Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ziko739

GWG 1000 MUDMASTER

Rekomendowane odpowiedzi

Przy normalnym użytkowaniu tego nie słychać... Mnie też to nie przeszkadza ale nasuwa mi się kolejne pytanie czy takie tykanie z czasem nie uszkodzi sensora?

Ziko, któryś raz Ci wszyscy piszą, że u nich tak samo :) Weź wyluzuj już z tym tykaniem sensora albo sprzedaj i kup inne G, tyle ich jest! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ziko, któryś raz Ci wszyscy piszą, że u nich tak samo :) Weź wyluzuj już z tym tykaniem sensora albo sprzedaj i kup inne G, tyle ich jest! :)

+pierdylion  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę, że ziko powinien założyć nowy temat poświęcony temu zjawisku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co się dowiedziałem to te modele z polskiej dystrybucji nie posiadają takiego mankamentu... Moim zdaniem coś jest na rzeczy ale ok nie drąże już tematu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ziko mój jest od Zibi - nie nazwałbym tego jakimś głośnym tykaniem ale przy energicznym potrząsaniu faktycznie da się usłyszeć bardzo delikatny dźwięk w okolicy obudowy sensora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie macie w tej obudowie takiej maskownicy/zaślepki plastikowej np takiego czegoś jak jest W Romanie? Może toto jest luźne i tak sobie cyka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Romanie to inaczej wygląda,ale widać,że jakaś maskownica zaslepka jest. Ja bym tutaj szukał przyczyny. A co to za problem zdjąć bezel i zobaczyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dziś w TT i sprawdzałem dwa modele gwg w żadnym nie słyszałem tego dźwięku pracownik doradził mi żeby przykleić te osłone ale niewiem czy to dobry pomysł ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To doradził.

Przyklejać osłonę klejem w zegarku za 3k.

Skoro u Ciebie coś lata a w innych nie lata to bym reklamował.

Za tyle kasy ma być perfekt a kleić to można sobie model samolotu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym to olał, ewentualnie można reklamować jeśli to zakup w zibi, bo inaczej nie warto.

A nawet dać w łapska serwisowi w zibi to ryzyko bo może wrócić bardziej klekoczący  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki za takie pieniądze powinny być idealnie spasowane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mój na ręku dzisiaj znowu na noc :) Jak się włączy podswietlenie to pół ściany oswietla :)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Fajne opakowanie do Mudmastera

[/url]

Wyszła seria tych "stojaczków".

Ziko, a czy to nie czujnik podświetlenia tyka?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety to nie podświetlenie wyraźnie stuka osłona sensora przynajmniej w moim modelu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś była taka reklama: ..."co kropelka sklei sklei, żadna siła, nie rozdzieli"... :D sorki nie mogłem się powstrzymać.

Dlatego ja nie macham zegarkami, żeby nic nie usłyszeć, no chyba, że automatami :P

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą rozwalił mnie z tym klejeniem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co napisałeś kojarzy mi się z tym, jak sprzedawcy samochodów jadąc po dziurach podgłaśniają radio i zachwalają dzwięk, żeby nie było słychać zużytych elementów zawieszenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak cały TT tak działa jak u nas to brawo brawo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi