Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

Najgorsze jest to, że chcę kupić pięć razy droższego Breitlinga, którego wstyd pokazać od tyłu. <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

Najgorsze jest to, że chcę kupić pięć razy droższego Breitlinga, którego wstyd pokazać od tyłu. <_<

Którego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Colt 44. W ten weekend może wreszcie uda mi się pojechać na przymiarki do stolicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie sekundy na plusie przez cały tydzień.

Co ETA to ETA :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dobrą stronę idą z rozmiarami, choć zegarek nie w moim stylu. Powinni SH21 odchudzić, zostawić 70 godzin rezerwy i wydać Tridenta 300m 40mm na 12mm grubości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest 50 sztuk czy po 50 z każdej wersji różniącej się paskiem?

Sent from my Moto G (5) using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Poszukuje Tridenta pro 600 z białą tarcza na bransolecie. Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby podpowiedzieć gdzie mogę to kupić owego Tridenta w dobrej cenie?

Edytowane przez art95

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Poszukuje Trident pro 600 z białą tarcza na bransolecie. Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby podpowiedzieć gdzie mogę to zrobić w dobrej cenie?

To w sumie jedna z tańszych wersji kolorystycznych. Cena ok 500GBP, choć widziałem i tańsze oferty na tyle że opłacało się dokupić bransoletę. Sprawdź na zatoce, WUS lub bazarku forum CWL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za odpowiedz, a czy mogę prosić o rozwinięcie skrótów? :)

Cena 500gbp była by dla mnie satysfakcjonująca..

Dziekuje za odpowiedz, a czy mogę prosić o rozwinięcie skrótów? :)

Cena 500gbp była by dla mnie satysfakcjonująca..

CWL to rozumiem że oficjalne forum producenta, ale dwóch poprzednich skrótów nie moge rozszyfrować ;)

Edytowane przez art95

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę bardzo. Pytaj, gdy będziesz miał wątpliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z netu jako ciekawostka, rzadko spotykany model ChW.

post-95072-0-38811800-1503919950.jpg

post-95072-0-11960300-1503919963_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Poszukuje Tridenta pro 600 z białą tarcza na bransolecie. Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby podpowiedzieć gdzie mogę to kupić owego Tridenta w dobrej cenie?

Oficjalna cena wersji z bransoletą to 725 GBP, więc jak pojawią się jakieś rabaty, to może nie będzie już sensu szukać używki?

BTW, Tridenty z białą tarczą wyglądają świetnie  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalna cena wersji z bransoletą to 725 GBP, więc jak pojawią się jakieś rabaty, to może nie będzie już sensu szukać używki?

BTW, Tridenty z białą tarczą wyglądają świetnie  :)

Na podstawie dotychczasowych dośw. cena spada ok 100GBP. 

Co do kolorów, to rzecz gustu. Po ofertach widać, że jest ich więcej na rynku wtórnym, dłużej leżą i mają niższą cenę niż czarna tarcza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW, Tridenty z białą tarczą wyglądają świetnie :)

Ucieszyl bym się z tak wysokich rabatów ale narazie pozostaje mi przeglądać strony podane przez kolegów. Nie mogę się doszukać bazarku na stronie chwf ..

Zgadzam się ze wygląda super, od razu mi się spodobał jednak cena regularna jest dla mnie zbyt wysoka. Nawet po dużym rabacie będzie to mój najdroższy zegarek i żonie chyba prawdziwej ceny nie zdradzę ;)

Edytowane przez art95

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ucieszyl bym się z tak wysokich rabatów ale narazie pozostaje mi przeglądać strony podane przez kolegów. Nie mogę się doszukać bazarku na stronie chwf ..

Zgadzam się ze wygląda super, od razu mi się spodobał jednak cena regularna jest dla mnie zbyt wysoka. Nawet po dużym rabacie będzie to mój najdroższy zegarek i żonie chyba prawdziwej ceny nie zdradzę ;)

Dostęp do bazarku CWL masz po napisaniu 30 postów. 

Oj tam najdroższy.... ;) Pożyjemy, zobaczymy... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w sumie jedna z tańszych wersji kolorystycznych. Cena ok 500GBP, choć widziałem i tańsze oferty na tyle że opłacało się dokupić bransoletę. Sprawdź na zatoce, WUS lub bazarku forum CWL.

Dobrze się składa że biały jest najtańszy, najbardziej trafia w mój gust chociaż inne kolory też są fajne, w idealnym świecie kupiłbym trzy sztuki w różnych kolorach ☺️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze się składa że biały jest najtańszy, najbardziej trafia w mój gust chociaż inne kolory też są fajne, w idealnym świecie kupiłbym trzy sztuki w różnych kolorach ☺️

Spokojnie. Jeden też daje radę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostęp do bazarku CWL masz po napisaniu 30 postów.

Oj tam najdroższy.... ;) Pożyjemy, zobaczymy... ;)

Czyli muszę zacząć pisać..

No tak, pierwszy był za 600zl, drugi za 1300zl teraz poluje na jeszcze droższy. Idąc tym tempem za dwa lata kupię Rolexa ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli muszę zacząć pisać..

No tak, pierwszy był za 600zl, drugi za 1300zl teraz poluje na jeszcze droższy. Idąc tym tempem za dwa lata kupię Rolexa ????

Po co od razu Roleks? Masz limitowanego MkI Pepsi na bazarku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co od razu Roleks? Masz limitowanego MkI Pepsi na bazarku.

Widziałem go ale nie mogę przekonać się do dwukolorowego bezela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi