Burns 5152 #9229 Posted April 1 4 minuty temu, Jacek K. napisał(-a): \ I jak oceniasz wykonanie, bo b. ciekawy ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jacek K. 2071 #9230 Posted April 1 5 minut temu, Burns napisał(-a): I jak oceniasz wykonanie, bo b. ciekawy ? Zapłaciłem 490zł. = zdecydowanie jest tego warty. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Burns 5152 #9231 Posted April 1 17 minut temu, Jacek K. napisał(-a): Zapłaciłem 490zł. = zdecydowanie jest tego warty. gdzie tak tanio dają - podlinkujesz ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 26895 #9232 Posted April 1 Technicznie rzecz biorąć to nie jest nowy nabytek bo jeden z moich kwarcowych chinoli wyzionął ducha i dostałem zwrot. To wziąłem za niego takie Militado. W10 pilot, pasek zmieniony na szare nato raf grey. 3 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
Jacek K. 2071 #9233 Posted April 1 19 minut temu, Burns napisał(-a): gdzie tak tanio dają - podlinkujesz ? Proszę bardzo Kupowałem 18 marca tutaj https://pl.aliexpress.com/item/1005001743147497.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.28.13da1c24sP1atH&gatewayAdapt=glo2pol Cenę uzyskałem wykorzystując zniżki/kody. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Burns 5152 #9234 Posted April 1 Godzinę temu, Jacek K. napisał(-a): Proszę bardzo Kupowałem 18 marca tutaj https://pl.aliexpress.com/item/1005001743147497.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.28.13da1c24sP1atH&gatewayAdapt=glo2pol Cenę uzyskałem wykorzystując zniżki/kody. dzięki, koronka zakręcana na gwint czy wciskana ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jacek K. 2071 #9235 Posted April 1 1 minutę temu, Burns napisał(-a): dzięki, koronka zakręcana na gwint czy wciskana ? Wciskana, WR50 1 Share this post Link to post Share on other sites
Paulus57 162399 #9236 Posted April 1 4 godziny temu, Jacek K. napisał(-a): \ Miałem podobny, tylko z czerwonymi elementami zamiast żółtego. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Burns 5152 #9237 Posted April 1 31 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Miałem podobny, tylko z czerwonymi elementami zamiast żółtego. I jaki był, jak twoja ocena ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jacek K. 2071 #9238 Posted April 1 45 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Miałem podobny, tylko z czerwonymi elementami zamiast żółtego. A coś złego się przytrafiło, że już go nie masz? 0 Share this post Link to post Share on other sites
marcelus80 72 #9239 Posted April 1 Taki dziś przyjechał. Podobno szafir i ceramika. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Paulus57 162399 #9240 Posted April 1 1 godzinę temu, Burns napisał(-a): I jaki był, jak twoja ocena ? W zasadzie biorąc pod uwagę cenę i wykonanie, to bez zarzutu. Jedyna wada, to nieczytelność, ale to chyba normalne w skeletonach. Godzinę temu, Jacek K. napisał(-a): A coś złego się przytrafiło, że już go nie masz? To "zło" to redukowanie ilości. Ciągle zmniejszam, choć ostatnio dokupiłem dwa chińczyki. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ro4ti 570 #9241 Posted April 1 7 minut temu, Paulus57 napisał(-a): To "zło" to redukowanie ilości. ja redukuje "okienko zakupowe" raz na miesiąc? poz tym mamy dwa wątki, gdzie możemy się chwalić - "pokażmy" oraz "nabytki". i leci tam coś podwójnie albo nie. trochę to komplikuje. jako że 1 kwietnia, nowy miesiąc - nowy cel - Octopus Kraken 40mm Coin Bezel Bronze Pilot 0 Share this post Link to post Share on other sites
Paulus57 162399 #9242 Posted April 1 4 godziny temu, ro4ti napisał(-a): ja redukuje "okienko zakupowe" raz na miesiąc? poz tym mamy dwa wątki, gdzie możemy się chwalić - "pokażmy" oraz "nabytki". i leci tam coś podwójnie albo nie. trochę to komplikuje. jako że 1 kwietnia, nowy miesiąc - nowy cel - Octopus Kraken 40mm Coin Bezel Bronze Pilot Byłem na takim etapie, że zdarzało się kupować coś co tydzień, teraz miałem ponad 7 miesięcy przerwy. Wyjątek zrobiłem z powodu wyprzedaży wiosennej, nawet w listopadzie nic nie kupiłem. "Nicniekupowanie" na Aliexpressie staje się zresztą coraz łatwiejsze. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Burns 5152 #9243 Posted April 1 6 godzin temu, Jacek K. napisał(-a): A coś złego się przytrafiło, że już go nie masz? Znalazłem kilkanaście wpisów, że w tym mechanizmie kiepsko z trzymaniem czasu, czyli rozjazd po 50s na dobę - to już trochę dużo, nawet na mnie. Powiedzmy, że ja akceptuje do 30s 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jacek K. 2071 #9244 Posted April 2 (edited) W dniu 1.04.2026 o 23:06, Burns napisał(-a): Znalazłem kilkanaście wpisów, że w tym mechanizmie kiepsko z trzymaniem czasu, czyli rozjazd po 50s na dobę - to już trochę dużo, nawet na mnie. Powiedzmy, że ja akceptuje do 30s Obserwacja po dobie od uruchomienia. Cały czas spędził w rotomacie, pół doby działania. Przyśpieszył 16s. Tak dla pełnej informacji - po tygodniu spędzonym w rotomacie (12g. praca). Przyspieszył 2:47min. Edited April 8 by Jacek K. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Darth_Gem 497 #9245 Posted April 2 W dniu 1.04.2026 o 10:59, Jacek K. napisał(-a): \ Nooo, mam mieszane uczucia. Tzn, nie neguję wyboru, absolutnie nie, ale sam bym się nie zdecydował. Niby tytan, ale z wyglądu trochę tak, jakby go w kuźni wykonano, i to z bardzo surowej stali. Ale... może tak miało być? 1 Dark Side is a pathway to many abilities, sometimes considered unnatural... Share this post Link to post Share on other sites
Burns 5152 #9246 Posted April 2 Godzinę temu, Darth_Gem napisał(-a): Nooo, mam mieszane uczucia. Tzn, nie neguję wyboru, absolutnie nie, ale sam bym się nie zdecydował. Niby tytan, ale z wyglądu trochę tak, jakby go w kuźni wykonano, i to z bardzo surowej stali. Ale... może tak miało być? Jest wersja w stali na bransie i taką zamówiłem 🙃 2 Share this post Link to post Share on other sites
Euryk 330 #9247 Posted April 2 23 godziny temu, Paulus57 napisał(-a): "Nicniekupowanie" na Aliexpressie staje się zresztą coraz łatwiejsze. Repertuar na Aliexpress już się trochę opatrzył? Według mnie tak. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Paulus57 162399 #9248 Posted April 2 3 minuty temu, Euryk napisał(-a): Repertuar na Aliexpress już się trochę opatrzył? Według mnie tak. Coraz ciężej znaleźć coś, co budzi zainteresowanie, a jak już się znajdzie to ceny już zdecydowanie mniej przyjazne. Choć pewnie w czerwcu coś tam dojdzie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
nh35 172 #9249 Posted April 3 10 godzin temu, Euryk napisał(-a): Repertuar na Aliexpress już się trochę opatrzył? Według mnie tak. po prostu Paulus przeszedł już grę pod tytułem zegarki z Ali. Ja trochę podobnie, wszystko co jest dostępne już mam albo miałem, albo kategorycznie mi się nie podoba. Jeżeli cokolwiek jeszcze kupię to jakąś nowość, innowację itd. 2 Share this post Link to post Share on other sites