Waldzior 3227 #1951 Napisano 9 Czerwca 2016 Hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #1952 Napisano 9 Czerwca 2016 No to mi ulżyło, mam jednak oryginał. Dopiero w pełnym słońcu na balkonie dostrzegłem to, czego wcześniej nie było widać pod lupą zegarmistrzowską. Widoczne to jest jedynie pod odpowiednim kątem, na zdjęciu jest chyba niedostrzegalne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1953 Napisano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Tak podróbka z TTTu jaśniejsza fota Edytowane 9 Czerwca 2016 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #1954 Napisano 9 Czerwca 2016 Szukajcie, a znajdziecie. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1955 Napisano 9 Czerwca 2016 Oj widzę że specjalnie ktoś będzie chciał znaleźć bo będzie bolało że ktoś niema a on ma ufoludkowe kręgi hehe tapnięte z ⓢ7ⓔⓓⓖⓔ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian_SC 1 #1956 Napisano 9 Czerwca 2016 No to mi ulżyło, mam jednak oryginał. Dopiero w pełnym słońcu na balkonie dostrzegłem to, czego wcześniej nie było widać pod lupą zegarmistrzowską. Widoczne to jest jedynie pod odpowiednim kątem, na zdjęciu jest chyba niedostrzegalne początkowa wada zegarka stała się teraz cechą potwierdzającą oryginalność 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1957 Napisano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Mi wystarczy potwierdzenie że kupiłem w TT i mam gwarancję zibi.Jak by się tak działo jak u was to na gwarancję lub towar niezgodny z umową i kasa do zwrotu.A nie cieszyć się usterka, bo to już paranoja lekka. tapnięte z ⓢ7ⓔⓓⓖⓔ Edytowane 9 Czerwca 2016 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1958 Napisano 9 Czerwca 2016 Reklamujcie, kto może 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #1959 Napisano 9 Czerwca 2016 Ja po prostu za dobre robię zdjęcia. Inaczej temat Kamiennych Kręgów nigdy by nie wypłynął. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
login 1 #1960 Napisano 9 Czerwca 2016 Ja też nie mam ale to chyba dla tego że z tego samego źrodła co kolegi davidofx;-) iOS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #1961 Napisano 9 Czerwca 2016 Ludzie to nie kręgi tylko piktogramy nocą przylatuje niezidentyfikowany obiekt latający i stąd kręgi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1962 Napisano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Prosto ze strefy 52 heheA poważnie to może te kręgi w zegarkach ze sprowadzanych zagramanicJa mam made in japan i salonie TT kupowany Koledze Login załatwiłem i ten niema więc coś jest na rzeczy. tapnięte z ⓢ7ⓔⓓⓖⓔ Edytowane 9 Czerwca 2016 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1963 Napisano 9 Czerwca 2016 Zegarek masz ten sam co z zagramanicy , tylko nie dostrzegasz czegoś co powinieneś dostrzec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1964 Napisano 9 Czerwca 2016 Wszystkie są z zagranicy przecież. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasny 4 #1965 Napisano 9 Czerwca 2016 Mam z TT tajemny krąg bywa, jak pisałem musi być odpowiednie światło, może wilgotność, faza księżyca.. W każdym bądź razie, czekajcie na objawienie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1966 Napisano 9 Czerwca 2016 Na siłę mam szukać czy wyobraźnie pobudzić hehe Pokazałem wam foty pod lupą też nie widzę. Kończę ten temat bo niestety albo stety ufoludki mnie nie odwiedziły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibson 4 #1967 Napisano 9 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1968 Napisano 9 Czerwca 2016 Może to aureola Matki Boskiej Panny Dziewicy się objawia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibson 4 #1969 Napisano 9 Czerwca 2016 (edytowane) albo to Edytowane 9 Czerwca 2016 przez zibson 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1970 Napisano 10 Czerwca 2016 Tak podróbka z TT...A czemu nie? Młody to zdziwiony, pamiętacie?http://zegarkiclub.pl/forum/topic/112785-zibi-i-casio-a-decyzja-serwisu-zegarek-ma-nieoryginalne-czesci-i-numery-nie-jest-od-nas/page-1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #1971 Napisano 10 Czerwca 2016 Panowie podpowiedzcie nowicjuszowi w tworzywach sztucznych. Czy do Mudmastera, w razie podniszczenia koperty, da się ją dokupić? Nie widzę za bardzo, aby dzieliła się ona na mniejsze elementy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #1972 Napisano 10 Czerwca 2016 Dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1973 Napisano 10 Czerwca 2016 (edytowane) No to niech będzie że podróbka jak lepiej się co nie którym zrobi Edytowane 10 Czerwca 2016 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian_SC 1 #1974 Napisano 10 Czerwca 2016 Pytanie zasadnicze Które są oryginalne. te z tajemniczym kręgiem, czy bez Znalazłem dzisiaj fajną limitkę. To na pewno oryginał http://olx.pl/oferta/rep-casio-g-shock-gwg-1000rd-CID87-IDg2PH9.html#11ea0944f1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #1975 Napisano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Kupione w autoryzowanym sklepie z gwarancją Zibi a nie z kręgiem czy bez. Oryginał kosztuje 3 klocki a podróbka 100zlW podróbkach nie ma barometru, TS i MB. Kompasu itd. Więc nie słuchaj opowieści dziwnych bo niedługo oryginały będą miały wypadające wskazówki.A ten z Olx to podróbka spójrz na wyświetlacz elektroniczny jaka czcionka chińska Edytowane 10 Czerwca 2016 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach