Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Exuberant

Nowy Użytkownik
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

32 Początkujący

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna

Recent Profile Visitors

129 profile views
  1. Wiem, i tez wierze, ze to nie jest scam. Bardziej mnie boli wieczne obiecywanie rzeczy i nie dotrzymywanie tych obietnic. Jutro bedzie drugi filmik z czesciami zegarka. Nie ma. 26.03. wypuscimy oficjalny timeline. Nie ma. Jutro wszyscy powinni dostac maile z dostepem do swoich danych wysylkowych na naszej stronie zeby wszystko sprawdzic. Nie ma. Rozumiem zarobienie i priorytet zlozenie zegarkow ponad komunikacje, ale za przeproszenie po c**j cos pisze, jak potem sie tego nie trzymaja. Okolicznosci sa jakie sa, ale to jest PRowy strzal w stope.
  2. Sytuacja jest dość skomplikowana. Cierpliwości coraz bardziej mi brakuje, ale z ostatniej aktualizacji na grupie facebook'owej wynika, że do końca maja powinien dotrzeć. Poniżej owa informacja. Kwestia jest taka, że to post z 15 kwietnia, a od tego czasu żadnych maili nie było. Wielu ludzi zaczęło traktować projekt jako scam, na kickstarterze nie podają od dawna żadnych informacji, więc ludzie bez facebooka i dostępu do grupy nie są na bieżąco. WIelokrotnie mówili, że na drugi dzień pojawi się jakaś informacja/filmik z przeglądem części zegarka, a się nie pojawił. Organizacja jest po prostu tragiczna. Czekam do końca maja, jeśli do tego czasu nie dostanę zegarka, będę wnioskował o zwrot pieniędzy. Jeśli go dostanę, napiszę stosowną, bardzo rozległą recenzję razem z opisem komunikacji i wszystko co było po drodze, żeby każdy mógł ocenić.
  3. Pierwsza proba weganskiego ramenu i wlasnego makaronu zakonczona sukcesem. (jakby ktos chcial przepis, bo jest bardzo prosty )
  4. A smakuje jeszcze lepiej, niż wygląda Sam przepis jest prosty, tylko czasochłonny. Napiszę PW.
  5. Ja chleb na zakwasie zacząłem piec na początku pandemii, jak nie można było w sklepach dostać drożdży. No i zawsze chciałem spróbować, ale to praktycznie cały dzień roboty. Przestałem piec biały, bo schodził zbyt szybko i zaczął się na wadze odbijać. Przerzuciłem się na wieloziarnisty z porterem, słodem i maślanką. Średnio raz na miesiąc 3 takie korytka, po wystygnięciu kroję na pół i mrożę. Z takim podejściem do chleba spotykam się po raz pierwszy Po co przesiewać mąkę do chleba? Olej, ocet i jajka to również niecodziennie składniki.
  6. Po dłuższej przerwie powrót do białego chleba na zakwasie. Jeden się trochę przyjarał
  7. Ta czcionka to tez troche element ich marki, tak jak 0 zamiast o w nazwie
  8. Dzisiaj w Just one more watch zobaczylem cos, co wywolalo az usmiech na twarzy. Jak mozna zrobic zegarek z jajem, ale przy tym na swoj wlasny sposob uroczy, pande dla konserwatystow i cos pomiedzy. Cena early bird na Kickstarterze znosna, oficjalna sprzedazowa juz nie tak atrakcyjna.
  9. Trzeba przyznac, ze skubance caly czas robia ladne zegarki. Ale "gdzies to juz widzialem" Mysle jednak, ze duzo lepszym flankerem dla Redentore bylaby po prostu mala sekunda.
  10. I jak, ktoś zdecydował się na zakupu micro rotora? Bo jestem ciekaw wrażeń.
  11. A jest szansa, ze zaczales wtedy tez inaczej sie odzywiac, wiecej ruszac czy zmieniles cokolwiek w trybie zycia? Czy to mogla byc tylko Boska Reka (nie Maradonny oczywiscie)?
  12. Na pilota tez bede czekal z niecierpliwoscia, bo od dluzszego czasu szukam pilot/fieldwatcha. A kiedy orientacyjnie bedziemy mogli zobaczyc zdjecia (prototypu) kapitanskiego chronografu?
  13. Jak i w zegarkach - za bełkot marketingowy i markę. A to i tak niska cena jak na flakon perfum
  14. Pomocnik cukiernika. I bezel czasem się przydaje.
  15. Nie znalazłem nic na temat tego modelu ani na forum ani w Internecie, a to moim zdaniem całkiem fajna wariacja na temat Gwiezdnego Pyłu. Ktoś miał może okazję oglądać go na żywo i może podzielić się wrażeniami?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.