śmiały84 1 #3776 Napisano 22 Czerwca 2017 Sam czekam na pasek camo od zibi techno. Czas realizacji 2 miesiące i 220 złociszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #3777 Napisano 22 Czerwca 2017 Sam czekam na pasek camo od zibi techno. Czas realizacji 2 miesiące i 220 złociszy Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa czekałem blisko 4 miesiące. Może Ty będziesz miał więcej szczęścia. Tego Ci życzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Host 5 #3778 Napisano 22 Czerwca 2017 (edytowane) To mi sie udalo, tylko 2 miesiące Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Host 0 by zawsze mieć: rower droższy niż samochód i zegarek droższy niż rower Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śmiały84 1 #3779 Napisano 22 Czerwca 2017 Dziś potwierdziłem zamówienie a czas realizacji zamówienia do 4 tyg. Jak będzie w rzeczywistości okaże się Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacze 1 #3780 Napisano 24 Czerwca 2017 Witam a gdzie można kupić ten zegarek w dobrej cenie ? Interesuje mnie ten zielony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #3781 Napisano 25 Czerwca 2017 Watchshop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2237 #3782 Napisano 25 Czerwca 2017 Na eglobalu jest 700pln tańszy tyle że, wersja cygańska czyli złota . 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #3783 Napisano 25 Czerwca 2017 Witam a gdzie można kupić ten zegarek w dobrej cenie ? Interesuje mnie ten zielony Wysłałem PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fazik 0 #3784 Napisano 25 Czerwca 2017 Watchshop za tyle co mają tu można kupić z polskiej dystrybucji Zibi w polskim sklepie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #3785 Napisano 25 Czerwca 2017 A kod na -10% wklepaleś? G-Life 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11557 #3786 Napisano 25 Czerwca 2017 A kod na -10% wklepaleś? G-Life2723zł normalna cena, przy 2 sztukach - rabat wychodzi po 2206 zł, to chyba nie jest super cena 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #3787 Napisano 25 Czerwca 2017 Ja na watchshop kupiłem za 350£ ale już dawno temu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11557 #3788 Napisano 25 Czerwca 2017 Ja na watchshop kupiłem za 350£ ale już dawno temu Wiesz niektórzy kupowali w kraju po 1700- 1800 kiedyś z oficjalnej dystrybucji 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23154 #3789 Napisano 25 Czerwca 2017 Kiedyś to ja prawie za darmo dostałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #3790 Napisano 25 Czerwca 2017 Kiedyś to ja prawie za darmo dostałem Chyba z kiosku takiego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23154 #3791 Napisano 25 Czerwca 2017 Chyba z kiosku takiego...Złośliwość ludzka nie zna granic ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris_kow 0 #3792 Napisano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Nie polecam zegarka casio gwg 1000 nikomu zegarek jest wadiwy zatrzymuje się wskazówka sekundnika. Mam ten zegarek około 6 miesięcy. Używam raz w tygodniu może dwa i juz się popsuł. Wysłałem do serwisu do Sochaczewa po miesiącu przyszedł z naprawy i od razu wskazówka sekund nika się zatrzymała. Zegarek niby miał wymieniony analog. czyli nowy tez nic nie warty bo uszkodzony Teraz czekam na rozwiązanie tej sprawy mam walnięty zegarek który po naprawie przez miesiąc dalej jest popsuty.Nie wiem co robić. Mam casio 9200 od chyba 8 lat i żadnych problemów używam go na co dzień do wszystkich zadań nie zdejmuję go. gwg 1000 użyty może tylko z 40 dni na ręku do paradowania żadnych obciążeń bo to zegarek na wyjście i nie wytrzymał a serwis nie umiał go naprawić...https://youtu.be/xaKYb41NvKkhttps://youtu.be/30bAOXbg8IASzmelc za bardo duża kasę. Edytowane 28 Czerwca 2017 przez kris_kow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2237 #3793 Napisano 28 Czerwca 2017 Chyba masz pecha kolego , bo mój działa już ponad półtorej roku (idealnie). W twoim przypadku przykra sprawa. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #3794 Napisano 28 Czerwca 2017 Czyli znowu się potwierdza, że serwis sobie nie radzi, współczuję Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris_kow 0 #3795 Napisano 28 Czerwca 2017 Na razie jestem wnerwiomy na tą sytuacje ale taka firma jak casio czy zibi powinni wymienić na nowy lub zwrócić kasę. Inaczej to brak jakiej kolwiek renomy dla tych firm. Ale czekam na roztrzygniecie zwróciłem się tym razem do sprzedawcy o pomoc. Bo serwis w Sochaczewie ma narazie dużego minusa. Zwłaszcza za brak jakich kolwiek informacji czy dostali paczkę czy naprawiają czy nawet ze wysyłają zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #3796 Napisano 28 Czerwca 2017 Nie polecam zegarka casio gwg 1000 nikomu zegarek jest wadiwy zatrzymuje się wskazówka sekundnika. [...]Szmelc za bardo duża kasę. Współczuję bo sytuacja nerwowa.Niemniej też mam GWG od kilku miesięcy, to jeden z najczęściej używanych przeze mnie zegarków na co dzień i żadnych problemów nie zauważyłem - co do serwisu Zibi to... powinni solidnie popracować nad wizerunkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris_kow 0 #3797 Napisano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Gdzieś czytałem o tym problemie i zawsze sekundnik zatrzymuje się w tym samym miejscu u wszystkich co mają taki problem. Dam znać jak firmy rozwiążą ten problem. Nawet gwarancji nie przedłużyłem bo uważałem ze casio to casio a tu taka niemiła niespodzianka. Edytowane 28 Czerwca 2017 przez kris_kow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #3798 Napisano 28 Czerwca 2017 A to bardzo ważna informacja, czy zatrzymuje się zawsze w tym samym miejscu czy losowo To pierwsze wskazuje na uszkodzenie mechaniczne. Bardzo dużo było już takich przypadków w GWG-1000, GWN-1000, GPW-1000, GA-1000, GWN-Q1000, GG-1000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris_kow 0 #3799 Napisano 28 Czerwca 2017 No właśnie mają taką wadę te zegarki. Mój praktycznie traktowany jak jajko wiec nie wiem jak mógł się popsuć. Używam go w niedziele i święta w sumie wyjdzie ze 40 dni na ręku. Nie biegam z nim nie jeżdżę rowerem nie wykonuje żadnych prac -taki książę wśród moich zegarków i padl... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #3800 Napisano 28 Czerwca 2017 To nie ma znaczenia, jak jest jakaś wada w przekładni (niestety casio jest dobre w elektronice, a nie w mechanice) to będzie się tak działo. Najgorszy jest brak wiedzy co tam się dzieje, bo możliwe że to jakiś bzdet. Niestety serwis jest kiepski i wymienia całe moduły (podobno) nie wnikając w sedno problemu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach