Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Master Yoda

Kulinaria, co jeść, jak to zrobić.....? :)

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, Kurzy napisał(-a):

Policzki. 

IMG_4576.jpeg

A gdzie to teraz można policzki kupić 🤔🤔🤔

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
4 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a):

A gdzie to teraz można policzki kupić 🤔🤔🤔

 Nie wiem😉

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
2 minuty temu, Kurzy napisał(-a):

 Nie wiem😉

No właśnie ☹️☹️☹️

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
4 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a):

No właśnie ☹️☹️☹️

Tu można zjeść😉, polecam. 

IMG_4575.jpeg

Edytowane przez Kurzy

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
3 minuty temu, Kurzy napisał(-a):

Tu można zjeść😉, polecam. 

IMG_4575.jpeg

Ładnie a gdzie to jest 🤔🤔🤔 Węgry 🤔🤔🤔

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Teraz, TomcioMiki napisał(-a):

Ładnie a gdzie to jest 🤔🤔🤔

Eger.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Teraz, Kurzy napisał(-a):

Eger.

Trochę daleko 😁😁😁

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
16 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

Trochę daleko 😁😁😁

Na policzki pewnie tak, na urlop w sam raz.😀

Kaczka. Tomcio, Ty lubisz kuchcić, sos -czarna porzeczka i rozmaryn! (mięso).

IMG_4577.jpeg

Edytowane przez Kurzy

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
7 godzin temu, Kurzy napisał(-a):

Na policzki pewnie tak, na urlop w sam raz.😀

Kaczka. Tomcio, Ty lubisz kuchcić, sos -czarna porzeczka i rozmaryn! (mięso).

IMG_4577.jpeg

Piersi z kaczki są super tylko trzeba uważać żeby nie przeciągnąć zarumienić skórkę na patelni i chwila w piekarniku i gotowe 😋😋😋

U mnie jest wieczny bałagan w kuchni zawsze się coś pichci, miałem kuzyna kucharza. I u dziadków zawsze przywiązywało się wagę do dobrego jedzenia i tak już zostało , to się chyba wynosi z domu 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
14 godzin temu, Christo napisał(-a):

Zapraszam do Sosnowca 😋

Niestety nie mam paszportu :D

 

 

  

W dniu 23.05.2023 o 14:36, Krygo napisał(-a):

Polecam na YT tego ziomeczka:

 

 

Moja pasta alla Zozzona:

 

 

20230523_141029.jpg



Dziękuję za inspirację, obejrzałam filmik, kupiłam składniki, więc będzie działane. ;)
Gdzie kupiłeś taką włoską kiełbasę jak w przepisie? A może użyłeś czegoś innego? 

Edytowane przez Justyna712

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
4 godziny temu, Justyna712 napisał(-a):

Dziękuję za inspirację, obejrzałam filmik, kupiłam składniki, więc będzie działane. ;)

Gdzie kupiłeś taką włoską kiełbasę jak w przepisie? A może użyłeś czegoś innego? 

 

No właśnie z tym miałem problem, więc wygooglowałem czym można ją zastąpić i kupiłem naszą krajową, białą kiełbasę. Oczywiście surową. Pasowało ideolo. Jak już tu wpadłem to ostatnio było pesto z pistacjami (tak będę już chyba zawsze robił), a dzisiaj prosta pizzunia. W piekarniku i bez kamienia to max jaki można osiągnąć. Następnym razem użyję już mozarelli z mniejszą zawartością płynów... Smakowało jednak super ;)

 

 

20230719_125355.jpg

20230726_122036.jpg

20230726_123738.jpg

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jak Węgry, to gulaszowa. W Egerze wesoło - festiwal wina😀😉

IMG_4599.jpeg

 

IMG_4628.jpeg

Edytowane przez Kurzy

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Węgry... dostaję tam depresji...😜 Bo nic nie rozumiem...😉


Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
38 minut temu, kiniol napisał(-a):

Węgry... dostaję tam depresji...😜 Bo nic nie rozumiem...😉

A magyar nyelv nagyon szép :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
43 minuty temu, Watch-er napisał(-a):

A magyar nyelv nagyon szép :)

Masz rację...;)


Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Godzinę temu, Watch-er napisał(-a):

A magyar nyelv nagyon szép :)

Że co 🤔🤔🤔

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
9 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

Że co 🤔🤔🤔

Węgierski to piękny język :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
26 minut temu, Watch-er napisał(-a):

Węgierski to piękny język :)

🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A dziś kabaczki nadziewane, takim bezmięsnym farszem.

 

 

IMG_20230728_131905~2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Godzinę temu, satanic napisał(-a):

A dziś kabaczki nadziewane, takim bezmięsnym farszem.

 

 

IMG_20230728_131905~2.jpg

Pęczak 🤔🤔🤔

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tak, cebula, marchewka, papryka, czosnek i pietruszka.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
12 minut temu, satanic napisał(-a):

Tak, cebula, marchewka, papryka, czosnek i pietruszka.

Ładnie wygląda 😋😋😋

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
W dniu 26.07.2023 o 13:58, Krygo napisał(-a):

 

No właśnie z tym miałem problem, więc wygooglowałem czym można ją zastąpić i kupiłem naszą krajową, białą kiełbasę. Oczywiście surową. Pasowało ideolo. Jak już tu wpadłem to ostatnio było pesto z pistacjami (tak będę już chyba zawsze robił), a dzisiaj prosta pizzunia. W piekarniku i bez kamienia to max jaki można osiągnąć. Następnym razem użyję już mozarelli z mniejszą zawartością płynów... Smakowało jednak super ;)

 

 



Moje penne alla Zozzona.
Dzięki za przepis, smakuje lepiej niż wygląda. :) 

20230728_152358.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jak to zazwyczaj z makaronami bywa ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.