ziko739 44 #6251 Napisano 24 Października 2019 Pierwszego gwg kupiłem na watchshop po prawie roku sprzedałem go bo stwierdziłem, że to nie dla mnie ale nigdy nie sprawiał mi problemów jak koledze wyżej to samo miałem z drugim kupiłem na EG również wszystko było ok teraz mam już trzeci raz MM kupiony w zegarkicentrum narazie nic się z nim nie dzieje i jestem zadowolony z niego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T Atomicus 55 #6252 Napisano 24 Października 2019 (edytowane) Przeciez nikt nie twierdzi ze wszystkie Mudmastery sa wadliwe. Nikt nie twierdzi nawet ze wiekszosc jest wadliwa. Czy nawet polowa.Osobiscie nie sadze zeby to bylo 10% Ale tych wadliwych troche jest i nawet jesli to dotyka 1% to sprawa jest na tyle powazna ze Casio powinno cos z tym zrobic. Jesli to dotyczy okreslonej serii czy fabryki to mogliby zaproponowac program wymiany. A tak czy inaczej - poprawic kontrole jakosci. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 24 Października 2019 przez T Atomicus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #6253 Napisano 25 Października 2019 Musisz wziąć pod uwagę , że na eGlobal te zegarki są jednak sporo tańsze. Kupując cokolwiek zakładasz, że się popsuje ? Jeśli tak, to weź pod uwagę ile pieniędzy zaoszczędziłeś kupując w HK i jeśli przypadkiem znajdziesz się w tym ułamku pechowców ( co jest mało prawdopodobne ) to stać Cię będzie na ew. naprawę Trzeba myśleć pozytywnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T Atomicus 55 #6254 Napisano 25 Października 2019 (edytowane) Pytanie - ile kosztuje ta naprawa. Bo jak na razie nikt sie nie pochwalil. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 25 Października 2019 przez T Atomicus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
login 1 #6255 Napisano 25 Października 2019 (edytowane) Mój od listopada 2015 chodził wzorowo. 2 tygodnie temu zaczęły się problemy. Gwarancję wykupiłem dodatkową więc pojechał do „szpitala” w Sochaczewie. Sent from iOS Edytowane 26 Października 2019 przez login 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #6256 Napisano 26 Października 2019 Na kaktusie pojawiły się GWG w atrakcyjnych cenach, ale wersja DECODED. Jaki jest sens usuwania numerów seryjnych? Gdzie tkwi haczyk? https://kaktus24.pl/product-pol-3047-Zegarek-Casio-G-Shock-GWG-1000-1A3-Mudmaster-NOWY-DECODED.html?zwykle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domeniqo 7 #6257 Napisano 26 Października 2019 Pięknie polerowany "fabrycznie nowy" GWG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T Atomicus 55 #6258 Napisano 26 Października 2019 A wlasnie, czy poza nizszymi walorami kolekcjonerskim sa jakies minusy? I czy ta wersja ma lume na indeksach i cyferkach? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #6259 Napisano 26 Października 2019 (edytowane) Trudno tutaj mówić o jakichkolwiek walorach , zwłaszcza kolekcjonerskich. To zegarek świeżo odnowiony W dodatku Kaktus podaje w opisie cyt. Fabrycznie nowy i oryginalny zegarek Casio ???W ofercie wersja z lumą na indeksach i wskazówkach. Edytowane 26 Października 2019 przez KRZYSIO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #6260 Napisano 26 Października 2019 Decoded = something is wrong Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blackromek 0 #6261 Napisano 27 Października 2019 Panowie jestem świeży w temacie , proszę o pomoc w wyborze gwg-1000 jaką wersję nabyć i gdzie najlepiej Pytanie drugie co jest nie tak z mudmasterami sprzedawanymi na kaktus24 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #6262 Napisano 27 Października 2019 Decoded = something is wrong Wysłane przy użyciu Tapatalka Święte słowa - omijać szerokim łukiem. Zegarek z usuniętym kodem jest nierozpoznawalny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35443 #6263 Napisano 27 Października 2019 Święte słowa - omijać szerokim łukiem. Zegarek z usuniętym kodem jest nierozpoznawalny W dodatku kasznaisto wygląda polerowany dekiel:// 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T Atomicus 55 #6264 Napisano 27 Października 2019 Ja tam nie widze roznicy. Za to przeszkadza mi brak lumy na indeksach/cyferkach. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #6265 Napisano 27 Października 2019 (edytowane) Nie widzisz różnicy czy zegarek ma 3 m-ce czy 3 lata od daty produkcji ? W tym zegarku ze spolerowanym deklem tego nie ustalisz.Jeśli chodzi o lumę, to ten egz. ją akurat ma Edytowane 27 Października 2019 przez KRZYSIO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blackromek 0 #6266 Napisano 27 Października 2019 Panowie gdzie nabyć zegarek z 100% źródła zostaje time trend ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #6267 Napisano 27 Października 2019 Zegarkicentrum sam kupiłem tam mojego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzese 0 #6268 Napisano 28 Października 2019 Dzień dobry, to mój pierwszy post na forum na którym wylądowałem po lekturze o GWG1000. Bardzo chciałem kupić tan zegarek ale na ten moment nabyłem GWG100. Zakup w Time Trend w październiku tego roku. Dzięki forum mogłem odczytać z numerów date produkcji mojego nabytku - 13.06.2018. Także kupiłem nówkę prawie półtoraroczną. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #6269 Napisano 29 Października 2019 Aktualnie najświeższa produkcja i najlepsza cena GWG-1000 to eGlobal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blackromek 0 #6270 Napisano 29 Października 2019 Aktualnie najświeższa produkcja i najlepsza cena GWG-1000 to eGlobal Rozumiem że zegarki z tego sklepu są w 100% oryginalne , dokładnie ten https://www.eglobalcentral.pl/?gclid=EAIaIQobChMIgP7Tt-nB5QIVwVQYCh0hIAPREAAYASAAEgLVm_D_BwE#/product/21740 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T Atomicus 55 #6271 Napisano 29 Października 2019 Podobno tak. Ale bez gwarancji. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekldz 2 #6272 Napisano 29 Października 2019 (edytowane) Ja tam w kwietniu kupiłem i jestem zadowolony. Zegarek przyszedł po 2 tyg świeżutki i pachnący nowością Edytowane 29 Października 2019 przez janekldz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35443 #6273 Napisano 29 Października 2019 Podobno tak. Ale bez gwarancji. Sent from my iPhone using TapatalkJest roczna gwarancja sklepu, sprawdzona przez kwłaśę. GWG- wskazowki standardowo zamrożone, kazali odesłać zegarek chyba do UK, wymienili na nowa sztukę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #6274 Napisano 30 Października 2019 Mi się rozjechały wskazówki po 11 miesiącach od zakupu w EG. Kazali odesłać do UK, za jakiś czas dostałem nowy egzemplarz. Także nie jest tak strasznie z tą gwarancją u nich. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35443 #6275 Napisano 30 Października 2019 Mi się rozjechały wskazówki po 11 miesiącach od zakupu w EG. Kazali odesłać do UK, za jakiś czas dostałem nowy egzemplarz. Także nie jest tak strasznie z tą gwarancją u nich.Właśnie o Tobie pisałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach