Matej 448 #3551 Napisano 18 Kwietnia 2017 Dla mnie to kicha, że bezel nie jest camo. W Romanie też się paskiem DCJ zachwyciłem ale szybko sprzedałem. Ale Tobie ma się podobać Graty! Pozdrawiam, Matej ☺ 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #3552 Napisano 18 Kwietnia 2017 Jak dla mnie nie bardzo takie zestawienie kolorystyczne, ale to tobie ma się podobać I podoba się. Ale szanuje opinie innych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #3553 Napisano 18 Kwietnia 2017 Miałeś najładniejszą wersję Mudmastera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #3554 Napisano 18 Kwietnia 2017 Miałeś najładniejszą wersję Mudmastera Podzielam Twoje zdanie. Pasek został wiec napewno wrócę do oryginału na jesień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #3555 Napisano 18 Kwietnia 2017 I tak trzymać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #3556 Napisano 20 Kwietnia 2017 Znajomy od kilku dni cieszy sie Mudmasterem a dzis mial taki przypadek że zegarek pokazuje ze złapał synchro dzis w nocy ale w chwili obecnej pozni sie o 55 sekund. Analog z cyfrowym czas sie zgadza. Spotkaliscie sie z takim przypadkiem??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2249 #3557 Napisano 20 Kwietnia 2017 A w Zibi udało się zrealizować moje zamówienie na pasek zamówiony 31.12.2016. Efekt poniżej. Mnie się podoba, jak będzie normalnie dostępny w przyzwoitej cenie to też go wezmę na zmianę. Zresztą zegarek leży już ponad rok i czeka na lepsze czasy hehe. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Host 5 #3558 Napisano 20 Kwietnia 2017 Znajomy od kilku dni cieszy sie Mudmasterem a dzis mial taki przypadek że zegarek pokazuje ze złapał synchro dzis w nocy ale w chwili obecnej pozni sie o 55 sekund. Analog z cyfrowym czas sie zgadza. Spotkaliscie sie z takim przypadkiem???Niech wymusi ręcznie i zobaczcie co się stanie. 0 by zawsze mieć: rower droższy niż samochód i zegarek droższy niż rower Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #3559 Napisano 20 Kwietnia 2017 Niech wymusi ręcznie i zobaczcie co się stanie.i przeprowadzi pozycjonowanie wskazowek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #3560 Napisano 20 Kwietnia 2017 Probował ale nie chciał zlapać sygnału cały czas error... zobaczymy po nocy. Jutro bedziemy sie w pracy widziec to obadam sprawę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #3561 Napisano 20 Kwietnia 2017 Probował ale nie chciał zlapać sygnału cały czas error... zobaczymy po nocy. Jutro bedziemy sie w pracy widziec to obadam sprawę.rozjazd w czasie bez synchronizacji może być, ważne, żeby czas wyświetlacza był zgodny ze wskazówkami, no i rzecz jasna synchro nie działa z włączonym np alarmem burzowym, antena znajduje się chyba na 7 indeksie więc on w kierunku zachodu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #3562 Napisano 21 Kwietnia 2017 rozjazd w czasie bez synchronizacji może być, ważne, żeby czas wyświetlacza był zgodny ze wskazówkami, no i rzecz jasna synchro nie działa z włączonym np alarmem burzowym, antena znajduje się chyba na 7 indeksie więc on w kierunku zachodu alarm baro miał na bank wyłączony... zegarek złapał synchronizacje o 3:02 a po 12 godzinach tego samego dnia miał prawie minutę na minus.... bez synchro jasne że jakaś różnica będzie ale takiej odchyłki to nawet kiepskie zegarki mechaniczne nie mają ciekawe co się stało.... dziś mieliśmy obadać jego zegarek w pracy to zapomniał założyć.... jak można zegarka zapomnieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #3563 Napisano 21 Kwietnia 2017 alarm baro miał na bank wyłączony... zegarek złapał synchronizacje o 3:02 a po 12 godzinach tego samego dnia miał prawie minutę na minus.... bez synchro jasne że jakaś różnica będzie ale takiej odchyłki to nawet kiepskie zegarki mechaniczne nie mają ciekawe co się stało.... dziś mieliśmy obadać jego zegarek w pracy to zapomniał założyć.... jak można zegarka zapomnieć Może moduł? Wskazówka sekundowa łapie zawiechę i po jakimś czasie dopiero rusza? Pozdrawiam, Matej ☺ 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #3564 Napisano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Może moduł? Wskazówka sekundowa łapie zawiechę i po jakimś czasie dopiero rusza? Pozdrawiam, Matej ☺ Powiem Ci że o tym samym pomyślałem.... ale czy wtedy będzie się zgadzał czas analogowy z cyfrowym???? Czy tylko odchyłka będzie na analogu a cyfrowy będzie pokazywał prawidłowo. Bo u niego czas na analogu i cyfrowym był taki sam. Jak się przegląda różne wątki to coś niedobrego się dzieje z g-shockami analogowymi. W GWN V2 wskazówki nie chcą wracać w GWG sekundnik staje w GG jak pokazywałeś wskazówki całkiem umarły.... chyba zamienie GWG na jakiegoś dobrego "G" cyfrowego tam jest mniej problemów.. Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez szuwar1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #3565 Napisano 21 Kwietnia 2017 Powiem Ci że o tym samym pomyślałem.... ale czy wtedy będzie się zgadzał czas analogowy z cyfrowym???? Czy tylko odchyłka będzie na analogu a cyfrowy będzie pokazywał prawidłowo. Bo u niego czas na analogu i cyfrowym był taki sam. Jak się przegląda różne wątki to coś niedobrego się dzieje z g-shockami analogowymi. W GWN V2 wskazówki nie chcą wracać w GWG sekundnik staje w GG jak pokazywałeś wskazówki całkiem umarły.... chyba zamienie GWG na jakiegoś dobrego "G" cyfrowego tam jest mniej problemów.. Ktoś pisał, że zegarek nie chce się wybudzić z uśpienia, więc może jednak ten moduł? Zegarek usypia się, wskazówki się zatrzymują i dlatego opóźnienie. Myślę, że może wyłączyć PS i sprawdzić czy nadal jest opóźnienie. Pozdrawiam, Matej ☺ 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23155 #3566 Napisano 21 Kwietnia 2017 .... chyba zamienie GWG na jakiegoś dobrego "G" cyfrowego tam jest mniej problemów.. Ja już tak dawno zrobiłem, wszystkie moje G to cyfrówki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #3567 Napisano 21 Kwietnia 2017 Ktoś pisał, że zegarek nie chce się wybudzić z uśpienia, więc może jednak ten moduł? Zegarek usypia się, wskazówki się zatrzymują i dlatego opóźnienie. Myślę, że może wyłączyć PS i sprawdzić czy nadal jest opóźnienie. Pozdrawiam, Matej ☺Dzięki za podpowiedz musze mu powiedzieć niech to sprawdzi....Pozdrawiam Ja już tak dawno zrobiłem, wszystkie moje G to cyfrówki I to jest słuszna koncepcja ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5696 #3568 Napisano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja już tak dawno zrobiłem, wszystkie moje G to cyfrówki A gdzieś kiedyś ktoś pisał że "G" wskazówkowe to "wyższy poziom wtajemniczenia" czy jakoś tak - pamiętasz???? A jak pisałem że prawdziwy "G" to "wskazówków" nie ma tylko wyświetlacz toś się Waść czepiał że się czepiam... :D Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84743 #3569 Napisano 21 Kwietnia 2017 Ja już tak dawno zrobiłem, wszystkie moje G to cyfrówki Tak tylko 3500 za darmo nikt nie chce 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3570 Napisano 21 Kwietnia 2017 Awarie GWG to jest chyba sprawa marginalna. Co innego GWN-Q. Tu zdarzają się częściej. MSZ najlepiej mieć jakiegoś wskazówkowca i cyfraka. Może być po jednym... pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #3571 Napisano 21 Kwietnia 2017 A gdzieś kiedyś ktoś pisał że "G" wskazówkowe to "wyższy poziom wtajemniczenia" czy jakoś tak - pamiętasz???? A jak pisałem że prawdziwy "G" to "wskazówków" nie ma tylko wyświetlacz toś się Waść czepiał że się czepiam... :D przesadzacie! mam go do dzisiaj i nadal działa - co prawda już bez protektorów bo skruszałyrówne 20 lat na karku no i wskazówkowe mają swój urok, noszę je bardzo chętnie, DIGI nie wytrzymuje dłużej na nadgarstku niż trwa trening czy jazda na rowerze https://www.youtube.com/watch?v=u1kKm6DWb8M 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3572 Napisano 21 Kwietnia 2017 Też miałem, fajny zegar, szkoda że bez sekundnika. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23155 #3573 Napisano 21 Kwietnia 2017 A gdzieś kiedyś ktoś pisał że "G" wskazówkowe to "wyższy poziom wtajemniczenia" czy jakoś tak - pamiętasz???? A jak pisałem że prawdziwy "G" to "wskazówków" nie ma tylko wyświetlacz toś się Waść czepiał że się czepiam... :D Wyższy poziom wtajemniczenia dalej to jest a G ma być do zwykłego tyrania a nie bazowania czy dobrze czas pokazuje A pamiętasz jak się śmiałeś z mojego MTG? ... a później co było? Tak tylko 3500 za darmo nikt nie chce Coś Waś masz stare wieści, bo dawno sprzedany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5696 #3574 Napisano 21 Kwietnia 2017 przesadzacie! Oj tam oj tam MSZ najlepiej mieć jakiegoś wskazówkowca i cyfraka. Może być po jednym... Dobrze gada - wódki mu dać A pamiętasz jak się śmiałeś z mojego MTG? ... a później co było? Później... jest GWG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #3575 Napisano 21 Kwietnia 2017 Wyższy poziom wtajemniczenia dalej to jest a G ma być do zwykłego tyrania a nie bazowania czy dobrze czas pokazuje Hmm. Jak się Tyra to zegarek musi dokładnie pokazywać czas.Jak się leży to szczęśliwi czasu nie liczą hehe *Wysłane z telefonu* 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach