Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

No kolorek na wiosnę jak znalazł.
Paseczek z mikro trzeba tylko ogarnąć.

8ed090909144af0d799ace9f83df7b1c.jpg
fa5f34ebcc7a323b8ceeac9f47de63dc.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, dudak napisał(-a):

No kolorek na wiosnę jak znalazł.
Paseczek z mikro trzeba tylko ogarnąć.

8ed090909144af0d799ace9f83df7b1c.jpg
fa5f34ebcc7a323b8ceeac9f47de63dc.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Fajny Atoll. Gratuluję. 

Jak go oceniasz przy tym co ostatnio pokazujesz Omegi czy Breitling. Utrzyma się trochę w kolekcji?? 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, kornel91 napisał(-a):

Fajny Atoll. Gratuluję. 

Jak go oceniasz przy tym co ostatnio pokazujesz Omegi czy Breitling. Utrzyma się trochę w kolekcji?? 

Ocena bardzo pozytywna, tak że na pewno będę próbował kolejnych. Na pewno coś na bransolecie. Z chęcią spróbowałbym DUNE w brązie.

A jak w odniesieniu do Breitlinga - tu jestem nie miarodajny bo to mój ulubiony brand, a gustuje raczej w starszych referencjach

Natomiast Omega (PO 39,5 ostatnio bo zawsze chciałem spróbować na 16cm nadgarstek) to po wyjęciu Krzyśka z pudła zrobił lepsze wrażenie niż PO ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, dawid_999 napisał(-a):

Takiego jeszcze nie miałem emoji846.png. Mój nowy Dune. 7937ab49159ae4466ae9bef313c9695a.jpg

Wysłane z mojego motorola edge 30 przy użyciu Tapatalka

Solidny sikor. Te nowe z falowankami też niczego sobie. Gratulacje. Jesteś zadowolony? :)

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Solidny sikor. Te nowe z falowankami też niczego sobie. Gratulacje. Jesteś zadowolony?
Mam go od wczoraj, więc jest efekt świeżości. Oczywiście jestem zadowolony. To już będzie chyba mój ósmy Ward.
Jakościowo jest bardzo dobrze. Na szczególną uwagę zwracają indeksy. Polerowane sfazowania pięknie grają światłem. Widać że przyłożyli się do tej kwestii.
Jedyne do czego mam uwagi to pasek. Jest dość sztywny. Podobny, jak nie taki sam miałem w modelu Sandhurst. No ale wiadomo, pasek zawsze można zmienić, a mam wrażenie że ten zegarek to będzie strap monster .
Reasumując - jestem zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hrFiTEE.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.04.2025 o 12:52, dawid_999 napisał(-a):

ale wiadomo, pasek zawsze można zmienić

Bransoletę załóż

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bransoletę załóż
Z bransoletami u tego producenta mam tak, że owszem podobają mi się, są świetnie wykonane, mają fajną mikroregulację i szybkie odpinanie, a na koniec i tak zegarek noszę na pasku.
Nie wiem czy jest to kwestia wagi, czy może zbyt dużego zapięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1taVP2p.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupil ktoś z forum the twelve 38mm? Jak wrażenia?

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w oznaczeniach poszczególnych modeli (C60, C63, C65) jest jakaś metoda?

O co w tym chodzi, bo ja nie widzę związku między np. wymiarami czy kształtem kopert?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z CW mam  bardzo ambiwalentne uczucia. Zegarki ma bardzo fajne ale obsługa klienta to dramatyczna porażka.

Pierwszy zegarek dostępny od ręki wysyłali prawie miesiąc. Kontakt słaby.

Drugi zegarek przyszedł po 2.5 tygodnia ale wymagał przejścia przez procedurę clenia ponieważ czegoś CW nie dosłał. O tyle wygodnie, że po udowodnieniu że podatek został opłacony to nie musiałem nic płacić. Kontakt jest jedynie dobry w momencie gdy chce się coś kupić. Wtedy odpowiadają tego samego dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, eagle napisał(-a):

Z CW mam  bardzo ambiwalentne uczucia. Zegarki ma bardzo fajne ale obsługa klienta to dramatyczna porażka.

Pierwszy zegarek dostępny od ręki wysyłali prawie miesiąc. Kontakt słaby.

Drugi zegarek przyszedł po 2.5 tygodnia ale wymagał przejścia przez procedurę clenia ponieważ czegoś CW nie dosłał. O tyle wygodnie, że po udowodnieniu że podatek został opłacony to nie musiałem nic płacić. Kontakt jest jedynie dobry w momencie gdy chce się coś kupić. Wtedy odpowiadają tego samego dnia.

Ja mam inne doswiadczenia. Zegarek w tydzień u mnie. Kontaktowałem się tez z serwisem i odpowiedź po 2 dniach. 

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
W dniu 7.04.2025 o 21:48, Funky_Koval napisał(-a):

Ja mam inne doswiadczenia. Zegarek w tydzień u mnie. Kontaktowałem się tez z serwisem i odpowiedź po 2 dniach. 

Moje dotyczą lutego i marca 2025.  Na https://uk.trustpilot.com/review/www.christopherward.co.uk?utm_medium=trustbox&utm_source=Horizontal widać podobny trend dla oceny 1 gwiazdka. Coś tam ewidentnie nie działa tak jak powinno z wysyłką dostępnych od ręki zegarków.

Edytowane przez eagle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, eagle napisał(-a):

Moje dotyczą lutego i marca i 2025.  Na https://uk.trustpilot.com/review/www.christopherward.co.uk?utm_medium=trustbox&utm_source=Horizontal widać podobny trend dla oceny 1 gwiazdka. Coś tam ewidentnie nie działa tak jak powinno z wysyłką dostępnych od ręki zegarków.

Przykre, że miałeś pecha. Abspmutnie nie bronię krzysia. Generalnie podejscie "jestesmy mili jak kupujesz" a potem "gwarancja do bramy i sie nie znamy" to zmora wielu firm, nie tylko zegarkowych

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi