Smycel 4770 #1 Napisano 21 Stycznia 2015 Witam, po jakimś czasie wahania się i poszukiwań nowego zegarka zdecydowałem się i wybrałem Eterne Kontiki, w wersji z małymi trójkątami.Szukałem zegarka, który będzie pasował do stroju oficjalnego, dlatego odpadła Kontiki tradycyjna, a do tego z jasną tarczą.Muszę powiedziec, że zegarek mi się mocno podoba Kupiłem go na bransolecie i dodatkowo wziąłem pasek (Modigliani, Bros, skóra warana) i na razie noszę go na pasku.Zdjęcia robiłem telefonem, więc nie są super jakości, ale coś tam na nich widać 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8203 #2 Napisano 21 Stycznia 2015 Gratulacje - niech się nosi 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #3 Napisano 21 Stycznia 2015 Gratuluje nabytku .Stara wersja z dużymi trójkątami wygląda mimo wszystko lepiej 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7195 #4 Napisano 22 Stycznia 2015 naturalnie gratuluję nabytku. poczatkowo wogole mi się ten model nie podobał, ale jak tak się dlużej przyglądam tym i innym zdjęciom to powiem, że jest calkiem calkiem - jest wart zainteresowania dla mnie pasowalby nie tylko do garniaka, ale też i na codzień :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DRUH 5 #5 Napisano 22 Stycznia 2015 Gratulacje .Do stroju oficjalnego , waran jest jak najbardziej na miejscu Niech długo cieszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #6 Napisano 22 Stycznia 2015 Gratulacje.. Choć nowa Kontiki Date straciła w moich oczach cały czas ma to DNA..... Pokaż na bransie i koniecznie dekiel....jeszcze raz graty.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4770 #7 Napisano 23 Stycznia 2015 Moim zdaniem wersja z dużymi trójkątami do stroju formalnego jednak trochę mniej pasuje. Do codziennego noszenia, też jej oczywiście używam (zwłaszcza teraz, świeżo po zakupie, żeby się nacieszyć ), na zmianę ze starszym nabytkiem czyli Certiną DS 1.Poniżej zdjęcie dekla, a ze zdjęciem na bransolecie mam problem taki, ze nie za bardzo mam jak zmienić samodzielnie pasek na bransoletę - brak narzędzia i trochę umiejętności ale jak te braki uzupełnię, to zdjęcie takie też wrzucę. 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin C 4217 #8 Napisano 23 Stycznia 2015 Moim zdaniem świetny zegarek. Na początku miałem wątpliwości ale teraz jestem pewien również chętnie zobaczę jak wygląda na bransolecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4770 #9 Napisano 23 Stycznia 2015 Dziś doszła jeszcze sprzączka Eterny - Kontiki Ciekawa historia, bo dostałem ją w gratisie, za to, że tuż przed kupnem zauwazyłem, że spod dekielka wystaje kawałek uszczelki. Sprzedawca skontaktował się z Eterną i w ramach swoistych przeprosin za tę "fuszerkę" dostałem sprzączkę (oczywiście uszczelka wymieniona, test szczelności przeprowadzony). Takie podejście do klienta, tylko zachęca do chwalenia firmy Jutro wskoczy na miejsce sprzączki, która była z paskiem. 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deepex 372 #10 Napisano 24 Stycznia 2015 Gratulacje, maja cos w sobie te Eterny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7195 #11 Napisano 24 Stycznia 2015 Dziś doszła jeszcze sprzączka Eterny - Kontiki Ciekawa historia, bo dostałem ją w gratisie, za to, że tuż przed kupnem zauwazyłem, że spod dekielka wystaje kawałek uszczelki. Sprzedawca skontaktował się z Eterną i w ramach swoistych przeprosin za tę "fuszerkę" dostałem sprzączkę (oczywiście uszczelka wymieniona, test szczelności przeprowadzony). Takie podejście do klienta, tylko zachęca do chwalenia firmy Jutro wskoczy na miejsce sprzączki, która była z paskiem. wow za podejscie do klienta Gratulacje! pozdrawiam 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #12 Napisano 24 Stycznia 2015 Dobre podejście do klienta i fajna klamra , u mnie zawsze wydawało mi się że jest zbyt sportowa do wszelakich gadów ale to tylko moje odczucie Ciekawi mnie jeszcze Twoja bransoleta od tej nowej Date - bransolety od Eterny zawsze były na wysokim poziomie i były świetne dlatego jestem ciekaw Twojej czy pozostawili bez zmian czy poszlo coś po kosztach...wrzuć jak możesz zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4770 #13 Napisano 25 Stycznia 2015 Wrzucam zdjęcie bransolety.Jak oglądam inne zdjęcia w galeriach, to trochę mi się robi wstyd, bo te moje fotki są tragicznej jakości Na usprawiedliwienie mam tylko to, że zdjęcia robię telefonem, a umiejętności też nie ma A tu porównanie z bransoletą Certiny(na zdjęciu bransoleta Certiny może wydawać się brudna, ale to tylko cienie się tak układają) I na koniec jeszcze jedno 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #14 Napisano 25 Stycznia 2015 Czyli z bransoletą ok - stara dobra Eterna jeszcze raz gratulacje nowego modelu Date i wrzuć ją koniecznie na branse... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #15 Napisano 27 Stycznia 2015 Fajna i ciekawa wersja Moim zdaniem jednak ten zegarek lepiej wygląda na pasku.Bransoleta wg mnie wygląda przy nim trochę ciężko, a i z paskiem jest ładny kontrast ze względu na jasną tarczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #16 Napisano 27 Stycznia 2015 napiszę tak - zdjęcia słabe, zegarek dużo fajniejszy niż widać Oczywiście nie jest to zarzut kierowany w stronę Kolegi Smycel, a jedynie zwrócenie uwagi na faktyczny wygląd zegarka, który na żywo wygląda o niebo lepiej Oglądałem nowe modele Eterny i dość długo nie mogłem wyrobić sobie na ich temat zdania. Stara kontiki to klasa sama w sobie, date również spod ogona nie wypadła Nowe modele, choć na pierwszy rzut oka wydają się być mniej efektowne, to bardzo fajnie oddają klimat vintage, są rewelacyjnie wykonane i atrakcyjne cenowo. 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7195 #17 Napisano 27 Stycznia 2015 napiszę tak - zdjęcia słabe, zegarek dużo fajniejszy niż widać Oczywiście nie jest to zarzut kierowany w stronę Kolegi Smycel, a jedynie zwrócenie uwagi na faktyczny wygląd zegarka, który na żywo wygląda o niebo lepiej Oglądałem nowe modele Eterny i dość długo nie mogłem wyrobić sobie na ich temat zdania. Stara kontiki to klasa sama w sobie, date również spod ogona nie wypadła Nowe modele, choć na pierwszy rzut oka wydają się być mniej efektowne, to bardzo fajnie oddają klimat vintage, są rewelacyjnie wykonane i atrakcyjne cenowo.zapodaj przyklady 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4770 #18 Napisano 28 Stycznia 2015 napiszę tak - zdjęcia słabe, zegarek dużo fajniejszy niż widać Oczywiście nie jest to zarzut kierowany w stronę Kolegi Smycel, a jedynie zwrócenie uwagi na faktyczny wygląd zegarka, który na żywo wygląda o niebo lepiej Oglądałem nowe modele Eterny i dość długo nie mogłem wyrobić sobie na ich temat zdania. Stara kontiki to klasa sama w sobie, date również spod ogona nie wypadła Nowe modele, choć na pierwszy rzut oka wydają się być mniej efektowne, to bardzo fajnie oddają klimat vintage, są rewelacyjnie wykonane i atrakcyjne cenowo.Zgodzę się z tym, że na żywo zegarek wygląda duuużo lepiej niż na moich zdjęciach. 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4770 #19 Napisano 13 Marca 2015 Kolejne słabe zdjęcia fajnego zegarka 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4770 #20 Napisano 1 Kwietnia 2015 Dziś Eterna wskoczyła na bransoletę. Ogromne wrażenie zrobiło na mnie to, że zmiana paska na bransę tak mocno odmieniło zegarek 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1808 #21 Napisano 15 Maja 2015 Zgadzam się. W rzeczywistości ten zegarek wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach lub rednerach. Przede wszystkim jest jaśniejszy. Mówię tu o tej wersji (jasnej na bransolecie) bo tylko taką miałem okazję przymierzyć. Może zegarek jest inny niż stara wersja, z dużymi trojkatami, ale naprawdę ma w sobie coś z "vintage". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach