Jogi 10230 #4676 Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Witam, wiem że nie bardzo tutaj ale temat MTG raczej kuleje czy wiecie może dlaczego MTG 1000 tak staniał w Polsce. Zawsze mi się podobał a teraz można go spokojnie kupić za 2100 zł nawet w TT jest po 2400 zł mega to dziwne aczkolwiek bardzo dla mnie miłe bo chyba w takiej cenie sobie go sprawię. Tylko dziwi mnie że Mudmaster po 3500 zł a MTG po 2100 przecież on zawsze był znacznie droższy od Mudmastera. Kurde nawet na Eglobalu srebrny MTG ponad 2600 zł a w Polsce czarny MTG 2100 zł na spokojnie do kupienia. Oj Mudmasterek będzie miał braciszka Jakbyś napisał to w temacie MTG, to by temat MTG nie kulał. MTG staniał bo taka kolej rzeczy, nie jest to już najświeższy model, rynek tych, którzy płacili wyższe ceny się nasycił to sklepy szukają nowych klientów, pojawiło się kilka nowych modeli z GPS i pewnie jeszcze z 10 innych powodów można by wynaleźć. Edytowane 13 Lutego 2018 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11576 #4677 Napisano 13 Lutego 2018 Witam, wiem że nie bardzo tutaj ale temat MTG raczej kuleje czy wiecie może dlaczego MTG 1000 tak staniał w Polsce. Zawsze mi się podobał a teraz można go spokojnie kupić za 2100 zł nawet w TT jest po 2400 zł mega to dziwne aczkolwiek bardzo dla mnie miłe bo chyba w takiej cenie sobie go sprawię. Tylko dziwi mnie że Mudmaster po 3500 zł a MTG po 2100 przecież on zawsze był znacznie droższy od Mudmastera. Kurde nawet na Eglobalu srebrny MTG ponad 2600 zł a w Polsce czarny MTG 2100 zł na spokojnie do kupienia. Oj Mudmasterek będzie miał braciszka Po prostu MTG-S nie jest już produkowany i stąd wyprzedaże, ale ich ilości są mocno ograniczone po 1, 2 sztuki. Zresztą MTG-G też już niektóre wersje kolorystyczne są niedostępne. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #4678 Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Po prostu MTG-S nie jest już produkowany i stąd wyprzedaże, ale ich ilości są mocno ograniczone po 1, 2 sztuki. Zresztą MTG-G też już niektóre wersje kolorystyczne są niedostępne.Zatem trzymamy, trzymamy Wysłane przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Lutego 2018 przez Matej 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #4679 Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) Zatem trzymamy, trzymamy Nie mów mu tak, bo czekam aż się ten czarnuch na bazarku pokaże. Edytowane 13 Lutego 2018 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11576 #4680 Napisano 13 Lutego 2018 Nie mów mu tak, bo czekam aż się ten czarnuch na bazarku pokaże. Jakby co to jestem podatny na "korupcję" ale tylko zegarkową. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4681 Napisano 13 Lutego 2018 (edytowane) qrde, nie kupiłem zielonego tylko czarny bo mi przeszkadzała ta paleta kolorów (zielony pasek, żółte napisy, białe indeksy) ale z żółtym paskiem to zdecydowanie zmienia postać rzeczy. Może bym się nie zamienił ale wygląda 100 razy lepiej niż na tym zielonym (oczywiście wg mnie)Ja kupiłem czarnego z tego samego powodu i dokupiłem żółty pasek.Nie żałuję wyboru bo pasek jak dla mnie pasuje świetnie. Edytowane 13 Lutego 2018 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #4682 Napisano 13 Lutego 2018 pewnie na lato też sobie taki sprawie. a może do tego czasu wyjdą jakieś inne ciekawe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vander 0 #4683 Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Zegarek posiadam od roku i raczej jest używany zgodnie z przeznaczeniem, bez specjalnego oszczędzania. Często ma kontakt ze słoną wodą i wysoką temperaturą, jak dotąd bez najmniejszych problemów. Jest to kolejne Casio po kilku Protrekach z którego jestem naprawdę zadowolony. NIe wiem czy do noszenia na codzień się nadaje ze względu na styl i wielkość (pracuję w biurze), ale w mojej kolekcji jeden z ulubionych. Potrafi nawet poprawnie zmierzyć temperaturę Edytowane 15 Lutego 2018 przez vander 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #4684 Napisano 15 Lutego 2018 Czyli zegarek i termometr (medyczny) w jednym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej_Turek 0 #4685 Napisano 15 Lutego 2018 Witam. Mam problem z wyłączeniem funkcji auto light w tym zegarze. W chwili obecnej nie dysponuje instrukcją więc prosze Was o pomoc jak wyłączyć tą funkcje Send from S7 Edge 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #4686 Napisano 15 Lutego 2018 Napisz do mnie pw podając maila, to podeśle instrukcję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #4687 Napisano 15 Lutego 2018 Witam. Mam problem z wyłączeniem funkcji auto light w tym zegarze. W chwili obecnej nie dysponuje instrukcją więc prosze Was o pomoc jak wyłączyć tą funkcje Send from S7 EdgeW trybie timekeepingu wyciągasz koronkę, następnie kilkukrotnie przyciskasz MODE, aż na wyświetlaczu pojawi się AUTO*ON, obracasz koronkę, aby zmienić na AUTO*OFF i wciskasz koronkę z powrotem. Pamiętaj, że przestawiłeś w ten sposób czas, więc musisz go ustawić ponownie lub przeprowadzić skuteczną synchronizację. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej_Turek 0 #4688 Napisano 15 Lutego 2018 Dzięki wielkie, zrobione i nie drażni Send from S7 Edge 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4689 Napisano 16 Lutego 2018 Nowy, dziewiąty kolor. A może tylko plotka? http://forums.watchuseek.com/f17/there-new-mudmaster-4639941.htmlGWG 1000 1A1ER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4690 Napisano 17 Lutego 2018 Ooo i to są moje kolory Piękna bestia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #4691 Napisano 17 Lutego 2018 Taki monochromatyczny. Bardzo ładny. Myślę, że taka kolorystyka jak najbardziej może się przyjąć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4692 Napisano 17 Lutego 2018 Gdyby było trochę więcej białego... Pewnie bym kupił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4693 Napisano 17 Lutego 2018 Dajcie już spokój.Wszędzie tylko białe, różowe, żółte i uj wie jeszcze jakie kolorki.Wreszcie coś dla normalnego chłopskiego neandertalczyka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4694 Napisano 17 Lutego 2018 W takiej konfiguracji jest nijaki, bo wszystko jest pozlewane. Nuda... Kilka drobnych, białych wstawek i wyglądałby o niebo lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #4695 Napisano 17 Lutego 2018 rzeczywiście jakiś taki smutny i mało czytelny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11576 #4696 Napisano 17 Lutego 2018 Nowy, dziewiąty kolor. A może tylko plotka? http://forums.watchuseek.com/f17/there-new-mudmaster-4639941.html GWG 1000 1A1ER Mi kolorystyką bardzo przypomina MTG-S1000BD. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4697 Napisano 17 Lutego 2018 Im dłużej i więcej razy patrzę na ta biedną przeróbkę, tym bardziej widzę jak to nie ma sensu.Ten zegarek ma sens w przypadku kontrastu. Inaczej, będzie węglem na nadgarstku. Popatrzcie jeszcze kilka razy... Przecież tam nic nie widać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4698 Napisano 17 Lutego 2018 Tak samo nic nie widać jak i w cyfrowych negatywach.Chociaż i tak nie uważam, że ten zegarek w takim wydaniu jest nieczytelny.Dla mnie tak powinien wyglądać ten sk...syn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #4699 Napisano 17 Lutego 2018 Ciekawy jestem jak będzie wyglądała luminescencja w takim wydaniu... W ogóle będzie? Dajmy spokój, bo ten projekt z założenia nie ma racji bytu. Wystarczy popatrzeć na dotychczasowe modele i biedę tej fotki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4700 Napisano 17 Lutego 2018 Nowa wersja bardzo fajna.Tymczasem u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach