnych rund.

Wiem juz że dzięki doświadzeniu kolegów pmwas, sthool, wocio19 - udało się to w 100%

Im dalej tym będzie trudniej  ale nikt nie mówił że to będzie łatwy turniej :P

Tym razem  ststystyk nie będzie tylko czyste odczucia.

W rundzie III moim absolutnym faworytem był Łucz - Mołnia kchrapka - jest to przedmiot mojego pożądania.

Poza tym to jakieś siedemnaście razy zmieniałem "moje " oceny(taka dodatkowa zabawa)  i nadal nie wiem która wersja byłaby ostateczna gdybym to ja oceniał. Jedno się nie zmieniało - kchrapek miał zawsze 5  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie podziękowałem jeszcze sthool-owi. 

Dziękuję bardzo że zająłes sie wszystkim pod moja nieobecność wczoraj  :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwiatek odleciał tanimi liniami  :D

do Hondurasu.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Śmiejcie się śmiejcie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On czuwa ma Was wszystkich na radarze - taki Szef sztabu to skarb! Chociaż jak sobie Sygnałą przypomnę...... Wiecie co robimy ze skarbami .... :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On czuwa ma Was wszystkich na radarze - taki Szef sztabu to skarb! Chociaż jak sobie Sygnałą przypomnę...... Wiecie co robimy ze skarbami .... :ph34r:

Się zakopuje, nie no  :D

Jak chcecie to jutro mogę go schwytać, spętać, na pakę wrzucić i wywiozę w chaszcze, a nad Wisłą mieszkam to ...... nie do znalezienia  :D

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moimi łoczami  :P 

Ta runda była arcyciekawa i zgodzicie się zapewne że nieco trudniesza  :)

Niemniej staralismy się z Jurorami uniknąć  moich błedów z tamtego roku i trudność kategorii dopasować do poszczególnych rund.

Wiem juz że dzięki doświadzeniu kolegów pmwas, sthool, wocio19 - udało się to w 100%

Im dalej tym będzie trudniej  ale nikt nie mówił że to będzie łatwy turniej :P

Tym razem  ststystyk nie będzie tylko czyste odczucia.

W rundzie III moim absolutnym faworytem był Łucz - Mołnia kchrapka - jest to przedmiot mojego pożądania.

Poza tym to jakieś siedemnaście razy zmieniałem "moje " oceny(taka dodatkowa zabawa)  i nadal nie wiem która wersja byłaby ostateczna gdybym to ja oceniał. Jedno się nie zmieniało - kchrapek miał zawsze 5  :D

Dzięki Roman. Wątpliwości mną targały straszne  co wystawić. Warto było zaryzykować. I tego będę sie trzymał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rekiniasty - kojarzysz żwirownie w Łomiankach?

Tam go damy na IV rundę

Edycja

http://www.dailymotion.com/video/xjbcw8_kabaret-neonowka-niebo-kabareton-opole-2011_fun

Od 5.30

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

I tak mnie nie zastraszycie

W ogóle się Was nie boję!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propo Sygnała to nie on czasem jest nagrodą dla zwycięzcy???? Tak coś mi się o uszy obiło....że Kwiatek go kupił coby nagrodę ufundować ... :D :D :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rekiniasty - kojarzysz żwirownie w Łomiankach?

Tam go damy na IV rundę

Edycja

http://www.dailymotion.com/video/xjbcw8_kabaret-neonowka-niebo-kabareton-opole-2011_fun

Od 5.30

Oho! Był Pruszków , Wołomin a teraz Roman Łomiankami straszy. Du...a tam! My chłopaki z Bieszczad też mamy gdzie zakopać żeby nikt nie znalazł... :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja to znam pewnego majora z Lublina co to mówił mi, że one to nigdy nie wypływają......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja to się cieszę na tego Sygnał co to go Kwiatek w 2014 na nagrodę przeznaczył . No bo przecież ja wygram :D Mam w końcu

największy ogródek na zwłoki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja to znam pewnego majora z Lublina co to mówił mi, że one to nigdy nie wypływają......

Ale że  co że Gross to Twój kolega? Że niby aż po tamte kominy??? :o:blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Major Gross (bodajże)   :D  :D  :D

Złoty zegarek tez miał tylko nie wiadomo z jakimi indeksami  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka w końcu jest ta kategoria.... :D

O rany, ale melanż... :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To pikuś. A co powiesz na zegarek bez szkiełka? To jest wyzwanie

Smiejcie się... gdybyśmy przywalili kategorię zegarek radziecki ze szkiełkiem sensu stricto - ze szkła, dopiero byście cieniutko piszczeli B)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smiejcie się... gdybyśmy przywalili kategorię zegarek radziecki ze szkiełkiem sensu stricto - ze szkła, dopiero byście cieniutko piszczeli B)

A w życiu! Każdy ma kryształowego Majaka i dopiero żiri by zgryz miało ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co ty... Komunikat żiri (żyri???) byłby prosty: "Zostaje tylko ten, kto pokazał złatoustowskiego diverka, reszta może się odchrzanić..."*

I od razu byśmy sprawę finału rozwiązali...

*(tak parafrazując polskie tłumaczenie jednej z komedii Brooksa ;) )

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ups :unsure: się wydało...

Ale do dymisji i tak się nie podam, nie ma mowy!!!

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Cześć. A ja mam prośbę do Jury. Czy w tej rundzie mogę moje wystawienie podarować innej osobie? Proszę o pozwolenie wystawienia zegarka uczestnikowi o następnej po mnie ilości punktów. Ja nie mam nic do pokazania w temacie a szkoda bym miejsce zabierał. Mam nadzieję że nikt się nie obrazi na takie rozwiązanie jeśli Jury się zgodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tez mam pytanie techniczne , czy dwie fotki do tej rundy mają być wystawione w jednym poście czy mogą być w dwóch postach . chciałbym wiedzieć wcześniej żeby przygotować fotki o odpowiedniej wielkości

dadik nie poddawaj się ... ja nawet przez chwile zastanawiałem się czy nie wystawić zwykłego rakietowego woła roboczego 2609ha . moim zdaniem wcale nie trzeba wystawiać jakiś mega rarytasów tylko ładny zegarek na dobrze zrobionym zdjęciu a wszyscy wiedza ze fotki robisz świetne  

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.