Gość davidofx #1876 Napisano 1 Czerwca 2016 A jak się włącza ten alarm? tapnięte z ⓢ7ⓔⓓⓖⓔ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #1877 Napisano 1 Czerwca 2016 Wchodzisz w barometr i przytrzymując górny lewy na wyświetlaczu pojawia się napis BARO Jeszcze jedno jak włączysz ten alarm jest nieaktywna funkcja PS i WAVE CEPTOR 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1878 Napisano 1 Czerwca 2016 Coś się ma pojawić? Bo barów się pojawia jak tylko wcisne klawisz funkcji przechodzenia do następnej to pojawia się baro tapnięte z ⓢ7ⓔⓓⓖⓔ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #1879 Napisano 1 Czerwca 2016 Wchodzisz w barometr i przytrzymaj górny lewy na wyświetlaczu pojawi się info on wtedy będziesz miał aktywny ten alarm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1880 Napisano 1 Czerwca 2016 A jakie info? tapnięte z ⓢ7ⓔⓓⓖⓔ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #1881 Napisano 1 Czerwca 2016 INFO ON wtedy będzie włączony ten alarm w instrukcji wszystko jest opisane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #1882 Napisano 1 Czerwca 2016 Trochę mnie drażniła odstająca końcówka paska i na szybko dorobiłem drugą szlufkę. na razie jest to półfabrykat, muszę ponosić i dopiero ją wykończę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1883 Napisano 1 Czerwca 2016 Ta instrukcje ja tu na forum udostępniłem. Zapomniałeś hehehe szczerze to nie chce mi się szukać jak akurat o tym piszecie tapnięte z ⓢ7ⓔⓓⓖⓔ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #1884 Napisano 1 Czerwca 2016 Nie zapomniałem ja też z niej skorzystałem po prostu wchodzisz w barometr i przytrzymujesz pare sekund górny lewy i alarm masz włączony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85519 #1885 Napisano 2 Czerwca 2016 Rado znaczy Jaro świetna ta szlufka 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1886 Napisano 2 Czerwca 2016 No patent dobry. Bo fakt że pasek potrafi się zaczepiać. Mam od gw9400 szlufke ciekawe czy będzie pasować. tapnięte z ⓢ7ⓔⓓⓖⓔ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1887 Napisano 2 Czerwca 2016 Po co dwie.Tą co jest wystarczy troszkę podgiac i jest super.Taki sam problem jest w Romanie.Po tym zabiegu siedzi tam gdzie chcemy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #1888 Napisano 2 Czerwca 2016 A kto zabroni bogatemu drugiej szlufki . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1889 Napisano 2 Czerwca 2016 Po co dwie.Tą co jest wystarczy troszkę podgiac i jest super.Taki sam problem jest w Romanie.Po tym zabiegu siedzi tam gdzie chcemy Dzięki za dobry patent. Sprawdza się super. tapnięte z ⓢ7ⓔⓓⓖⓔ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1890 Napisano 2 Czerwca 2016 A kto zabroni bogatemu drugiej szlufki .Nie no pewnie , ze nikt, wiadomo co kto lubi i jak lubi.Nie każdy ma mozliwosc dorobienia sobie takiego ''cośika'' mozna podgiąc i też bedzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1891 Napisano 2 Czerwca 2016 (edytowane) A założyłem drugą żeby zaprezentować naszemu gronu tapnięte z ⓢ7ⓔⓓⓖⓔ Edytowane 2 Czerwca 2016 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #1892 Napisano 2 Czerwca 2016 Zdołowałeś mnie, chyba zrobię trzecią :lol: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1893 Napisano 2 Czerwca 2016 Zdołowałeś mnie, chyba zrobię trzecią Hehe nie łam się tapnięte z ⓢ7ⓔⓓⓖⓔ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #1894 Napisano 2 Czerwca 2016 Zdejmijcie pasek całkiem i zamontujcie sobie coś takiego najlepiej Jeszcze klucze będzie można przypiąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1895 Napisano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Hehe nie zdziwił bym się jak by ktoś takie coś miał Proponuję do kolekcji jeszcze takie cuda tapnięte z ⓢ7ⓔⓓⓖⓔ Edytowane 2 Czerwca 2016 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #1896 Napisano 2 Czerwca 2016 Zgadzam się z X-Ray-em, szlufkę zarówno w Romanie jak i w Gulfie podgiąłem i leży tam gdzie chcemy i nic się nie zsuwa ani nie odstaję i nie ma możliwość jej wysunięcia Próbowałem z dwiema szlufkami, stalowymi, gumowymi i jednak podgięta 1 sztuka sprawdza się najlepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1897 Napisano 2 Czerwca 2016 Sprawdza i wygląda najlepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasny 4 #1898 Napisano 2 Czerwca 2016 A jak wy podginać tą szlufkę, spłaszczacię ją trochę ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #1899 Napisano 2 Czerwca 2016 Kombinerki, podloz coś żeby nie uszkodzić powierzchni i ściskach ile potrzeba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasny 4 #1900 Napisano 2 Czerwca 2016 Kombinerki, podloz coś żeby nie uszkodzić powierzchni i ściskach ile potrzebaOk. dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach