Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

aaronek

Pokaż swój pulpit!

Rekomendowane odpowiedzi

to d*pa... ;)

mam XP

jest aplikacja, żeby mieć pasek boczny w xp ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasne ;)

jak wrzucasz na zegarek na pasku inną tarcze? tak jak np u Ciebie ze speedy'm?

"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krystek daj do każdego inną strefę czasową ;)

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wrzucasz na zegarek na pasku inną tarcze? tak jak np u Ciebie ze speedy'm?

Tylko instaluje się gotowe aplikacje ;) Jak już masz więcej tego, albo chcesz wybrać to trzeba kliknąć w "+" widoczny u góry i dodać, który Ciebie interesuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko instaluje się gotowe aplikacje ;) Jak już masz więcej tego, albo chcesz wybrać to trzeba kliknąć w "+" widoczny u góry i dodać, który Ciebie interesuje :)

u Ciebie naprawde fajnie to wyglada ;) a skad mozna by pobrac takie aplikacje? szukałem na stronce omegi i innym producentów ale nic tekiego nie mieli do zaoferowania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krystek daj do każdego inną strefę czasową ;)

tak, popieram ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krystek daj do każdego inną strefę czasową :)

Niestety nie każda aplikacja zawiera taką opcję, ale większość ma :) Mnie się podoba jak jest ;)

Zarzucam Panowie link do miejsca, z którego ściągnąłem te zegareczki (jest tego więcej) :)

http://rodfdez.deviantart.com/gallery/ - u mnie antywirus niczego nie wykrył więc raczej są ok, ale nie gwarantuję ;)

Constellation ściągnąłem ze strony Omegi.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie każda aplikacja zawiera taką opcję, ale większość ma :) Mnie się podoba jak jest ;)

Zarzucam Panowie link do miejsca, z którego ściągnąłem te zegareczki (jest tego więcej) ;)

http://rodfdez.deviantart.com/gallery/ - u mnie antywirus niczego nie wykrył więc raczej są ok, ale nie gwarantuję :)

Constellation ściągnąłem ze strony Omegi.

Pozdrawiam

fajnie, zaraz sobie sprawdze co i jak :) dzieki za linka krystek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz i ja sie ciesze z widoku zegara bardziej wyszukanego niż standardowy windows'owski ;) obecnie B&R

w tle pozytywnie nastrajająca palma ;)

f267786d83481c70med.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokaże Wam mój służbowy pulpit ;)

post-5825-0-09140600-1331284930.jpg

Krystek dzięki za link do zegarów ;)

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma za co ;) Widzę, że PAM znalazł się w dużo ciekawszym miejscu niż u mnie na pulpicie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie vista jest o wiele lepsza niż ta 7. Strasznie wkurzająca jest dla mnie opcja grupowania ikon, której z tego co wiem nie idzie wyłączyć. Natomiast bardzo fajne w 7 jest to, że nie trzeba mieć paska bocznego, żeby korzystać z jego funkcji i umiejscowić ich w dowolnym miejscu. Wiem jedno. Następny komputer jaki kupię to produkt Apple. Chciałbym sprawdzić jego niezawodność w praktyce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie z jakiej strony moge ściągnąć zegary omegi na pasek boczny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie z jakiej strony moge ściągnąć zegary omegi na pasek boczny?

Przeczytaj mój post na poprzedniej stronie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wywiad
Pulpit.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie vista jest o wiele lepsza niż ta 7. Strasznie wkurzająca jest dla mnie opcja grupowania ikon, której z tego co wiem nie idzie wyłączyć. Natomiast bardzo fajne w 7 jest to, że nie trzeba mieć paska bocznego, żeby korzystać z jego funkcji i umiejscowić ich w dowolnym miejscu. Wiem jedno. Następny komputer jaki kupię to produkt Apple. Chciałbym sprawdzić jego niezawodność w praktyce.

W 7 nie ma opcji grupowania ikon.Sam tak zrobiłem by nie zaśmiecały pulpitu.

Miałem XP i Viste,lecz 7,, bije je na głowę,,

pozdrawiam
Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W 7 nie ma opcji grupowania ikon.Sam tak zrobiłem by nie zaśmiecały pulpitu.

Miałem XP i Viste,lecz 7,, bije je na głowę,,

Żartujesz chyba :) Widocznie mnie nie zrozumiałeś :) Chodzi mi o ikony na pasku zadań takie jak IE. Klikając w jej skrót na pasku zadań otworzysz IE klikając ponownie zwiniesz go, a nie otworzysz kolejnego okna IE. Żeby otworzyć 2 okna musisz kliknąć prawym klawiszem i tam dopiero zaznaczyć opcję otwórz w nowym oknie. Okna nie otwierają się obok siebie tylko grupują w jednej zakładce np. IE i dopiero jak na nią najedziesz masz podgląd w miniaturce jakie okna są otwarte. Dla mnie to totalna porażka. Gdyby była możliwość odznaczenia tego byłoby ok, ale z tego co wiem nie ma na razie takiej możliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żartujesz chyba :) Widocznie mnie nie zrozumiałeś :) Chodzi mi o ikony na pasku zadań takie jak IE. Klikając w jej skrót na pasku zadań otworzysz IE klikając ponownie zwiniesz go, a nie otworzysz kolejnego okna IE. Żeby otworzyć 2 okna musisz kliknąć prawym klawiszem i tam dopiero zaznaczyć opcję otwórz w nowym oknie. Okna nie otwierają się obok siebie tylko grupują w jednej zakładce np. IE i dopiero jak na nią najedziesz masz podgląd w miniaturce jakie okna są otwarte. Dla mnie to totalna porażka. Gdyby była możliwość odznaczenia tego byłoby ok, ale z tego co wiem nie ma na razie takiej możliwości.

Tak źle Cię zrozumiałem.Lecz klikając na pasek zadań prawym klawiszem np.na IE ,jest,,odepnij ten program od paska zadań,,

Po dłuższym czasie używania tego systemu,wydaje się wszystko być bardzo proste.Osobiście polecam 7.

pozdrawiam
Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem. Ja jednak pozostanę przy Vista bo 7 mnie nie przekonuje, a w przyszłości tak jak pisałem chciałbym wypróbować OS X.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okna nie otwierają się obok siebie tylko grupują w jednej zakładce np. IE i dopiero jak na nią najedziesz masz podgląd w miniaturce jakie okna są otwarte. Dla mnie to totalna porażka. Gdyby była możliwość odznaczenia tego byłoby ok, ale z tego co wiem nie ma na razie takiej możliwości.

Oczywiście że jest - Właściwości/Przyciski paska zadań/nigdy nie scalaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.