Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

Ja taki dostałem: https://www.christopherward.com/sale?utm_campaign=1391419_WK14 Sale preview&utm_medium=email&utm_source=Christopher Ward Limited&dm_i=5P8Z,TTMJ,HCKSN,3NRPS,1

EDYTA: Jest tego trochę, ale chyba wszystko ze zwrotów i max. -30%.

Edytowane przez ledr

Leszek - Watches? I used to be a fan, now I am a full-blown airconditioner!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech mnie pocałują....

Wrzuciłem do koszyka i jak za kilka minut doszedłem do płatności to było tak:

obraz.thumb.png.b82ab0dfb3925f1be3a7d5d4399f7881.png

Myślałem, że jak zegarek jest w koszyku, to chociaż na kilka minut blokuje go dla innych kupujących 😞

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo koszyk trzeba mocno trzymać i lecieć prosto do kasy z odliczoną gotówką!😆

Leszek - Watches? I used to be a fan, now I am a full-blown airconditioner!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele tych widocznych po otwarciu i tak ma wyszarzona opcje 'dodaj do koszyka'. Jeszcze 10 minut i nic nie bedzie 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi udało się złapać c60 pro 300. Jak patrzyłem było ponad 160 pozycji dostępnych. W ciągu paru minut finalizowania transakcji ubyło do ok 110 pozycji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Niech mnie pocałują....

Wrzuciłem do koszyka i jak za kilka minut doszedłem do płatności to było tak:

Myślałem, że jak zegarek jest w koszyku, to chociaż na kilka minut blokuje go dla innych kupujących 😞

Ouch !

Tego nawet nie widzialem... szybko poszlo

Bylo pare ciekawych pozycji natomiast albo juz nie dostepne albo bardzo szybko znikaly te ciekasze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie przed chwilką patrzyłem, co jeszcze zostało. Został całkiem duży wybór C60 Trident Pro 600. Wygląda na to, że moje przypuszczenia sprzed kilku miesięcy się sprawdziły i Pro 300 dzięki mniejszej grubości i paru innym zaletom praktycznie wygryzł z oferty Pro 600. Kiedyś Pro 600 znikał z wyprzedaży najszybciej, a teraz można spokojnie i na luzie wybrać swoją konfigurację 😉 .

obraz.png.763a18f5d43264d34c9d8346298d01be.png

Widzę też, że kilka Sealanderów wciąż jest dostępnych. Na ten model rynek też już się chyba trochę nasycił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem, czy wygryzł? Jak już masz C60 Pro 600 jako woła roboczego, to po co Ci kolejny? ;)

Acha, no i różnica w cenie też ma znaczenie.

Edytowane przez tts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, 83czarny napisał(-a):

Mi udało się złapać c60 pro 300. Jak patrzyłem było ponad 160 pozycji dostępnych. W ciągu paru minut finalizowania transakcji ubyło do ok 110 pozycji

No to gratuluję 🥇. Który kolor i rozmiar? Ten, który ja próbowałem kupić? Przynajmniej trafiłby do kogoś z Forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, tts napisał(-a):

Czy ja wiem, czy wygryzł? Jak już masz C60 Pro 600 jako woła roboczego, to po co Ci kolejny? ;)

W tym sensie, że ludzie kupując nowy zegarek (diver) od Ch. W. wybierają teraz raczej Pro 300 zamiast Pro 600 i Pro 600 leżą i czekają.

Nie miałem na myśli dokupywania Pro 300 do już posiadanego Pro 600. Posiadanie tych dwóch prawie identycznych modeli jednocześnie to byłaby trochę fanaberia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

No to gratuluję 🥇. Który kolor i rozmiar? Ten, który ja próbowałem kupić? Przynajmniej trafiłby do kogoś z Forum.

Od dłuższego czasu, za sprawą wrzucanych tu zdjęć, chorowałem na białą tarcze.. Do końca rozważałem c63gmt lub c60 pro 300. Ostatecznie stanęło na pro 300. Wersja 38mm. 

Ciekawostka, maila z linkiem dostałem o 16:24. Zakup dokonany kilkanaście minut wcześniej.

Edytowane przez 83czarny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Just now, Perpetuum Mobile said:

W tym sensie, że ludzie kupując nowy zegarek (diver) od Ch. W. wybierają teraz raczej Pro 300 zamiast Pro 600 i Pro 600 leżą i czekają.

Nie miałem na myśli dokupywania Pro 300 do już posiadanego Pro 600. Posiadanie tych dwóch prawie identycznych modeli jednocześnie to byłaby trochę fanaberia.

Nie wiem, natomiast jak dopisałem wyżej, różnica w cenie też ma znaczenie. Z tego co kojarzę, to zwykle jednak na początku schodzą te tańsze Krzyśki... Inna kwestia, to to, że tzw. wyprzedaż, to nadal forma promocji dla CWL - niezdecydowany kupi z rabatem, przekona się i kolejnego weźmie po cenie regularnej. Oczywiście nie mówimy, o Naszej Wesołej Kompani. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, 83czarny napisał(-a):

Wersja 38mm. 

To jak już dojdzie za parę dni, to się pochwal jak 38mm diver leży na nadgarstku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

To jak już dojdzie za parę dni, to się pochwal jak 38mm diver leży na nadgarstku.

Dobrze leży ale maluch 😀

Ja się cieszę bardzo że swojej 300

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest i prowodyr dzisiejszego zakupu😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, kornel91 napisał(-a):

Dobrze leży ale maluch 😀

Ja się cieszę bardzo że swojej 300

Ten Twój to jest 38mm? 😲

Jakoś na zdjęciach wygląda na całkiem spory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Ten Twój to jest 38mm? 😲

Jakoś na zdjęciach wygląda na całkiem spory.

Nie pisałem o kolegi że dobrze leży tylko mały Mój 42 mm 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, kornel91 napisał(-a):

Nie pisałem o kolegi że dobrze leży tylko mały Mój 42 mm 😀

OK. To się uspokoiłem. Twój wygląda na 42mm.

Właśnie czarnego 42mm miałem dzisiaj w koszyku, tylko za bardzo się guzdrałem z płatnością 😪.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

OK. To się uspokoiłem. Twój wygląda na 42mm.

Właśnie czarnego 42mm miałem dzisiaj w koszyku, tylko za bardzo się guzdrałem z płatnością 😪.

Szkoda bo ekstra była cena i zegarek świetny. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto zerknąć jutro o tej samej porze. W końcu dziś był tylko preview wyprzedaży dla osób zapisanych do newslettera.

Na stronie głównej ani wzmianki o wyprzedaży, dopiero po wyszukaniu hasła sale na stronie. Skoro oficjalnie rusza jutro... To chyba nie ruszą z 10 opcjami tylko coś dołożą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Warto zerknąć jutro o tej samej porze. W końcu dziś był tylko preview wyprzedaży dla osób zapisanych do newslettera.
Na stronie głównej ani wzmianki o wyprzedaży, dopiero po wyszukaniu hasła sale na stronie. Skoro oficjalnie rusza jutro... To chyba nie ruszą z 10 opcjami tylko coś dołożą?

To tak niestety nie działa. Już pozamiatane. Może coś się pojawi jeszcze, ale generalnie co miało być, to już było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wykrakałeś, coś rzucili dzisiaj po 12. Z ciekawości też wpadło GMT😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi