Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio pierwszy raz trafiłem na Moonglow C1 i zrobił na mnie piorunujące wrażenie, więc mam dwa pytania:
1. Czy ktoś z Was może go użytkuje i czy na żywo robi takie samo albo i lepsze wrażenie niż online?
2. Czy na stronie CW można liczyć na jakieś promocje? Gdzieś trafiłem na informację, że pojawiają się w styczniu i w lato. I czy ewentualnie są wtedy w promocji wszystkie modele? Bez promocji cena Moonglow dosyć spora.
Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9HVyTk2.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8jJBK7c.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.06.2025 o 17:09, Konwik napisał(-a):

Czy na stronie CW można liczyć na jakieś promocje? Gdzieś trafiłem na informację, że pojawiają się w styczniu i w lato. I czy ewentualnie są wtedy w promocji wszystkie modele? Bez promocji cena Moonglow dosyć spora.

Dwa razy do roku. Najbliższa będzie gdzieś koło 5-6 lipca. Tylko asortyment i ilości są ograniczone a atrakcyjne oferty znikają błyskawicznie. Załóż sobie konto u nich, zapisz do newslettera, sprawdzaj ten wątek i koniecznie kupuj w GBP (nie w EUR) bo będzie wyraźnie taniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa razy do roku. Najbliższa będzie gdzieś koło 5-6 lipca. Tylko asortyment i ilości są ograniczone a atrakcyjne oferty znikają błyskawicznie. Załóż sobie konto u nich, zapisz do newslettera, sprawdzaj ten wątek i koniecznie kupuj w GBP (nie w EUR) bo będzie wyraźnie taniej.

Świetnie, dzięki bardzo :) zapisany do newslettera już jestem. Rozumiem, że jakiś czas wcześniej wysyłają wiadomość o konkretnej dacie rozpoczęcia promocji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyprzedaze / promocje w CW to piesn przeszlosci. Najczesciej pojawiaja sie zwroty, ew. kilka sztuk mniej popularnych modeli.

CW przepycha sie w wyzszy segment, zniknely kody znizkowe itp. i choc nadal oferuje dobra jakosc do ceny to szalu jak kiedys juz nie ma.

Nie nastawialbym sie jakos mocno na zakup w ten sposob bo jak ci juz koledzy pisali szanse na dorwanie tego, co chcesz sa niewielkie.

A na zwroty ja osobiscie juz bym sie nie porywal, moze byc zegarek w stanie idealnym ale moze byc z jakimis ryskami - nie wiesz co kupujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwykle do użytkowników newslettera wysyłają link dzień przed "oficjalnym" otwarciem promocji i ten link już działa i można kupować. I w zasadzie na tym etapie jest już posprzątane. Potem tylko jeszcze co jakiś czas wrzucają coś więcej.

Jak chcesz kupować, to załóż sobie wcześniej u nich konto i bądź od razu zalogowany, żeby kupić sprawnie. Z tego co pamiętam, to wrzucenie zegarka do koszyka nie daje żadnej gwarancji jego kupna. Kto pierwszy zapłaci ten wygrywa, bo dopiero skuteczna wpłata blokuje towar. Niejedna osoba już się wkurzała gdy na ostatnim etapie zakup z wyprzedaży jej się "wywracał". Sam też tak raz miałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki bardzo, zobaczymy jak to będzie wyglądać, nie napalam się. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Konwik napisał(-a):

Dzięki bardzo, zobaczymy jak to będzie wyglądać, nie napalam się. 

Jak Ci się coś podoba to kup nowy. Jak Ci koledzy wyżej pisali - ryzyko wtopy mniejsze. A jak oferta na wyprzedaży jest bardzo atrakcyjna to jest to np egzemplarz,  którzy mieli jutuberzy do testowania.

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KlcMcSL.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yrMiEyJ.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, lucas0 napisał(-a):

Screenshot_20250619_131838_Instagram.jpg

Można się czepiać ale kapitalny zegar. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi