tomaliusz 23158 #1726 Napisano 12 Kwietnia 2016 Hehe, X-Ray nie błysnął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1727 Napisano 12 Kwietnia 2016 Dobra dobra pewnie co drugi nie zaczaił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1728 Napisano 12 Kwietnia 2016 Tylko Ci którzy wagarowali na matematyce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #1729 Napisano 12 Kwietnia 2016 Oj tam oj tam chory byłem wtedy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2267 #1730 Napisano 12 Kwietnia 2016 Panowie mam pytanie, tylko proszę się nie śmiać:-), jakiego klucza będę potrzebował by zmienić pasek, tzn jaki numer rozmiar typ, i jeszcze jedno , da się tak odkręcić by nie było śladu na tych śrubach ? Pytanie dość kuriozalne :-). 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #1731 Napisano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Imbus. Coś kolo 2-3mm. Jeżeli będziesz ostrożny to nie zostawisz śladów. EDIT: 2,5mm. Przydadzą się też szczypce do bolców.A tu masz krok po kroku. Proste aż strach. http://forums.watchuseek.com/f17/has-anyone-ever-changed-strap-their-mudmaster-gwg-1000-a-3079922.html#post27855730 Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2267 #1732 Napisano 12 Kwietnia 2016 Wielkie dzięki! Romseyman. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84772 #1733 Napisano 12 Kwietnia 2016 Bolczyki i same wyskoczą bez szczypiecm . 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #1734 Napisano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Bolczyki i same wyskoczą bez szczypiecm .Raczej nie wyskoczą. Trzeba je złapać za łeb i wyciągać. I know bo to robiłem. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84772 #1735 Napisano 13 Kwietnia 2016 Ja też zdjąłem pasek a bolce paznokciem wyciągnąłem 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #1736 Napisano 13 Kwietnia 2016 Masz zepsuty zegarek. Ja musialem zlapac w szczypce bo siedza bardzo ciasno i pasownie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #1737 Napisano 15 Kwietnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1738 Napisano 15 Kwietnia 2016 Fajne kwiatki ............ zegarek też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #1739 Napisano 18 Kwietnia 2016 Romsayman muszę przyznać, że fajnie wygląda ten żółty pasek. Chyba sobie sprawię do mojego zielonka. Od razu przypomina mi się mój żółty Gulfmaster 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyo 27 #1740 Napisano 18 Kwietnia 2016 Ale jak to? Miał być czarny przecież 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #1741 Napisano 18 Kwietnia 2016 Żolty wymiata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #1742 Napisano 18 Kwietnia 2016 Ale jak to? Miał być czarny przecież No tak właśnie miało być.... 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasny 4 #1743 Napisano 19 Kwietnia 2016 Mam takie pytanie, dlaczego sprzedawca w Anglii ( expeditelectronics.com ) daje na Mudmastera gwarancję sprzedawcy a nie międzynarodową Casio? Czy to mówi coś o sposobie w jaki pozyskał towar?Gość ma fajną cenę (wychodzi coś 1750 na polskie pieniądze) ale nie chciałbym zostać na lodzie w razie czego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11577 #1744 Napisano 19 Kwietnia 2016 Pewnie indywidualnie ściąga z Azji lub Stanów pomijając dystrybucję CASIO. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #1745 Napisano 19 Kwietnia 2016 Jeszcze dwa lata temu bym kupił takiego casio bez gwarancji(bo po co ) ale po tym czego się ostatnio naczytalem to gwarancja musi być przynajmniej międzynarodowa w G za te pieniądze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11577 #1746 Napisano 19 Kwietnia 2016 Przy Mudmasterze obowiązkowo 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #1747 Napisano 19 Kwietnia 2016 Kupilem od nich muda. Akurat mial problem z odczytem cisnienia. Odeslalem im. Sprawe zalatwili bez zajakniecia. Nie ma tragedii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2267 #1748 Napisano 19 Kwietnia 2016 Mam takie pytanie, dlaczego sprzedawca w Anglii ( expeditelectronics.com ) daje na Mudmastera gwarancję sprzedawcy a nie międzynarodową Casio? Czy to mówi coś o sposobie w jaki pozyskał towar?Gość ma fajną cenę (wychodzi coś 1750 na polskie pieniądze) ale nie chciałbym zostać na lodzie w razie czego... Bardzo dobra cena, osobiście nawet bym się nie zastanawiał:-), w Polsce wyjdzie 2x drożej. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasny 4 #1749 Napisano 19 Kwietnia 2016 Bardzo dobra cena, osobiście nawet bym się nie zastanawiał:-), w Polsce wyjdzie 2x drożej.Udało mi się jeszcze wynegocjować w Polsce za 2550zł z gw. zibi. Ale nadal jest przebicie...Kupilem od nich muda. Akurat mial problem z odczytem cisnienia. Odeslalem im. Sprawe zalatwili bez zajakniecia. Nie ma tragedii.Z tym, że ja mieszkam w Polsce i kupiłby go dla mnie znajomy. Chyba przez niego musiałbym w razie czego odsyłaćPrzy Mudmasterze obowiązkowo biggrin.gifA dlaczego szczególnie przy nim?Na razie tylko jednemu koledze coś ze wskazówkami się porobiło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11577 #1750 Napisano 19 Kwietnia 2016 Wskazówki, czujnik ciśnienia, grzechoczący sensor, tajemniczy ring na tarczy i co jeszcze tam było ... ? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach