Waldzior 3227 #4526 Napisano 31 Grudnia 2017 Ja za stówkę + przesyłka trafiłem na grupie fb raz założoną nówkę sztukę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4527 Napisano 31 Grudnia 2017 Waldek ale Ty masz czarnucha, żółty pasek będzie pasował? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4528 Napisano 31 Grudnia 2017 Waldek ale Ty masz czarnucha, żółty pasek będzie pasował?Nie wiem ale zobaczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11578 #4529 Napisano 2 Stycznia 2018 A czy Wy już zamówiliście żółty pasek na lato? Waldek ale Ty masz czarnucha, żółty pasek będzie pasował?Kupiłem i jeszcze szybciej sprzedałem, niestety żółty pasek do czarnego średnio pasuje, camo to co innego 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #4530 Napisano 2 Stycznia 2018 Kurczę, to może żółty pasek trzeba zakładać do 1A9? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #4531 Napisano 2 Stycznia 2018 Czarny GWG z paskiem camo wygląda super, lepiej niż oryginalny DC. Czarnego w żółtych gaciach nie widzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4532 Napisano 2 Stycznia 2018 Pozwólcie że sam ocenię Z odsprzedażą raczej problemu mieć nie będę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2268 #4533 Napisano 2 Stycznia 2018 Żółty pasek dla faceta, i jeszcze na GWG hehe, pod trybunał !!! 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11578 #4534 Napisano 2 Stycznia 2018 Żółty pasek dla faceta, i jeszcze na GWG hehe, pod trybunał !!!Nie każdy lubi nosić tylko nudne i smętne czarne zegarki, a poza tym o gustach się nie dyskutuje.Pozwólcie że sam ocenię Z odsprzedażą raczej problemu mieć nie będę.Waldek, no tragedii nie ma, ale bardziej do zielonego pasuje, a chętnego na pewno znajdziesz Ps. Zdjęcie nie moje, zapożyczone, któryś z kolegów wrzucał tutaj na forum. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4535 Napisano 2 Stycznia 2018 Zielony ma te żółte elementy i może rzeczywiście fajniej będzie wyglądał ale zobaczę na żywo Znowu czarny na czarnym pasku podoba mi się bardziej niż zielony a dwóch nie będę kupował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4536 Napisano 2 Stycznia 2018 Żółte akcenty na tarczy robią robotę Nawet żółty w oryginale 1A9 wygląda gorzej bo ma czerwoną wskazówkę funkcyjną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4537 Napisano 2 Stycznia 2018 Niby tak ale u mnie przegrały z tym takim jakby przygaszonym kolorem indeksów, napisów i wskazówek w wersji czarnej.Obie wersje są ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #4538 Napisano 2 Stycznia 2018 Źle nie wygląda na tym foto... hmm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #4539 Napisano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Żółty pasek dla faceta, i jeszcze na GWG hehe, pod trybunał !!! Zjedz może coś gotowanego to Ci przejdzie - nie wszyscy muszą lubić smutne jak barania du*pa czarne kolory :D Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11578 #4540 Napisano 2 Stycznia 2018 Znowu czarny na czarnym pasku podoba mi się bardziej niż zielony a dwóch nie będę kupował A dlaczego nie? Mnie właśnie ciągnie w tą stronę, mieć i czarnego, właśnie dla tych indeksów poszarzonych, jaki i zielonego dla żółtych wstawek Mogłem jednak nie sprzedawać żółtego paska 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #4541 Napisano 2 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11578 #4542 Napisano 3 Stycznia 2018 Powrót do korzeni PS. Sorki za jakość, ale na szybko robiłem słuchawka, dopiero co przyszedł, więc jeszcze nawet nie ustawiony. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #4543 Napisano 3 Stycznia 2018 No nie wierzę.... który to raz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #4544 Napisano 3 Stycznia 2018 (edytowane) E tam, mój przyszedł przed świętami, a jeszcze ma folie na klamerce Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Capri 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11578 #4545 Napisano 3 Stycznia 2018 (edytowane) No nie wierzę.... który to raz?Marcin już nie liczę, ale chyba 1, 2, 3, czwarty ? E tam, mój ... jeszcze ma folie na klamerce Krzychu mój też A plan mam niecny, żeby mieć obie wersje Edytowane 3 Stycznia 2018 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #4546 Napisano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Popieram, ja swój zrealizowałem Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Capri 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11578 #4547 Napisano 3 Stycznia 2018 Popieram, ja swój zrealizowałem Ooo i tak też mogłoby być, nie miałbym nic przeciwko 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4548 Napisano 3 Stycznia 2018 Graty Tomasz, niedługo jednego sprzedasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6681 #4549 Napisano 3 Stycznia 2018 I dylemat ma dzieciak czy brać znowu zielonego czy czarnego. Czarnych jakoś mniej troszkę, ale znowu baza leosza pod camo. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #4550 Napisano 3 Stycznia 2018 Miałem tak samo kiedyś z rangemanem, z 8 razy kupowałem i sprzedawałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach