TomG80 8981 #5551 Napisano 3 Września 2018 Średnio raz do roku trafi się promocja na Watchshopie, gdzie w podobnych pieniądzach można kupić Mudmastera, ale w tym roku taka promocja już była. Nie wiem, może jeszcze zrobią coś przed Bożym Narodzeniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kashin 1 #5552 Napisano 3 Września 2018 Niestety eglobal ma najtaniej ale może lepiej dołożyć troszkę i mieć 3 lata gwarancji. Ja kupiłem tydzień temu za 2175pln. Najtaniej wg Ceneo . Ze sklepu w Rawiczu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmck 3 #5553 Napisano 3 Września 2018 (edytowane) Gmerald, jaka kolorystyka Cie interesuje? Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 3 Września 2018 przez mateuszmck 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #5554 Napisano 3 Września 2018 Od 14.08 do dnia dzisiejszego trwała korespondencja z eGC. Dziś uznali wadę i zwrócą kasę w ciągu 5-7 dni roboczych. Zwrot nie wygląda źle. Najdłużej trwała dyskusja na temat udostępnienia zdjęć i filmu. Samo zamówienie kuriera przez eGC trwało około 4 dni a sama podróż i dostarczenie mudka do Hong Kongu, do serwisu to 3 dni od odbioru przez kuriera. Przyjdzie mi teraz szukać w innym sklepie. Poleca ktoś, gdzieś w podobnej kwocie? To w sumie dobrze się sprawa kończy.Sklep nie lipa, choć miałeś "tego peszka" - nie zrażaj się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #5555 Napisano 6 Września 2018 (edytowane) Dzień zły, Miśki, a kupował ktoś w tej firmie? https://allegro.pl/uzytkownik/TOMI_TECH?order=m Zapytałem czy zegarki idą z Chin, ale powiedział, że nie, a dokładnie z magazynów w UK i DE. Nie wiem, ale mam mieszane uczucia, chociaż wszystko jakby się zgadzało na TAK. P.S.Gdzie na forum mogę bezkarnie spytać o tą firmę, bo chodzę po różnych forach i się boję, że dostanę zje..y Dzięki. Edytowane 6 Września 2018 przez JobForACowboy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5556 Napisano 6 Września 2018 Dzień zły, Miśki, a kupował ktoś w tej firmie? https://allegro.pl/uzytkownik/TOMI_TECH?order=m Zapytałem czy zegarki idą z Chin, ale powiedział, że nie, a dokładnie z magazynów w UK i DE. Nie wiem, ale mam mieszane uczucia, chociaż wszystko jakby się zgadzało na TAK. P.S.Gdzie na forum mogę bezkarnie spytać o tą firmę, bo chodzę po różnych forach i się boję, że dostanę zje..y Dzięki.A po czym wnosisz, że to jest firma? Wg mnie to osoba prywatna oferująca towar zza granicy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #5557 Napisano 6 Września 2018 Może to być pośrednik eglobal, produkty bardzo na to wskazują. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #5558 Napisano 6 Września 2018 (edytowane) @TomG80 1. Osoby prywatne mogą, ale nie muszą dotrzymywać 14 dniowego odstąpienia od umowy. Popatrz również po komentarzach, bo pieniądze przelewają i oddają. (wiem, każdy Janusz może robić tak samo, ale wy***rdala..ze tego nie robią.2. W opisie sprzedającego: "Firma Techphone sprzedaż smartfonów" (wiem, można napisać co się chce)3. Na Allegro od 14 lat. Komentarze widać tylko z ostatnich 12 miesięcy. Zwykły Janusz raczej nie ma dostępu do zegarków w tych cenach. 4. Wystawiam fakturę bez VAT - nie wiem jak to robi. Tu śmierdzi i dlatego pytam, bo co mi po fakturze jak jestem zwykłym Kowalskim? Faktury z VAT 0% płaci się tylko przy dostawach wewnątrzwspólnotowych. 5. Nikt z kupujących w ciągu ostatniech 12 miesięcy nie napisał, że to podróbki. (Wiem, mogą się nie znać) Ceny ma dobre i nie ukrywajmy tego, ale tożsamość "firmy" jest dziwna, dlatego pytałem czy ktoś coś kupował, bo ileś GWG sprzedał w ciągu 12 mcy. Może to być pośrednik eglobal, produkty bardzo na to wskazują.Na eGC nie ma tego zegarka od jakiegoś czasu. I to mnie właśnie martwi, bo pomyślałem to samo Edytowane 6 Września 2018 przez JobForACowboy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #5559 Napisano 6 Września 2018 Ja jako zwykły Janusz mogę mieć każdy zegarek który on ma jeszcze taniej 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #5560 Napisano 6 Września 2018 "Brawo Ty" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #5561 Napisano 6 Września 2018 A który zegar chciałeś? 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5562 Napisano 6 Września 2018 @TomG80 1. Osoby prywatne mogą, ale nie muszą dotrzymywać 14 dniowego odstąpienia od umowy. Popatrz również po komentarzach, bo pieniądze przelewają i oddają. (wiem, każdy Janusz może robić tak samo, ale wy***rdala..ze tego nie robią.2. W opisie sprzedającego: "Firma Techphone sprzedaż smartfonów" (wiem, można napisać co się chce)3. Na Allegro od 14 lat. Komentarze widać tylko z ostatnich 12 miesięcy. Zwykły Janusz raczej nie ma dostępu do zegarków w tych cenach. 4. Wystawiam fakturę bez VAT - nie wiem jak to robi. Tu śmierdzi i dlatego pytam, bo co mi po fakturze jak jestem zwykłym Kowalskim? Faktury z VAT 0% płaci się tylko przy dostawach wewnątrzwspólnotowych. 5. Nikt z kupujących w ciągu ostatniech 12 miesięcy nie napisał, że to podróbki. (Wiem, mogą się nie znać) Ceny ma dobre i nie ukrywajmy tego, ale tożsamość "firmy" jest dziwna, dlatego pytałem czy ktoś coś kupował, bo ileś GWG sprzedał w ciągu 12 mcy. Na eGC nie ma tego zegarka od jakiegoś czasu. I to mnie właśnie martwi, bo pomyślałem to samo 1. Zgadza się - po zakupie od osoby prywatnej nie masz ustawowej możliwości zwrotu towaru.2. To bzdura - spytaj ich o NIP i sprawdź w CEiDG. Albo faktycznie to firma, ale zarejestrowana poza Polską.3. Niestety Allegro tutaj dało ciała po całości dwa lata temu zmieniając system komentarzy - mi też w ten sposób wyparowało ponad 400 pozytywów.4. Nie znam się, to się nie wypowiem, ale na 99,5% nie jest to firma zarejestrowana w Polsce.5. Prawdopodobieństwo, że gość sprzedaje podróbki, jest znikome - bardziej obawiałbym się w tym przypadku realizacji ewentualnych roszczeń gwarancyjnych. A jakiego zegarka wg Ciebie nie ma na EG? Ja widzę GWG-1000-1A, GWG-1000-1A3 i GWG-1000-1A1. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11574 #5563 Napisano 6 Września 2018 Ceny niezbyt specjalne u tego Pana i podobnie jak koledzy powyżej twierdzę, że to handlarz kupujący z EG, WS itp. sklepów i sprzedający dalej na allezło. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mber 26 #5564 Napisano 6 Września 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #5565 Napisano 7 Września 2018 (edytowane) http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_mod Nie wiem nie znam się ale dla mnie wyglada jak podróba Chyba ze zdjęcie takie nie wyraźne Jaki kolor to jest ? Edytowane 7 Września 2018 przez przemo2xx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mber 26 #5566 Napisano 7 Września 2018 gwg-1000gb100% oryginał z watchshop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #5567 Napisano 7 Września 2018 Nie wiem nie znam się ale dla mnie wyglada jak podróba Chyba ze zdjęcie takie nie wyraźneJaki kolor to jest ? Spójrz na ten filmik.Czy nie cudny widok ten ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #5568 Napisano 7 Września 2018 Później już znalazłem Ale dzięki za odpowiedz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WookieWroc 33 #5569 Napisano 9 Września 2018 Ta złota ramówką i wstawki sprawiają że wygląda jak podróbka od cygana... najgorsza wersja kolorystyczna... 0 GW-9400-1ER > GWN-1000B-1BER > GX-56-1BJF > GWG-1000-1A3ER > GXW-56KG-3JF CUSTOM > GW-9400-1BER > GXW-56-1BJF > GWG-1000-1A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5570 Napisano 9 Września 2018 (edytowane) gwg-1000gb100% oryginał z watchshopJest za***isty.Miałem też tą wersję. Edytowane 9 Września 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
il Dottore 31 #5571 Napisano 21 Września 2018 (edytowane) Tak tu chwalicie tego Mudmajstra, że sobie nie mogłem odmówić...I powiem, że słusznie chwalicie! Fajny zegar! Nie tolerowałem dotychczas kwarców ale obecność solara mnie ostatecznie przekonała. Jest może trochę Big Madafaka ale jeśli coś mnie drażni to grubość a nie średnica.Chętnie bym się z nim nie rozstawał ale do pracy muszę w gajerze i to tak dosyć średnio pasuje (chyba że trenujesz piłkarską drużynę Meksyku ). Zatem dla mnie to opcja wakacyjno weekendowa, co odnotowuję z pewną przykrością, bo "normalne" zegarki od zakupu Mudmajstra wydają mi się jakieś niepełnowartościowe, gdyż nie przepowiadają pogody. Jeśli ktoś chce zobaczyć przykład maksymalnego niedobrania zegarka do samochodu, to proszę bardzo! Zegarek sprawdził się już na kilku ekstremalnych wyprawach - tutaj np. w Lidlu! Właściciel i Mudmaster przeżyli! Aha - żółty pasek już jedzie. Nie mogę się doczekać. Edytowane 21 Września 2018 przez il Dottore 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mber 26 #5572 Napisano 23 Września 2018 (edytowane) Ta złota ramówką i wstawki sprawiają że wygląda jak podróbka od cygana... najgorsza wersja kolorystyczna... Wątpię, że widziałeś go na żywo Edytowane 23 Września 2018 przez mber 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #5573 Napisano 23 Września 2018 Tak tu chwalicie tego Mudmajstra, że sobie nie mogłem odmówić...I powiem, że słusznie chwalicie! Fajny zegar! Bardzo dobry wybór !Dobrze się prezentuje. Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
il Dottore 31 #5574 Napisano 23 Września 2018 (edytowane) Dobrze się prezentuje. Wydaje mi się, że obok Romana I Pięknego jest to najładniejszy dżiszok w plastikowej obudowie. Jak mawiali starożytni Rzymianie: it's fuckin' spectacular! Niesamowicie zwraca uwagę - ludzie na ulicy gapią się (choć nie wiem, czy fascynuje ich uroda, czy rozmiar sikora ).Mam dużo droższe zegarki a nikt się na nie nie gapi. To przerosnięte Casio niewatpliwie coś w sobie ma. Myślę że "head turning factor" jeszcze wzrośnie po nałożeniu żółtego paska, na który czekam, ale cholerne DPD w weekendy nie pracuje i od piątku tracking ani kurka drgnął. Edytowane 23 Września 2018 przez il Dottore 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5575 Napisano 23 Września 2018 Najładniejszy to jest Roman II Najzajebistszy. :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach